Přejít na obsah

134 témat v tomto fóru

1. Propad brzdového pedálu

• 3 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 201 odpovědí
    • 66.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
  2. Rezervní kolo 1 2 3 4 5

• 104 odpovědí
    • 39.5k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
  3. Rozměry kol

• 18 odpovědí
    • 20.2k zobrazení
    • 67 odpovědí
    • 21.1k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
  4. Skúsenosti repas DCC

• 9 odpovědí
    • 11.2k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 46 odpovědí
    • 18.6k zobrazení
  5. Spadnuta skrutka

• 3 odpovědi
    • 882 zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 10.8k zobrazení
  6. Sportovní podvozek

• 19 odpovědí
    • 5.9k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 58 odpovědí
    • 24.5k zobrazení
  7. Superb drive mode a dcc 1 2

• 28 odpovědí
    • 18.6k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 13.9k zobrazení
  8. Tlak v pneu 1 2 3 4

• 76 odpovědí
    • 29.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Já jsem zatím svíčky měnil jen jednou.  Cívky jsem sundával na plně zahřátém motoru a daly se lehce vytáhnout jen rukou.  Když jsem je pak dával zpátky, tak jsem je namazal silikonovou pastou, jak se píše v dílenské příručce, aby šly snadno vytáhnout za další 4 roky.
    • Ahojte .. neviete mi prosim poradit kod farby klasicke hnedej   
    • Ahojte, mam taky problém, včera sa mi rozblikala oranžová kontrolka oleja, a dnes ráno som už nenaštartoval. Pri vložení kľúča do zapalovania sa rozblikajú výstražné a po minúte prestanú a keď chcem naštartoval tak znova začnú a štartér len točí, točí a nechce motor chytiť. Po cca 1 až 1.5 minúte sa rozsvieti ABSko a začne blikať červená olejnička a výstražné stále blikajú aj keď sú na palubovke vypnuté.  Vopred Vám ďakujem za radu
    • V příplatcích je uvedeno: Elektrická přední sedadla s pamětí a zrcátka s osvětlením nástupního prostoru 
    • Kluci potřeboval bych poradit , koupil jsem na aliexpressu tohle a nepodařilo se mi to rozchodit , asi něco dělám špatně , přesto , že dvě stránky zpátky kolega píše , že to funguje spolehlivě. https://www.aliexpress.com/item/1005007044942973.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.21ef1802M5Tqop Asi bych potřeboval přesně krok po kroku jak to zprovoznit , mně to vždy napsalo na displeji infotainmentu - spojení nenavázáno. Sám nevím jak to přesně instalovat , přiznávám , že je to pro mě španělská vesnice. Nevím třeba jestli musí být auto nastartované nebo nemusí , jestli mám z toho infotainmentu vymazat nejdřív můj spárovaný mobil anebo nemusím.  Nebo jestli se to musí nejdřív spojit s autem a až potom připojit mobil , no musím se přiznat , že prostě nevííím. Anebo rovnou  koupit tohle - CarlinKit 5.0 CPC-2Air ? V hodně recenzích uživatelé popisují , že je tohle mnohem lepší než relativně levná zařízení z aliexpressu. Ale koukal jsem , že toto zařízení se prodává ještě jedno které má navíc ještě za typem CPC označení 200. Ale popis je u obou naprosto stejný. Tak kdyby se někomu chtělo mi to popsat a poradit , tak bych předem mnohokrát děkoval.  
  • Vytvořit nový...