Pawouk Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Citovat Motor je oproti 1.8 v O3 mnohem tissi (nevim zda je to diky 1.5 nebo ze je to lepe odhlucnene) Ve všech jízdních režimech? Tzn. na volnoběh, při běžné jízdě, při zátěži, při vytáčení rychlostí? S 1.5 TSI Evo jsem tedy nejel, jen s jeho předchozí variantou s ACT a DSG v Karoqu a to mně tedy nepřišlo, že by přímo motor byl až takový tichošlápek. Oproti 1.4 TSI obecně tišší, při vytáčení stejně hlučný, ale na 1.8 TSI to tedy hodně zdaleka nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 @iphonik4 myslel sem uložiště pro své mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Je to asi jen o zvyku... https://www.autorevue.cz/pripada-vam-infotainment-skody-octavia-neprehledny-ceske-video-vam-pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Mě by spíš zajímalo jestli je už volant vůči sedačce konečně v prostředku..., nebo o tři centimetry doleva jako u 3 a 3FL?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 @RDMBR Vuci cemu? Superbu? Ten je mekci/tvrdsi diky nastaveni DCC. Oproti predchozi O3 mi to prislo mekci, ale zameril jsem se na to bouchani pri prejezdu retarderu apod a to tam proste znat je dost.. Jinak ano, verim ze si clovek na tu full dotykovost vseho zvykne, ale rozhodne to nepovazuju za bezpecnejsi reseni, jak stara dobra cudlitka (alespon na tu klimu, s teplotou clovek hejbe nahoru/dolu furt) @Pawouk Premyslim, jak to sem sepsat, aby to bylo prehledne a nebyl to zbytecny sloh :)) Volnobeh - U superbu o tom motoru clovek precijen trochu vi (za to ale muze nafta), 1.8 byla v O3 ale jeste hlucnejsi (predpokladam horsi zvukova izolace). O te 1.5 clovek fakt vubec nevi Bezna jizda - Tam je to vicemene srovnatelne s tim superbem, mozna o kousek lepsi, 1.8 o sobe davala znat vic (to jsem ale nikdy nepovazoval za vadu) Pri zatezi - Ten motor je nezajety, takze to urcite bude zpusobene tim, nicmene od 3 tis. otacek je to stejne jako ta 1.8cka pomerne hlucnejsi. Celkove jsem ale byl prekvapeny mile prekvapen tim motorem. Zadne poskakovani pri rozjezdech, hezky to tahne, az na dalnici v urcite rychlosti je citit, jak ten vykon proste zmizi a uz se mu moc za plynem nechce. Pokud nekdo nenajede rocne alespon vice jak 20 tis. km, tak uprimne nechapu, proc by si nekdo mel brat diesel o stejnem vykonu. Rozdil v porizovaci cene se na nakladech za provoz vrati az za XY let.. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 @M_ike celkově jak se ti zdá podvozek sem myslel, né vůči Superbu...je mi jasné že to každý vníma jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 @RDMBR Celkove je to naladene dobre. Diry a nerovnosti to zehli pekne, v zatacce to neustrelilo ani jednou. Tohle je ale presne jak pises, strasne subjektivni. Oproti O3 co sem mel (18" bez DCC) je tohle o hodne mekci, v zatackach to ale neplavalo. Nepredpokladam ze to bude rozdilem pneu, ale opravdu nad tim podvozkem nekdo vic premyslel. Jen proste to "bouchani" zezadu mne tam stvalo, ale tohle je vec, kterou clovek po chvilce vnimat prestane. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 před 18 hodinami, Jan R. napsal: Ve Světu motorů dnes test TDi man, zaměřují se na fungování motoru, závěr. Koupil jsem si jej, právě kvůli testu 2.0 TDI 85kw, protože ten motor nikde moc extra nerozebírali, ale obsah časopisu mě docela zklamal - je to jen na dvě stránky, z toho několik vetších obrázků, takže nic moc počtení. Ale vyvodil jsem si z toho alespoň, že motor má dobrý zátah, nízkou spotřebu a svůj výkon a krouťák používá dříve, než je tomu u 110kw verze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Aktuálně se dívám na konfigurátor a přibylo množství akčních paketů. Navíc namátkově zdražilo nezávislé topení z 25tis.Kč na 29 900Kč, ale možná těch cenových změn bude více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Už je i Active a 125 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 JJ už běží i litr v prodeji a hned akční výbava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Otázka jestli to už je platné ty věci nebo ještě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Zítra prý vydají tiskovou zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Tipuju že třeba ten nový sportovní volant bude až MR 21 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Všechny výše uvedené věci se týkají MR21. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 A ten bude az po celozavodce v srpna že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Celozávodní dovolená je KT 31-32. Po ní se začne s MR21. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Nevíte jaký je nejzašší termín kdy se dá ještě něco změnit v obj? Dejme tomu že mám termin 10 týdnů a budu chtít třeba po 8 mi dát jiný volant? Jde to? Nebo už je to moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Obecně by to mělo být do doby, než je auto napevno zaplánováno do výroby, což se může lišit dle konfigurace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Takže prodejce bude asi jen vědět že kdy je to zaplánované ne? Kdy se to bude vyrábět už nemůže vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Asi jsou zodpovědnější, já jen vím co naši řešili auto. Dokud auto není zaplánované, jde dělat změny a prodejce neví, kdy se bude vyrábět. Až je auto zeplánováno, změny již dělat nejdou, peodejce v systému vidí, kdy se bude auto vyrábět. Kdyžtak ať mě někdo opraví, pokud jsem některou část pochopil špatně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 JJ a správný prodejce zavolá na poslední změny a pak už útrum a ví který týden jde na linku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Nový ceník Octavie IV cenik octavia 2020-06-24.5ad14d1532d7ed5e96ede61e24ef0156.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.