foji Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 No taky si pamatuju že v tehdejších cenách Octavia 2 1.9TDI 77kW elegance (xenony, metla, elektrony, kožený paket) stála cca 700.000 když jsme jí kupovali. To by bylo v dnešních cenách ještě daleko víc! Za to je dneska superb kterej je o třídu vejš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Bladik - bud sa nechápeme , zámok pásu chýbal úplne? nie je to náhodou tak že bol schovaný pod stredovým panelom ? nie je problém stredový panel takto namontovať , ani to nevidno len chýba zámok pásu ... alebo chýbal úplne a nikto si to nevšimol ani pri montáži constructu ? nejak sa mi to nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Chyběl úplně, taky jsem si myslel, že ho někdo do něčeho schoval, tak jsme to hledali...prostě tam fakt na těch úchytech z boku sedačky nebyl. @Sabiza - netuším co si představuješ pod polygonem ty, ale každé auto opouštějící výrobní linku odváží řidič, který projede určitý úsek(zatáčky, retardéry, apod.), aby odhalil případné problémy, pak zaváží auto na parkoviště. V případě problémů je auto hozeno na kvalitu. Pořád to ale nemění nic na tom, že v tom autě seděla spousta lidí a je mi jedno jestli to způsobil výrobní závod nebo servis. Prostě bohužel se musíme smířit s tím, že kvalita všech vyráběných vozdile, ne jen VW groupa, šla do háje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Je to spotrebni zbozi tyhle auta, to je cely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 (editace) Ted je otázka jestli se vyplati platit za tenhle "spotřebak" třeba mega,když je to stejny křap jako auto za cca 300 tis. Editováno: 27. Červen 2018, autor: bitttpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 to je na každým už... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 před 2 hodinami, Bladik napsal: Chyběl úplně, taky jsem si myslel, že ho někdo do něčeho schoval, tak jsme to hledali...prostě tam fakt na těch úchytech z boku sedačky nebyl. @Sabiza - netuším co si představuješ pod polygonem ty, ale každé auto opouštějící výrobní linku odváží řidič, který projede určitý úsek(zatáčky, retardéry, apod.), aby odhalil případné problémy, pak zaváží auto na parkoviště. V případě problémů je auto hozeno na kvalitu. Pořád to ale nemění nic na tom, že v tom autě seděla spousta lidí a je mi jedno jestli to způsobil výrobní závod nebo servis. Prostě bohužel se musíme smířit s tím, že kvalita všech vyráběných vozdile, ne jen VW groupa, šla do háje Ak to je ozaj tak,ze tam nieje a auto opustilo fabriku bez funkcneho bezpecnostneho prvku,urcite by som narobil poriadny cirkus.Je hanba,ze si to nevsimla vystupna kontrola,nevsimol predpredajny servis. ferda25 je tu expert na reklamace,urcite ti rad a ochotne s riesenim poradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Řešení je jednoduché odvést do servisu a požadovat opravu. Servis objedná, druhý den namontuje a jezdí se dál....takové banality není třeba radit. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Takže chybějící kus bezpečnostního a povinného prvku považuješ za banalitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 (editace) Zaujimave,ze prave ty ferda25 tu riesis "prkotinky" a zrovna nenamontovany bezpecnostny prvok povazujes za banalitu....Odpadavam Editováno: 27. Červen 2018, autor: Patrik1971 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Banalita = postup jak řešit tento problém. Auto má pán na firmu, tak může křičet, ale to je tak všechno!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 @ferda25 .... hlavne ze ty tady hrotis nejaky okno, taky banalita zavezes do servisu a vymenuji. Nic sloziteho. To je zas komedie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 V 26. 6. 2018 na 14:08, Sabiza napsal: Jízda na polygonu? Ty si snad myslíš, že každé auto testují na polygonu? Na okruh se dostane tak jedno auto z tisícovky. A i to je možná moc. Kde si přišel na to, že na polygon se dostane jedno auto z tisícovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZAV1 Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Pochopil jsem, že banalitou není myšlen chybějící pás, ale náprava stavu, což snad banalita opravdu je. Jen se divím, že bez pásu nesvítí kontrolka "airbagu", no možná tam není předpínač. Nicméně toto vlákno jsem začal číst až po objednání Supa. A upřímně jsem se děsil dne dodání. Včera mi ho dovezli až domů, předání tím bylo velmi příjemnou záležitostí. Přiznám se, že po ujetí ca 100km je to z O3 velký skok nahoru, byť možná chápu zklamání po S2. Se stejným despektem jsem 2014 šel z O2FL do O3. A nakonec to pro mě byla nejlepší Octávka, co jsem za posledních 20 let měl. Ale teď zpět k Supovi. Mám základní výbavu, combi, TDI 110kW tedy nic navíc co by se mohlo pokazit doplněnou o vše co dle konfigurátoru šlo ( nakonec ale někde vypadnul Sunset, což je řešitelné), oproti O3 Style 2014 +příplatky my chybí jen Kessy - nemožno objednat, fakt jsem byl zvyklý, zase jsou tam věci navíc. Co taky chtít za 650tis s DPH. Zatím jediné, co jsem zjistil, taky byl stržený šroub držící zadní spodní plast (montoval jsem zástěrky). Nikde nic nevrže, nebouchá, tak to doufám zůstane :) . Kupodivu mne překvapilo, že na hraně zadního blatníku-lemu chybí tolik vzpomínaná kapka laku ( viděl jsem i u místního prodejce). Pokud se něco objeví, budu hlásit, jsem na auta a servis vždy hodně přísný. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Pochopil jsi správně, že opravdu banalitou neoznačuji chybějící pás, ale nápravu stavu ze strany zákazníka(xkrát opakované pravidlo, musíš vyřešit v servisu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Pánové trochu se to směřuje na OT, ale jak píše ferda, tohle servis vyřešil na místě cca za půl hodiny. Jen jsem chtěl upozornit, že se nemůžeme divit nedotaženým/přetaženým/strženým šroubům, či kabelovým svazkům mimo jejich správné umístění, apod., když nedokážou namontovat/zkontrolovat zámek pásu. Je to hezké auto z venku, můžeme to považovat za imagovku, ale je to fakt spotřebák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Rez mam na těch krytech nábojů. Jdu za 1000 km na druhy servis (30tkm), tak to hned budou muset vyřešit Prosím dořešil někdo toto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 jj, já nechal lakovat a po cca 30 tisících už tam jsou opět náznaky koroze. Jinak k poruchám přidávám : + výměna start tlačítka (a to mám model 2017...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Nevie nahodou niekto,cim podlepovala Skodovka odlepujuce sa chromove listy okolo okien?Je na to nejake speci lepidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Vím jenom, že to lepidlo mělo černou barvu. Název nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Nová auta tam stále žádné lepidlo z výroby nemají. Tj. místo výměny gumového těsnění za nové se jen snaží vyřešit co nejlevněji problém....chudák, kdo to bude chtít někdy rozebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Konkrétně u mě opravdu chtěli vyměnit celé těsnění. Ale když jsem viděl, že v rámci toho musí rozdělat oboje přední dveře, sundat tapecírunk, atp., tak jsem to odmítl.... Tak to pak jenom podlepili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Mne uz jedno lepili..druhe menili,ale uz som po zaruke a u spolujazdca predne dvere je milimetrik opat odlepene.Kedze pises,ze je cierne,tak to bude klasika nieco,cim sa lepia celne okna.Popytam sa v autoglase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Ja auto kupil mesis po zaruce a moje zatim zjistene zavady flekate chromove listy vytrhavajici se chromove listy zadnich dveri od tesneni prednich dveri..a nefungujici vyhrivani operadla ridice spodni sedak vyhriva zatim nic nebylo reseno ...v pondeli jedu poprve do skodovky na lakovani susedova tchyne me do toho nacufala tak to zkusim probrat z technikem ( resi se ty vytrhavaci listy na skodovku jeste chvilu po zaruce ?nebo uz to plne hradi zakaznik ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Urcite to zkus, je to vyrobni vada, o ktere Skodovka vi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.