MOstruszka Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Dobře teda, v pondělí zavolám do orig. servisu a zkusím se domluvit, pak napíšu jak jsem pořídil. Každopádně zatím díky za odezvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 (editace) já na tom zvuku nic divného nepozoruju..můj zní stejně i to po tom startu mi sem tam udělá ..auto vyrobené 6.2013 najeto 27000 Editováno: 7. Únor 2015, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 přesně jak píše Ekkar... jenom jedno si neodpustím. Škoda plus nic neznamená. Je to cca 2 roky co jsem si chtěl koupit Polo - rok max 2 roky starý. Vše přeš Škoda plus. Vždy výborný stav apod. nebouraný. Vždy jsem přijel, vytáhl měřák na barvu, prodejce protáhl obličej a 5 z 6 aut mělo vždy něco přelakovaný, pak mi došla trpělivost a počkal až si koupím nový... Škodaplus neznamená nebourané vozy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Krátký škrtnutí tam je, ale to co je potom, podle mě drnčí tyčka regulace turba. To dělá i mě a všem dalším. Zkontrolovat si to ale nech, za to nic nedáš. Změří ti řetěz, ale podle mě ti řeknou, že je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Škodaplus neznamená nebourané vozy. tvůj příspěvek vůbec nechápu kde to jako tvrdím ? já jenom tvrdím, že Škoda plus neznamená vůbec nic, moje zkušenost je taková, že to není záruka nějaké kvality apod. stejné podvody jako v jakémkoliv jiném bazaru, nebo soukr. prodejci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 (editace) V podstatě jsem zkráceně napsal to, co jsi teď napsal více slovy Ty. Asi tak. Editováno: 7. Únor 2015, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 tak to ju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Tak z mého pohledu lepší kupovat ve Škodě PLUS, než v AAA Auto, ikdyž s něma praktickou zkušenost nemám a taky jsem neřekl něco ve smyslu "jsem si jist že nemám bourané nebo škrábnuté auto" ...Při koupi ojetiny si nemůžu být jistý v ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Z mého pohledu jste tady zase těžce off topic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Takže abych shrnul ten divný zvuk při studeném motoru.asi to tady už bylo, každý servis víceméně řekne to samé. Podle historie vozu sadu měnili 14.4. 2014 v cca 70 000 najetých kilometrech (nyní cca 85 500), tahle sada by měla být finální a neměly být s ní už problémy. To co prý slyším ráno po zimném startu je pro tyto motory typické a nemám se tímto zaobírat. Toť prý vyjádření výrobce (asi ŠA), řetěz neměřili, prý je to zbytečné (hmmm), snad má technik autorizovaného servisu pravdu. Takhle mi byl vysvětlen problém kolem řetězu. Snad už bude vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 technik z autorizovaneho servisu ti skoceny motor nezaplati.. posledni dobou mam pocit, ze technici z autorizovaneho servisu jsou nejvetsi mistri na svete...kua.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Je znám vůbec případ aby motor skočil po výměně řetězu? omlouvám se jestli to tady někde je, možná jsem to přehlídnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 hele, ser technika a nech si to přeměřit a buď u toho. I kdyby jsi si to pak měl zaplatit sám ( nějakých 400Kč nebo kolik si účtujou... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capri Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Zdravím všechny Dnes jsem nechával měnit komplet rozvody (řetěz, napínák, vodící lišty...) (35500km 6/2010) nechal jsem vyměnit i víko rozvodů a říkali že krom čísla (indexu B vs D) se prý nic nezměnilo staré víko mohu vyfotit pokud by byl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Komplet znamená aj kolo na vačke a kolecko na kľuke?? A nechal si to prerobiť na novší typ?? (čierna skrutka napináku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 No pokud by byla ta fotka starého víka....Byl bych za ní rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Kolik jsi platil? Dle roku co uvádíš nepředpokládám že ti to dělaly na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capri Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 12050kč ale měl jsem 20% slevu na práci a 5% na material Jinak řetězová kola se neměnila měnil se s tim i olej foto víka dodám zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Tak to sis asi moc nepomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 A řetěz si už někdy měnil, nebo je to poprvé? Jaký jsi měl předtím zvuk při studeném startu? Na mém autě byl řetěz měněn 4/2014 a zvuk při startu je takový jaký by asi být neměl, při výměně oleje to nechám přeměřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 podle mě to je nějaký drahý, něco se tu psalo o ceně kolem 6 tis s prací A pantáta má sice Fabii 2011, ale i tak po záruce na kulanci mu bylo vše uděláno a neplatil na korunu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Ale to nejspíš bylo bez krytu rozvodů. Řetěz 1358 Napínák 968 Lišty 2x440 Kryt rozvodů 2285 Silikon 506 Součet: 5997 Kč Plus práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capri Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Vymena oleje 236 Diagnostika 472 demontaž a montáž víka rozvodů 1038 řetěz demontáž a montáž 330 napinak 330 vana oleje demontáž a montáž 755 olejovy filtr 229 řetěz 1119 kryt rozvodů 1883 lišta vodící 362 napínák řetězu 797 kluzná lišta 362 silikon 417 olej 1577 čistič a odmašťovač 46 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capri Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 MOstruszka - rachtalo to jak kdy někdy zarachtalo par vteřin a občas to rachtalo než sem objel autem blok jinak rozvodový kola asi nemá smysl měnit když se nemění obě najednou jinak abych pravdu řekl tak nevím zda byli rozvody měněný ale tuším že ještě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capri Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) Omlouvám se zapomněl jsem napsat že ceny jsou bez DPH a po slevách čili práce -20% (horní odstavec) materiál -5% dolní odstavec Editováno: 20. Únor 2015, autor: Capri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.