Fel0n Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Tak to je paráda, to tam v nejbližší době zajedu díky za informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malawi Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Ja to poptaval v autorizaku v Chrudimi a cenova nabidka na praci cinila 1500,-Kc...diky nechci[emoji51]Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malawi Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Ja to poptaval v autorizaku v Chrudimi a cenova nabidka na praci cinila 1500,-Kc...diky nechci[emoji51]Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Špatně jsem se vyjádřil,cena byla za práci i diagnostiku,bez materiálu. Jo,prehodim to sam,to není problém,jen jsem nebedel,koho poptat na tu diagnostiku. Diky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Nedvěd Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Čau, kdo mi nakóduje auto na LED svícení SPZ O3. Dík za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Co třeba napsat odkud jsem....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Nedvěd Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 (editace) Žlutice, ale neni problém přijet. Karlovarský, Plzeňský kraj. Editováno: 31. Prosinec 2018, autor: Richard Nedvěd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Nedvěd Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 V 31. 12. 2018 na 15:41, Richard Nedvěd napsal: Žlutice, ale neni problém přijet. Karlovarský, Plzeňský kraj. Už to mám hotové ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sNT Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Ahoj, možná hloupý dotaz, ale pokud mám auto v záruce a budu chtít si sám vyměnit světlo za led a někdo by mi to dokodoval, tak v ŠA servise na prohlídce vozu nikdo nic nepozná nebo s tím bude problém? Máte s tím zkušenost? Podle mě by to neměl být problém. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Načo robiť paniku, namontuj, nakoduj a užívaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 před 9 hodinami, sNT napsal: Ahoj, možná hloupý dotaz, ale pokud mám auto v záruce a budu chtít si sám vyměnit světlo za led a někdo by mi to dokodoval, tak v ŠA servise na prohlídce vozu nikdo nic nepozná nebo s tím bude problém? Máte s tím zkušenost? Podle mě by to neměl být problém. Díky. Nikdo nic nepozná ani nebude hledat - mám to tak stejně a žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Nedvěd Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Kup si origo LED viz http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/led-osvetleni-registracni-znacky-000052110x# Namontujeme to sám, pak jeď do servisu Škoda a nech si nastavit v řídící jednotce LED SPZ. Cena z změnu 230 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 (editace) Kdo měnil nebo chce měnit, neměřili jste náhodou základní rozměry otvoru pro světlo SPZ? Editováno: 24. Duben 2019, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Idem menit, ale nemeral som. Pozrel som si, aka je alternativa k mojmu osvetleniu a objednal som. Zatial lezia doma. Su to led svetla urcene pre rapid a superb 2. Na skoda dieloch je aj mini diskusia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Ty mám taky a na můj model 2013 padnou jako ulité bez jakýchkoliv úprav. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puli Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 ted jsem dával LED na SPZ no a myslel jsem ,že to nebude hlasit chybu a ono jo a přitom píšou ,že neni potřeba kodovat no nic musím to udělat jinak tam padnou krásně.https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/led-osvetleni-registracni-znacky-000052110x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 před 3 hodinami, misor1994 napsal: Idem menit, ale nemeral som. Pozrel som si, aka je alternativa k mojmu osvetleniu a objednal som. Zatial lezia doma. Su to led svetla urcene pre rapid a superb 2. Na skoda dieloch je aj mini diskusia Ja to chci davat na Octavii 2, tam jsou lampicky jeste na sroubky, ale protoze to tam mam poskozeno od autorizovaneho servisu... Kdyby se nekomu chtelo to pri vyndavani zmerit(ty dva hlavni rozmery) Budu vdecny, ty vystupky atd si uz prizpusobim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Ahoj, pročítal jsem to tu, protože mi praskla jedna žárovka (origo) jel jsem pro ní do Auto Kelly a tam mi řekli, že nemají a že si mám objednat z Aliexpressu nějaké s odporem, že prý to bude ok. Objednal jsem tedy, zapojil. Svítí krásně ale chybu to hlásí furt. Nemám problém koupit origo viz. https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/led-osvetleni-registracni-znacky-000052110x Bohužel nemám moc dobré zkušenosti ani s jedním autorizákem co tady v Jihlavě máme. Zkusím se zeptat, kolik by za to chtěli, ale naposledy se mi ten jeden ani nedokázal připojit na diagnostiku, takže spíš pochybuji, že to zvládnou. Je tu někdo z okolí Jihlavy, kdo dělá kódování aut? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myšák. Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 (editace) Ahoj, chtěl bych překódovat osvětlení RZ na LED. Jsem z Jablonce nad Nisou - našel by se někdo šikovný a ochotný v okolí, kdo by mi to mohl udělat? Pokud ano, tak prosím o SZ. Díky moc. Myšák Editováno: 14. Říjen 2019, autor: Myšák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan_zelva Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Nenašel by se nějaký dobrovolní, který by dokodoval LED osvětlení SPZ? Popřípadě několik maličkostí. Ideálně okolí Plzně. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 Zajeď si do Strakonic k Ferdovi, máš to hodinku cesty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robie_08 Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Mám stejný dotaz. Právě jsem si vyměnil žárovky a potřeboval bych nakódovat Led osvětlení SPZ. Našel by se někdo z Brna? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 chalani nema niekto postup ako to nastavit cez vcds ked sa menia klasicke ziarovkove za ledky v Octavii 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 https://forum.skodahome.cz/topic/136040-mo%C5%BEnosti-k%C3%B3dov%C3%A1n%C3%AD-u-oiii/?do=findComment&comment=2437274 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 este jeden dotaz k tomu nastavovaniu nasiel som aj video a tam meni aj tieto hodnoty zo 100 na 127 Leuchte25KZL HA59-Dimmwert AB 25 → zadejte hodnotu "127" → uložit. z akeho dvovodu sa to nastavuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.