LukášCBR Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 iOS 11, poslední verze TapaTalk nefunkční po přihlášení - není možnost přidávat příspěvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 26. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2017 tapatalk pro forum v4.1 nevydal novejsi verzi. Musite pockat az aktualizujeme na verzi 4.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 A to znamená? TT je teď naprosto nepoužitelný, fórum pořád načítá co sekundu a pořád jen vyhazuje chybu že nejsem přihlášen. Tu chybu nejde odkliknout, načítá a objevuje se pořád co sekundu (bliká) a tím jakékoli snahy o čtení fóra končí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 PTiCA> v jakém časovém horizontu je to cca proveditelné? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 1. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Delam na tom kazdou volnou chvilku ale pocitam tak horizont 1. mesice 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 (editace) Dnes som ťukol v TT na súkromné správy tohto fóra a TT je kompletne v prdeli Ani kill nepomáha. Po novom štarte sa derie na stránku Súkromných správ. Vidím to na pekný večer oživovania TT. Prosim, fixnite niekto fungovanie tohto fóra v TT. Vďaka 5D129D7C-C86B-4E72-845C-CCBF6C3EB7A7.MP4 EDIT takze TT som musel odinštalovať a nainštalovať nanovo len pre ukážku takto nefunguje: 18DD51F2-2BE9-4A62-BE7D-58EFB794322A.MP4 Editováno: 3. Říjen 2017, autor: PistaTT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Tapatalk mi začal fungovať korektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Je to ozbity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Ahoj, po delší době opět nefunguje sekce ADMIN na TapaTalku Android 7 - MIUI 9.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 1. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Dneska provedu upgrade a vyresime problemy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Ahoj, stále mi nefunguje na TT odkazy týkající se Admin sekce. Přijde mi upozornění, otevřu a nic, hlásí chybu viz výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Tapatalk používam často, ale tu stále nefunguje... Bohužiaľ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Ahoj, přeinstalovávat jsem Tapatalk a od ty doby nejde se přihlásit, neví někdo kde by mohl být problém? Všechny ostatní fóra mi chodí ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Mám stejný problém, celý den to hlásí tuto hlášku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Skodaforum na TT bohužel stále nefunkční. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Mě nejde doteď. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Asi to kromě nás nikoho moc nezajímá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2020 Stále se nepodařila zjistit příčina nefungujícího TT? Ostatní fóra fungují. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Už asi týden to nefunguje a zobrazuje chybu: Chyba sítě, zkuste to později. (get_config) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Protože je to jen v sekci "Problémy s fórem", dle vyjádření uživatele @PTiCA skončil s podporou TT pro údajně "malou skupinu uživatelů, kteří TT používají ". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 možná náhrada za TT se řeší/vyřešila zde https://forum.skodahome.cz/topic/137072-problémy-s-forem/?do=findComment&comment=2481876 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 U mě taky TT nefunkční, škoda, na mobilu je to přes prohlížeč moc kostrbatý a nebaví mě si takhle forum prohlížet. Takže teď jedině přes PC ☹️ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 tak aby PTiCA videl, ze nas zase nie je uplne malo, tiez sa pridam a podpora TT mi chyba. vo svojej podstate kvoli tomu na forum chodim iba sporadicky a prispievam vyrazne menej ako v casoch ked TT fungoval a dalo sa pohodlne pracovat s forom z mobilu. nech si admin zvazi aky dopad ma zrusenie TT integracie a ci je to z jeho pohladu zelany efekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 30. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2020 No tak zrušení podpory TT mě taky pěkně naštvalo, používal jsem to denně. Zobrazení v prohlížeči na mobilu je pěkně naprd... :-( Přesně jak psal PistaTT v předchozím příspěvku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 sice opožděně, ale i tak musim napsat, to ze nepodporujete TT je totalni krok vedle a sere mě to. Takhle uz sem nebudu chodit vůbec 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky