Přejít na obsah

Nepřirozené zvuky - drnčení, vrzání, klepání


rogerer

Doporučené příspěvky

Vržeme už taky a to dveře. Pěkně je to slyšet při jízdě z patra do patra v parkovacích domech. Při vyšších venkovních teplotách ještě vrže asi těsnění okna  při spouštění/zavírání okénka - nestejnoměrné praskání, jako když okno klouže po zmuchlaném silném igelitu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slušné na auto skoro za 500 táců ... já si dnes koupil rtěnku od Sonaxu, kterou to patlá ten Němec na videu a jdu se do toho pustit.

Editováno: , autor: amissus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je ostrý, až takhle jsem to netestoval. Jinak včera na servisce zde moje dojmy

http://forum.skodahome.cz/topic/123630-moje-denim-střela/?p=1929654

A součástí servisky byl v řešení i tento problém, zatím se řeší, čeká se na odpověď ŠA. První dotaz na toto byl, jestli jsem to něčím mazal atd. a když tak co jsem mazal a čím, že se to nesmí ničím mazat. Jinak ochotný šéf servisu o tomto zjišťoval ještě údaje ze servisu druhého pobočky stejné firmy, kde se údajně toto už řešilo 2x a jednou jim to ŠA uznala a podruhé s výhradou že toto jim už proplácet příště ŠA nebude. Každopádně bych doporučoval nepatlejte to ničím a jeďte do servisu aby škoda neměla pocit, že je to zase jen vina zákazníků. Jako tenkrát se silentblokem převodovky. No zatím můj servis vznesl dotaz na ŠA a čekáme co na to oni. Jinak zase vytáhnu do tvrdého boje. Já být ŠA BRAKER.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já to pro jistotu nahrál....

Máte to taky takhle? :-D Jinak Rapid je dva až tři měsíce starý a mám najeto 7 000 kilometrů.

Trochu budu kolegy konstruktéry bránit (i když v automotive nedělám). Nezlob se na mě, ale pohybovat s těmi díy tak, jak to na videu děláš ty, je vysloveně hledání problému, tam kde není. Takhle se díly v reálném provozu totiž nikdy nechovají, protože na ně žádná síla, a už ne tak velká jako na videu, nepůsobí. A silně pochybuju, že právě tyto pohyby jsou zdrojem oněch pazvuků těsnění. Spíš se kroutí rám dveří vůči karoserii, stačí si na hrbolaté cestě položit prst do prostoru viditelné části rámu dveří a jejich těsnění a ucítíš hned ty pohyby. Ale to měla třeba už i OCT I, akorát tam holt neměla to přídavný vrzavý těsnění z blbýho složení pryže..... 

Editováno: , autor: miklisek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě zase vrže přední blatník u světla, ale neřeším to, není to slyšet pokud na něj nezatlačím. Ale to co bylo na videu zkoušet asi nebudu... Jinak musím souhlasit s Amissus, u auta za 500... Proto tvrdím že kupovat Rapida v plné výbavě je nesmysl, protože to člověk dopředu kupuje s vědomím, že to je auto dělané na cenu a někde se to prostě musí projevit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pettr : Tak určitě, máš pravdu.V novém autě by to dělat nemělo.O tom žádná.Je to chyba a ŠA si jí už určitě vyřešila s dodavatelem.Na druhou stranu by mne ale 100x víc štvala nějaká konstrukční chyba, která by se dala řešit daleko daleko hůř.Mám na autu najeto skoro 60 000 km a prakticky jinou chybu, než tuto jsem tam neměl (krom zapalovací cívky).Nejdřív jsem vyzkoušel silicony, pomůže to, ale jen ne chvíly.Oprava tím Motulem 510 se ukázala jako 100%, tak mi nepřijde tak těžké věnovat tomu 3 minuty, vzít houbičku a lehce potřít všechny vnější těsnění.

Pokud bych šel reklamovat, tak bych to samozřejmě nesměl ničím mazat, asi 100x by se mne pak ptali, jestli jsem to opravdu něčím nenamazal.Pak by to tak 2 měsíce řešili ze ŠA, pak by mi řekli, že jsem sice první kdo si stěžuje, ale že jsou nesmírně vstřícní a dají mi speciální vodičku od VW.Já bych to namazal, bylo by to 2 týdny dobré a vrzalo by to zase.Zase bych to reklamovat už pěkně nasranej.Ptali by se mne, jestli jsem to mazal podle návodu, jestli jsem to nechal správně zaschnout, jestli jsem to nemazal na sluníčku.Když bych jim na vše řekl, že ne, tak by utrousili, že to není možné, že jsem to před tím určitě stejně něčím napatlal a proto to nefunguje.Pokud bych trval na svém, tak by se zase poradili se ŠA a výsledek by bylo doporučení, že to musím  mazat tím jejich sarjajtem pravidelně dle provozu a počasí a v servisu by mi s úsměvem řekli, že se mám jednou měsíčně stavit a že mi to zdarma ošetří.STOJÍ MI KURVA ZA TO????

Nestojí, vzal jsem houbičku + ten olejíček a mám klid.Nic nevrže, nic mne v autě neštve.Chápu, že se nikomu nechce kupoval litrový balení toho oleje, když použiješ pár ml.Bydlím ve Starý Boleslavi.Pokud chcete, tak  se stavte, rozleju ten olej do malých nádobek a nechám vám je zdarma a budete mít klid.

Editováno: , autor: Speedluk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to začalo s těmi vyššími teplotami, hlavně když jedu pomalu na plný rejd a dělají mi to také ty sametky na dveřích. Rtěnka od Sonaxu zabrala, mazal jsem to jako na videu, ale zatím to jsou jen dva dny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...