Interiér
168 témat v tomto fóru
-
Zalozil jsem toto tema, protoze aktualne bojuji s jednim takovym neprijemnym zvukem a tim je pastovy kryt nad zrcatkem co kryje, destove cidlo a kamerku asistentu. Pri pricnych nerovnostech se z toho ozyva skripani v nekterych okamzicich i male bouchnuti. Pokud na to pritlacim ruku vse prestane a auto je tiche. Aktualne resim co s tim a zacne kolecko reklamaci...chjo (( Evidentne to vypada ze se na to vztahuje nejaka svolavacka, tak uvidim.
-
-
- 345 odpovědí
- 159,1tis zobrazení
- 9 sledujících
-
-
-
Panove, spousta z Vas asi vi, ze do MQB platformy lze zasadit i climatronic urceny pro cinsky trh, original Škoda. Spolu s mib3 to pak vypada velmi elegantne. Muj dotaz je, zda mame nekoho, kdo umi vyhledat jeho objednaci cislo tak, aby panel obsahoval 1) vyhrev + chlazeni sedacek 2) vyhrivane celni sklo 3) webasto. Vim, ze nejakeho clena jsme v cine meli... povedlo se mi koupit bez vyhrevu skla a webasta, a tyto dva prvky pak neslo ovladat ani prez menu klimatizace (webasto melo v menu klimy jenom moznost off, diag hlasila zavadu. Webasto se nazaplo ani dalkou, ani aplikaci). Zde video fungovani a mon…
-
-
- 35 odpovědí
- 13tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojte, ake mate skusenosti s pouzivanim REST? V navode sa pise, ze po zapnuti Rest by mala byt kabina vyhrievana zvyskovym teplom motora. u mna ked to zapnem, tak po cca 1 min fuka uz studeny vzduch (voda v radiatore sa ochladi). ked zapnem zapalovanie, tak teplota vody a aj oleja je stale napr 80stupnov. som myslel, ze pri pouziti tejto funkcie sa zapne nejake cerpadielko, ktore cirkuluje vodu z motora a radiatora. Mam S3 s 2.0 TDi 110kw, rv 11/2016. Dakujem Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
-
-
- 33 odpovědí
- 34,5tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravím, nenašel jsem tu tohle téma, tak si dovolím ho založit a hned se podělit o zkušenosti Jelikož mám diesel a ten zrovna nepatří mezi ty tišší vozidla, pátral jsem jak to vylepšit. V diskuzích jsem nacházel různé názory, že to funguje a nefunguje, že je to drahé atd. Pravda je, že když si to člověk nechá udělat, nic levného to není. Na druhou stranu to není zas tak moc drahé když si to dotyčný udělá sám a jelikož se rád hrabu v autě tak jsem se do toho pustil. Osobně jsem na cca 15 000kč za víceméně celé auto, chybí mi jen materiál na zbytek zavazadlového prostoru odhadem 2-3000 s tím, že budu vracet zbytek jiného materiálu v podobné hodnotě. …
-
-
- 125 odpovědí
- 56,7tis zobrazení
- 7 sledujících
-
-
Zdravím místní pány, jsem žena, přítel koupil nový vůz (Superb III, Sportline, combi). Konfiguroval ho online a vybral sedačky doplatkové v kůži, odvětrávané. Při prvním projetí na delší vzdálenost po převzetí vozu jsme hned cítili, že sedačky jsou rozhodně tvrdší než u naší původní Octavie (poslední generace, obyčejné látkové sedačky ze základní výbavy). Máte někdo podobný pocit, nebo je to jen čistě individuální? Jela jsem už v mnoha vozech (levných, obyčejných), ale tyto sedačky jsou ty nejméně pohodlné s přehledem. Asi že jsou ve voze "Sportline", tak jsou jakože tvrdší? Nebo je to tou technologií odvětrávání, pak to je tvrdší? Už jsem si objednala online ortopedický …
-
-
- 31 odpovědí
- 20,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nenašel jsem zde zatím žádné podobné téma. Koupil jsem před měsícem jetej S3 Combi Sportline a překvapilo mě, že tam není dvojité dno kufru, respektive že je tam jenom víko mezikufru, které jsem měl v A6 a asi tam i něco chybí. Bylo dvojité dno kufru v příplatkové výbavě S3 combi, nebo je to standard u všech S3 a v autě mi tedy něco chybí?
-
-
- 20 odpovědí
- 22,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, chcem sa spýtať, že či máte niekto sieťový program v Superbe v čiernej farbe? V Škodovke ho vraj nevedia dodať, ako keby neexistoval. Ja ale mám pocit, že sa to dalo objednať ako doplnková výbava.
-
-
- 15 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, na vozidle Superb III FL (2.0TDI 140kw) jsem začal v poslední době registrovat podivný zvuk (“hučení”), který jsem za dobu provozu (cca rok) ještě neslyšel. Myslel jsem, že má tento zvuk na svědomí klimatizace, proto na videu zkouším zapínat a vypínat, nicméně to nemělo žádný vliv. Máte někdo zkušenost s něčím takovým ? Z venčí tento zvuk neslyším. Předem děkuji! FullSizeRender.MOV
-
- 29 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Zdar, neviete ako sa dostat k vyparniku klimatizacie, smrdi mi klima a chcem ju vycistit tym penovym sprejom s hadickou a neviem ako sa jednoducho ale ucinne dostat k vyparniku. Viem sa dostat ku kabínovému filtru (podla navodu tu na foru), vedie tadial cesta k vyparniku? Dik za rady.
-
-
- 19 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj,nenašel jsem podobné téma a omlouvám se,jestli to nepatří přímo sem ale zajímalo by mě,co za kosmetiku používáte na ošetření kůže?Mám něco od turtle wax ale na odvětrávané sedačky nic moc.Ucpává to otvory na odvětrávání.Jak to řešíte vy?Díky
-
-
- 24 odpovědí
- 8,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Ahoj, mám takový problém s předními elektrickými/větranými sedačky. Dám-li sedačky do nejnižší polohy a uložím tuto pamět do klíče či do pamětového tlačítka, tak při znovu otevření auta se sedačka malinko zvedne, prostě nezůstane v původně nastavené manuální poloze. Můžete to někdo prosím vyzkoušet, zda máte stejný problém? děkuju
-
-
- 134 odpovědí
- 62,8tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Ahoj, odpadla mi vnitřní páčka pro otevření průchodu mezi zadními sedadly do kufru. Nevypadá ulomená, spíš se z boku něco uvolnilo, zavírací mechanizmus funguje normálně a šoupětem z kufru jde průchod otevřít. Nevíte, prosím, jak se dostat do vnitřností? Je potřeba odtrhnout ten koberec ze zadní strany? Díky moc
-
-
- 5 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
Dnes som zostal nemilo prekvapený, keď mi padli oči na zadnú pravú rohož pod nohami. V rohoži deci vody a pod ňou premočený koberec... Kondenzát z klimatizácie podľa všetkého neopúšťa auto tam kde by mal. Pod autom ani kvapka, ani v strede auta ani pod motorom. EDIT: Dnes som prezrel aj priestor pod nohami spolujazdca a tam je to rovnaké. Takže kondenzát spod výparníka komplet tečie do auta... EDIT 2: Rozobral som pravú stranu stredového tunela (plastová krytka, 1ks torx) a následne celý plast potlačiť smerom dolu (pozdĺž stredového tunela je len na zarážkach). Odtok z výparníka vedenie v pravo po stredovom tu…
-
-
- 44 odpovědí
- 41,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Když jedu kolem 2800-3000 otáček, tak to takto vibruje/rezonuje (viz video). Zkoušel jsem na dveřích spolujezdce různě přidržovat různé lišty atd, ale vypadá to, jak kdyby to bylo buďto něco uvnitř dveří nebo úplně mimo dveře. Jakmile jedu mimo ten rozsah otáček, tak to přestane a je to úplně v pohodě. Byl jsem v servisu minulý týden, ale jako na potvoru to klasicky zrovna nedělalo. Dle videa nepoznali, čím by to mohlo být. Na fóru jsem se dočetl, že měl někdo podobný problém a dělaly to palivové trubky. Nicméně v servisu na mě koukali jak na blázna, že tam žádné trubky nejsou :) IMG_3767.mov
-
- 7 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat zda se někdo nesetkal u Superba nebo jiného auta třeba Octavie 3 se zvukem z videa? Stává se to jen při zaplé klimatizaci a jen někdy. Pokud AC vypnu tak zvuk hned stichne. Je to slyšet z interiéru jak kdyby to byla nějaká klapka. Klimatizace je doplněná - plná. Chyba na diagnostice pouze s čidlem kvality vzduchu 263425 - Vnitřní chyba systému. Napadla mě směšovací klapka ale těžko říct.. budu rád za každé rady..
-
- 0 odpovědí
- 289 zobrazení
-
-
Zdravím všetkých. Mam otázku. Existuje nejaká výplň do kufra (superb III kombi), čím by som vedel zdvihnúť plato? Potreboval by som to zdvihnúť o pár cm vyššie, kvôli plnohodnotnej rezerve. Ďakujem
-
-
- 13 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Zdravim , prosím vás vyberal už niekto a čistil gombíky na mode a stop start systém ? Asi sa mi tam niečo dostalo a teraz po zmáčknutí ostane dole ,,prilepený ,, je tu nejakú frajer čo to už robil ?
-
- 2 odpovědi
- 309 zobrazení
-
-
Zdravim vsetkych, mam problem zo zatvorenim laktovej opierky. Otvoril som ju standardne ako stale, ulozil som si tam veci a pri zatvarani opierka dojde iba do urciteho bodu a dalej sa nedostanem. Ma s tym niekto skusenost, ze ako to riesit? Prikladam link na album s foto. Dakujem. https://photos.app.goo.gl/av75AMTWZpWb1tJx7
-
- 1 odpověď
- 290 zobrazení
-
-
Čauko. Ma niekto odkaz alebo info kde zohnať rámik okolo riadiacej páky a popolníka v prevedení imitácii karbón? (viď foto)Videl som s tým niektoré superby ale neviem dopátrať zdroj Díky
-
- 2 odpovědi
- 548 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, mam dotaz. Koupil jsem Superba 3 Sportline a cca po 3 mesicich provozu jsem zjistil, ze mi zateka ke spolujezdci, mam mokry koberec. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? Diky moc.
-
-
- 13 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
Mám combi asi 4 měsíce a pozoruji, že se mi postupně zhoršuje navíjení roletky kufru. Je pomalé a někdy jí musím trochu pomoci rukou, při vstupu do kufru. O víkendu jsem byl na horách, ráno -8 °C a roletka se už ani s moji pomocí nenavinula. Po ohřátí interieru se to zase zlepšilo. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Budu to muset asi reklamovat...
-
-
- 17 odpovědí
- 10,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Protože jsem nandaval potahy, tak jsem potřeboval vyndat zadní sedáky. Dost jsem se s tím nadrbal, tak ať si ostatní ušetří tuhle práci. Zadní sedák lze vymontovat silným trhnutím na přední straně sedáku. Jsou tam dva zacvakávací úchyty, na každé straně jeden (namazal jsem je trochu vazelínou, kdybych je někdy ještě potřeboval vyndat, tak ať se nezničí). Po vytrhnutí z úchytu jsou tam pak dále dva zahákávací úchyty, sedačku stačí jednoduše vyháknout směrem dopředu. Je to vidět na fotce. Taky jsem demontoval zadní boční opěradla, ve kterých jsou airbagy. K tomu zakládám samostatné téma.
-
-
- 4 odpovědi
- 7,7tis zobrazení
-
-
Nevěděl by prosím někdo jak demontovat zadní výdech ventilace (viz. foto)? Mám dovnitř zaražené ovládací patky, takže se roletky nedají jednoduše ovládat. Zkoušel jsem vsunout plastovou špachtli mezi chromovaný rámeček a černý korpus, ale nepodařilo se mi odjistit žádné "packy", tak aby to šlo vytáhnout. Možná bude postup demontáže popsán někde v servisním manuálu, ale ten bohužel nemám. Předem děkuji za pomoc.
-
-
- 13 odpovědí
- 12,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Máte někdo zkušenost s panoramatickou střechou na SIII Combi? Chtěl bych objednat, vypadá moc dobře, interiér je skvěle prosvětlený a v létě to musí být parádní kochačka. Rád bych ale slyšel nějaké vaše praktické zkušenosti. - nevydává třeba v zimě nějaké pazvuky - hluk při jízdě - netrpí tím pevnost karoserie - ohřívání interiéru v létě - vytápění v zimě - atd.
-
-
- 110 odpovědí
- 76,5tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Caute, koukal jsem po netu a nejak jsem neprisel na to, zda-li a popripade jak lze sundat operka hlavy na zadnim prostrednim sedadle. Diky za reakce
-
-
- 5 odpovědí
- 12,3tis zobrazení
- 1 sledující
-