Lukus Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Možná máš s tím snímačem pravdu, u renaultu a fordu to je v té kapličce, zkoušel jsem to rukou zakrývat a světla se zapla. Tady jsem to ještě nezkoušel, takže nevím jistě. Každopádně chtít 4,5k za plast s kouskem čalounění je celkem mazec. Každopádně díky za info, tak snad to poslouží jako info pro další, koho to potká. Příště raději někam ke sklenářům.. L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Čidlo se dle dílenské příručky nemění s opatrností lze sundat. Jen se dává nové "lepidlo". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Dáva sa nové lepidlo ktoré sa oficiálne nedá objednať doteraz , takže sa to rieši cez spriatelené autosklá kde vedia ten "gél" znovu naniesť na pôvodný senzor ktorému nič nie je ,... je to pekne naprd riešenie , hold niekedy v OII, SII,Yeti a podobne to bolo moc jednoduché a funkčné tak prečo to nezmeniť , a vymeniť normálne zrkadlo za polovičné ... inak oficiálne riešenie je zatial len výmena celého senzoru čo poisťovňa neznesie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scypho Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Pridavam sa do klubu ... na dialnici odletel kamienok od dodavky. Rana to bola riadna a dierku v skle bolo vidiet hned. Po asi 10 min bolo pocut hlasne puknutie a uz to islo ... pre istotu som to vycistil a prelepil priehladnou foliou. V noci uz mrzne, tak aby to nepokracovalo. Da sa na tom legalne jazdit? ...alebo riskujem, ze mi policajt zoberie technicak? (prasklina v zornom poli). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Jak je to na Slovensku, to nevím, v ČR nesmí být na čelním skle ve stíratelné ploše (tam kde stírají stěrače) prasklina větší než 20 mm. Kdyžtak nasaď kratší stěrače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Ihned bych si zařizoval výměnu, jednak kvůli policajtům, jednak proto, že se to může kdykoli zvětšit vlivem změn teplot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Tady není na co čekat, okamžitě nahlásit pojišťovně a objednat se do servisu. Mě se to takto rozšiřovalo 2-3 cm za den.. Potom co jsem to měl nahlášené tak jsem pár dní jezdil než byl volný termín atd. takže hlavně kvuli tomuto neni dobré na něco čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Tu v tvojom prípade nič neporiešiš treba výmenu. Je to v zornom poli. Prasklina ide na okraj skla, ak by nešla dalo by sa to ešte zalepiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Podle mě se lepí pouze drobné prasklinky, nad 2 cm prasklina a v zorném poli se automaticky mění. Mics0d například ve svém tématu ani prasklinu neměl ale jelikož bylo poškození v zorném poli tak mu sklo vyměnili. Asi vědí co jsou dnešní skla zač a nechtějí riskovat prasknutí po lepení nebo si to nedovedu jinak představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 No, dostal jsme loni za tohle 500kc flastra... prasklina v zornem poli,vozidlo nezpusobile k jizde, hrozi odebrani TP.. ve spravnim rizeni flastr az 2000kc.. tak nejak to ten pan prislusnik rikal, kdyz jsem s nim zive debatoval.. ja bych to ihned vymenil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 (editace) Jak píše MilanHos. Taky mi odlétl kamínek na okno a uštíplo to sklo na dvou místech kousek od sebe. Podle mě to nebylo nějak hrozné a myslel jsem, že to jenom zalepí. Je to prý v zorném poli, tak sklo je úplně nové. Editováno: 28. Květen 2017, autor: Mics0d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scypho Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Tak auto je ako nove. V utorok poobede som zaviezol, v stredu poobede bolo hotove. Cena ~280eur. K servisu, s Danubiou mam v poslednej dobe dobre skusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Tak po tolika zásazích, co uz jsem koupil je vlastne s podivem, ze az ted... Mala dubka, ale je tam - nastesti to je za zrcátkem ze strany spolujezdce, takze to ještě není tak akutni, ale budu to muset poresit, dokud mam tu pojistku na skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Tak přesně z takové ďupky se mě to během půl hodiny na slunci roztáhlo na 5 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 No me zas takova dubka vydrzela 2 roky. Ale uz ji mam taky pryc. Casem jsem schytal neco noveho. Rano rana jak zdela. A nic jsem nevidel (mysleno poskozeni). Odpoledne prijdu k autu a pres zrcatko 15cm prasklina od horniho lemu. Takze se sklo poroucelo na vymenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Hm,o vikendu na horach jeste mrzlo a dubka zacla delat pavouka. Sklo vymeneno za nove, akorat ted zbyva opruz s rakouskou vinetou :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi288 Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Aky vopruz ?? Vsak ked pojdes do rakuska zastavis na hraniach kde ich predavaju vymenis za poplatok 10 euro a daju ti novu ;-) len si zober so sebou potvrdenie o vymene skla. Nic strasne za 3 minuty vybavene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Poplatek 10eur? Za neco, za co nemuzu? wtf? Ja nasel na netu, ze vyplnit formular od ASFINAGu a bud jim poslat slepenou znamku s potvrzenim a spodni casti kuponu a oni poslou novou. Anebo si koupit novou za vlastni a pak poslat zadost s cislem uctu a vyse jmenovane doklady a oni to proplati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi288 Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 (editace) tak ja ked som menil rakusku dialničnu znamku z dovodu ze som mal rozbite okno ako ty, tak som to riešil takto. My chceš povedať ze ťa tych 10 euro zabije hej ? A chcem ešte dodať ze nemusis nic posielať a chodiť na poštu len zastavíš na hraniciacha vybavene. ano potrebuješ tlačivo ze ti vymenili okno a aby si mal pri tom tlačive aj tu poškodenu dialnicnu znamku. za ten poplatok ti ju vymenia.. No skus a daj vedieť ako si pochodil. Editováno: 22. Únor 2017, autor: safi288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 a to bylo tak to sklo rozbite, ze to servis nedokazal prenest? Nebo rakouska je v tom horsi nez ceska? Mi pri vymene skla bez problemu prendal na nove sklo i ceskou rocni znamku a vypadala jako by tam byla od novoty. Ale je fakt ze jsem se ptal zda to jde a pokud jo, at to udela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hondatko Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Taky jsem měnil okno a naší známku v poho přenesli. Když jsem sloupaval rakouskou po dovolený tak to by asi nesvedli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Ceska je v pohode. Jde sloupnout vcelku. U rakouske tam zustane kousek te orlice. Maji to tak chranene proti prenosu. Nepise se na ni RZ jako u ceske. Sice mi ji taky slepili, ale je takova rozostrena jak kus toho "alobalu" chybi. Zkusim ten formular z Asfinagu. 10e je sice prd, ale z principu se mi prici platit hodnotu 10d znamky kvuli necemu, co jsem si sam nezpusobil. A co kdyz za mesic chytnu dalsi sutr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 před sloupnutím se musí nahřát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Proč takové harakiri, když na nejbližší poštu to v ČR má každý tak do deseti km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 a co má Česká pošta s rakouskou známkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.