Přejít na obsah

69 témat v tomto fóru

1. Jaký motor do SIII? 1 2 3 4

• 91 odpovědí
    • 47.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 8.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 68 zobrazení
  2. Výmena oleja v DSG 1 2 3 4 7

• 152 odpovědí
    • 53.3k zobrazení
    • 59 odpovědí
    • 24.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 165 zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 274 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
  3. Kovový zvuk z DSG

• 2 odpovědi
    • 871 zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 596 zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 631 zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 15.9k zobrazení
    • 60 odpovědí
    • 21.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 6.9k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 9.9k zobrazení
  4. DSG DQ250 škubnuti

• 3 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 628 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 965 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• tak to je masakr, že by byli importéři opět preferováni?
    • Řeším úplně stejný problém. Jedina věc, která je na kameře ostra je můj vlastní nárazník. Dál už je vše rozmazané.
    • Bateriu som dobil a problém pretrváva. Pridali sa dokonca aj fukare. Otocim koleckom, na displeji ukazuje maximalnu intenzitu no ventilator sa ani nepohne. Avšak rádio, denne svietenie, smerovky fungujú. 
    • Setkal se někdo stim že kamera přehrává na infotainment rozmazaný obraz?  Kameru jsem samozřejmě cistil a koukal jestli není třeba poskrabana atd. ale nic jsem neobjevil.  Jinak se to stalo ze dne na den. Dekuji
    • Ahoj kluci a dívky. FABIA IV TSI 70 nebo 85Kw. Plánuji začátkem roku koupit Fábku. Víc bych preferoval slabší, teoreticky by mohla stačit ale: První model 2017 70kw byla EXTRALIGA. Ten motor zasáhl protože jsem vždy jezdil na kroutící moment od spodu a ten už od 1500 tahal jak býk, fakt první verze i slabší bez filtru částic jela neskutečně. Jezdím převážně už předpisově a relativně někdy i na spotřebu, když náhle nevyfoukávám pavouky z výfuku. Jde mi o to zda model 2024 70KW jede od nízkých otáček přijatelně. Nebavím se o starších modelech, kde jsou i videa na YT, ale vyloženě 2024 kdy by mělo být přepracovaný motor na EVO2. Měl jsem možnost zkusit 85kw a ta nemá problém. A proč jí nechci, protože jezdím nárazově (služební) a zadní kotouče mi pak ještě víc než jiným reziví. Škoda sice píše, že plný nástup 175Nm je od 1600ot, ale dá se tomu věřit?? V okolí nikde 70KW zatím neměli. Moc děkuji.
  • Vytvořit nový...