Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
Vloženo

pockej si na novejsi verzi :) tahle nebude mit pravdepodobne pro fabii popisky v longcode kalkulatoru

(kodovat s tim stale pujde ale budes muset vedet presne kterej bit se o co stara

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak mě napadlo, že by bylo fajn mít dálkové stahování oken, lze toto nějak nakódovat? Nikdy jsem se na to nedíval, mám Style a když jsem si na to vzpomněl, tak bych to u takové verze čekal :)

Vloženo

podle me nejde :) muselo by se to resit nejakym externim modulem ale pak ty motory dostavaj nakladacku kdyz se snazis zavrit zavreny okno protoze to nema mereni odberu

• o 4 týdny později...
Vloženo

nemyslím že tak jednoducho. ale som začiatočník v škodovke tak netvrdím na 100 percent ale čo uz som spoznal pár chalanov tak to nevyzeralo že to ide len tak stiahnut asi treba len skúšať ale aj to opatrne aby to ešte auto rozchodilo

Vloženo

Zas tak jiná není, je tam navíc jen tlačítko mode. Kdyby šlo diagnostikou přehodit funkci omezovač vs. tempomat, bylo by to fajn. Nemyslím si, že je tam krom páčky něco jiného navíc, ale bůh ví když to stojí 9tis. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...