brrrrm Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 Mám tiež 9ku a rovnakú verziu Obchodu Play a nič. Neprihlasoval si sa niekedy so svojim kontom do mobilu/tabletu s Android 10? Som rozmýšľal do svojej staručkej experimentálnej LG G2ky nahodiť Android 10, či sa to tiež neodblokuje, ale zatiaľ nie sú pre túto verziu Androidu k dispozícii žiadne gapps, tak asi neuspejem. Chcelo by to skúsiť aspoň nejaký virtuálny Android 10. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomBRQ Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 V 31. 12. 2019 na 11:31, brrrrm napsal: Chcelo by to skúsiť aspoň nejaký virtuálny Android 10. :) Rozšířit @brrrrm, zkusil jsem si v Android studiu vytvořit virtuální Pixel 2 s Android 10: Při spuštění systému a při přihlášení do mého účtu tam na chvíli Android Auto bylo (je vidět při použití vyhledávání jako "aplikace z tohoto telefonu"): Bohužel jakmile doběhl sync s mým účtem, tak se odinstalovalo a není dostupné: Možná by tomu šlo předejít, ale zkoušet se mi to teď nechce. Pár tipů pro ostatní, kdyby to chtěl někdo zkusit: Já jsem si pro ten virtuální telefon nastavil GPS polohu v Brně. Chtěl jsem předejít eventuálnímu zablokování mého učtu, které by mohlo vyvolat nové aktivní zařízení, které je najednou aktivní na druhé půlce světa než to aktivní stávající. Možná když vy tam necháte Los Angeles (či co bylo výchozí poloha), tak vám to fungovat bude a AA se neodinstaluje. Když jsem se logoval k účtu na virtuálním Pixelu, stále jsem měl online svůj stávající telefon. Možná když dáte GPS lokaci v USA a odpojíte svůj stávající telefon od internetu (wifi i data) tak vám Google uvěří, že jste v Americe a nechá vám AA dostupné (jak na virtuálu, tak poté i v Google Play na vašem stávajícím telefonu). Možná nějaký neoficiální emulátor na virtualizaci Androidu (Android Studio je offiko vývojové prostředí přímo od Googlu) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 Tak zatím budu stahovat z apkmirror. Je to jednodušší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 (editace) Ked by niekto chcel CarPlay bezdrotovo, vyskusane u britskych kolegov s Columbusom, vid recenzie na ali Editováno: 3. leden 2020, autor: misor1994 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Ten adaptér není úplně levný a přemýšlím, jestli je až takovou výhodou když stejně obsadí jeden USB port v autě a bude ležet někde na očích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 osobně bych asi do něj šel, ještě popřemýšlím, ale to věčné připojování telefonu mě celkem štve.. mám bezdrátové nabíjení, takže bych ho více využil a to USB mám nonstop obsazeno USB kabelem pro telefon.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 USB sa da vyriesit aj inak, nez zapojenim do povodneho portu a navyse to ma podla mna dost dobry vyznam, ked ma niekto bezdrotovu nabijacku. https://www.briskoda.net/forums/topic/442148-sasha’s-octavia-vrs/?do=findComment&comment=5340929 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 tak neni lepsi koupit USB dobijecku do vedlejsiho 12V konektoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 V 3. 1. 2020 na 21:01, misor1994 napsal: Ked by niekto chcel CarPlay bezdrotovo, vyskusane u britskych kolegov s Columbusom, vid recenzie na ali Rozšířit Info o donglu pro bezdrátový CarPlay sleduju už pár měsíců a jeden už mám na cestě z Amazonu. Kdo by chtěl se dozvědět více, tak zde je celé vlákno diskuze o nových donglech https://forums.macrumors.com/threads/carplay-adapter-to-convert-to-wireless-carplay.2193978 Zatím nejdál jsou dva stejné dongly Carlinkit a CarPlay2air. Zpočátku měly dost chyb a ne na všechny vozy fungovaly správně. Postupně se však podařila většina vychytat a na modely VW, Škoda, Seat, Audi atd. už by mohly fungovat bez problémů. Jak mi dorazí, vyzkouším a případě Vašeho zájmu se podělím o zkušenosti. BTW dobře jsem udělal, že jsem si do Karoqa dal bezdratové nabíjení, teď ho snad konečně využiju :) 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Věděl by někdo, jak v rámci protokolu CarPlay (bez nutnosti jailbreaku) pustit YouTube, netlifx atd. a nejlépe aby bylo funkční i za jízdy. diky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Bez jailbreak nemožné. S jailbreak rizikové. Tvoje ďalšie možnosti: 1. Dokodovat Video in motion pre Columbus a použiť Mirrorlink s niektorými androidmi (mal som takto kedysi spravené HTC M9 - plný mirror mobilu bez rootu alebo ďalšej apky. IPhone som používal len na telefonovanie cez BT a ako Hotspot pre HTC). 2. Mirrorlink s apkou Floating apps for auto na niektorých androidoch. 3. Využitie video vstupu do Columbusu pre premietanie obrazu z mobilu (bez možnosti ovládať to pomocou obrazovky infotainmentu). Na YT je viacero videí, hlavne ruských. 4. Kúpiť iPad s držiakom pre Netflix a zvuk hrať cez BT. Popri tom používať CP z mobilu ako doteraz. 5. Možno sú ešte ďalšie možnosti a niekto doplní. Odporúčam #4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 myslim, ze tohle je vhodnejsi https://www.audiocom.cz/multimedia/av-vstupy-pro-originalni-navigace/multimedialni-adapter-adaptiv-mini-skoda-6583cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Vďaka za link na zariadenie. To som myslel v #3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 tohle ale neni jen pro Columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Dekuju všem. iPady mám tři, ale to neřeší, to co chci :). Android neřeší, to co chci. Mám iPhone od jeho uvedeni. Krabička za 5 000 Kč úplně přesně neřeší, to co chci. :) A jailbreak je to poslední co bych chtěl. ?? Tak já zase zapomenu, ze mě kdy tohle vůbec napadlo ?. Ještě jednou Dekuju všem ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 krabicka za 5 tacu ma HDMI vstup, takze by to vyresila spolu s timto konektorem apple http://www.applemix.cz/propojovaci-kabel-lightning-hdmi-vcetne-usb-konektoru-pro-apple-iphone-ipad-a-dalsi-zarizeni-2m-bily-p34125/?utm_source=Google+n%C3%A1kupy&utm_medium=ppc&utm_campaign=Propojovac%C3%AD+kabel+Lightning+-+HDMI+v%C4%8Detn%C4%9B+USB+konektoru+pro+Apple+iPhone+/+iPad+a+dal%C5%A1%C3%AD+za%C5%99%C3%ADzen%C3%AD+-+2m+-+b%C3%ADl%C3%BD&gclid=Cj0KCQiAgebwBRDnARIsAE3eZjR-Wk6mSsc-qMstTh8knMQ5z2fdeDMFqm3lam_D4qLiBBxA_g87pGQaAiIEEALw_wcB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Za tohle by mi to video nechutnalo z principu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 12. leden 2020 Sdílet Vloženo 12. leden 2020 V 5. 1. 2020 na 8:58, budis napsal: Info o donglu pro bezdrátový CarPlay sleduju už pár měsíců a jeden už mám na cestě z Amazonu. Kdo by chtěl se dozvědět více, tak zde je celé vlákno diskuze o nových donglech https://forums.macrumors.com/threads/carplay-adapter-to-convert-to-wireless-carplay.2193978 Zatím nejdál jsou dva stejné dongly Carlinkit a CarPlay2air. Zpočátku měly dost chyb a ne na všechny vozy fungovaly správně. Postupně se však podařila většina vychytat a na modely VW, Škoda, Seat, Audi atd. už by mohly fungovat bez problémů. Jak mi dorazí, vyzkouším a případě Vašeho zájmu se podělím o zkušenosti. BTW dobře jsem udělal, že jsem si do Karoqa dal bezdratové nabíjení, teď ho snad konečně využiju :) Rozšířit Rád si pak tvé postřehy přečtu, hodně nad objednáním váhám, není to nejlevnější, ale kdyby vše fungovalo na 100%, jdu do toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 12. leden 2020 Sdílet Vloženo 12. leden 2020 V 30. 12. 2019 na 11:48, beuticek napsal: Ahoj, má už někdo další AA v GP? Zatím je asi @Martin Bednář jediný. Rozšířit Dnes jsem aktualizoval svůj telefon na Android 10 a už vidím se stejným účtem AA i na dalších starších telefonech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ropuchalek Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Ahoj,chtěl bych se připojit k autu OIII (Bolero)přes MirrorLink,ale nemám na to správný telefon. Uvažuji o Honoru 20 Pro. Otázka zní, půjde to s tímto telefonem? Nikdo mi zatím neumí odpovědět. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Co to zkusit vyhledat třeba tady? https://mirrorlink.com/phones podle všeho ho neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Huawei a Honor určitě nebrat. Samsung je cesta, po které existuje nejvíc informací, rad a návodů. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ropuchalek Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Děkuji za odpověď,Samsung a70 by taky připadal v úvahu ale také to nikde nepíšou. Nemáte ho někdo odzkoušený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Moc se teď v těch nižších řadách Samsungu neorientuju, ale řada A5 a A7 to uměla. A70 je asi nástupce tak by to měla umět. Zkusil bych hledat na netu. Všeobecně jak tu bylo napsáno Samsung je dost podporovaná značka. A co třeba místo mirrorlinku, který toho stejně moc neumí používat Android auto? Ten myslím zvládne i ten Honor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ropuchalek Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Mám už dva roky koupenou navigaci Sygic a tu bych rád využíval. Jiná možnost jak mapu dostat do infotainmentu asi není. Nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.