petr.podzimek Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Ahoj, Dnes mi měnili v autorizovaném servisu vyhřívané přední sklo a vsiml jsem si, že všechny drátky nemají mezi sebou stejné rozestupy. Je to normální? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backus Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 zdravim, rekl bych , ze jo. Take jsem menil sklo a na puvodnim to bylo snad jeste horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Nedávno jsem četl nějakou diskuzi na téma vyhřívané čelní sklo. Polovina diskutujících si to z praktického hlediska v zimně chválila, ta druhá nadávala na optické vlastnosti za tmy (dráty jsou vidět a způsobují rozptyl světla). Za 3 roky co s tím jezdím, jsem si toho nikdy nevšiml nebo spíše jsem sem to nevnímal. Jenže nyní musím uznat, že to fakt vidět je a je to trochu nepříjemné. Aktuálně tak přemýšlím, jestli to do dalšího auta vůbec objednat. Nový Golf už má vyhřívané čelní sklo bez drátů (průhledá kovová vrstva). Jak je to s Octávii po faceliftu, používají se stále dráty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 j57: Ano FL Octavie ma porad draty ... myslim, ze superb uz ma taky vyhrivanou folii ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Já mám dráty a už jsem si zvykl. Přednosti převyšují nad negativy. Fólie bude super, ale i toto řešení je parádní a už ho chci mít v každém dalším autě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 Golf 7 už měl fólii u předfaceliftu. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 Někteří nehápou že Škoda je v koncernovém řetězci níže než VW takže dostává povolení k některým zajímavějším technologiím opožděne. Ale pořád je na tom líp než Seat kterýho by se VW rád zbavil a podle toho to taky vypadá. V podstatě jsou to ošizené škodovky s jinou maskou (Ateca, Toledo, Mii) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 Nevnímám tuto vlastnost a už vůbec ne, že by docházelo k rozptylu světla. Jezdím opravdu hodně za tmy a tohoto "jevu" jsem si vážně nevšiml. Drátky jsou viditelné pouze tehdy, když se na ně zaměřím. Navíc jak tu zaznělo, positiva převažují nad negativy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 V rodine mame auto, ktore ma viditelne vodice na skle, ale aj take, ktore ma foliu /passat b7/ a vobec tie droty nevnimam. Navyse, na passate teraz musim dat menit sklo a s foliou sa neda zohnat /iba v autorizovanom servise s peknou cenovou prirazkou/. Naozaj to ma viac pozitiv ako negativ a clovek si nato zvykne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 (editace) 21 hours ago, LukášCBR said: Nevnímám tuto vlastnost a už vůbec ne, že by docházelo k rozptylu světla. Jezdím opravdu hodně za tmy a tohoto "jevu" jsem si vážně nevšiml. Drátky jsou viditelné pouze tehdy, když se na ně zaměřím. Navíc jak tu zaznělo, positiva převažují nad negativy. Já si toho taky nevšímal, než jsem si pročetl diskuze. :-) Je pravda, že to není nijak hrozné (když jsem to ani neregistroval), ale vidět to skutečně je. Při pohledu na zdroj světla ve tmě jsou ty dráty vidět dobře, včetně ohybu světla na obě strany. Při jízdě ve dne to poznat není. Editováno: 13. Listopad 2017, autor: j57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 @Aleš_BX, mal som na inom aute neoriginalne sklo, tiez vyhrievane (Pilkington) a nebol problem. Je neoriginalne sklo a neoriginalne sklo...Clovek, ktory mi to meni, s tym robi uz pekne dlhu dobu a sam mi to povedal, ze mi odporuca len to alebo hento a nemam dovod mu nedoverovat, lebo mi vie odborne poradit a je to jeho zivobytie, takze zlu reklamu si ako samozivitel spravit nechce a nemoze si to ani dovolit. Ked som menil sklo s foliou, vyslovene mi povedal, ze to je len original, resp. vyraba ho len jeden vyrobca a rozdiel oproti sklu z autorizovaneho servisu je iba v tom, ze tam nie je logo vyrobcu automobilov, ale znacka vyrobcu skla. Na Slovensku je poistovna povinna preplacat sklo z PZP vinnika, pripoistenie uz nema tak velky vyznam (nie som si isty, ci tu mozem pridat link, ale ide o rozhodnutie Najvyssieho sudu SR), aj ked urcite si svoje uplatnenie najde v istych situaciach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Ja zdielam informacie, ktore som dostal od (podla mojho osobneho nazoru) odbornika vo fachu, nic viac, nic menej. Ide prave o to, co si napisal...ja som poskodeny, ich poistnik mi sposobil skodu, ktoru odmietol nahlasit a sklo mi vymeni znamy, pretoze, ano, dam radsej zarobit jemu, ako autorizovanemu servisu, kde menia mozno par skiel rocne, zatial co on vymiena denne niekolko skiel a navyse sa poistovna z toho moze vykrucat. No ved uvidime, koniec koncov, ako to dopadne, ale mne v konecnom dosledku nezalezi, ci tam bude folia alebo drotiky, ale prasklina sa zvacsuje a ak si to vsimne nejaky snazivy policajt, moze mi zobrat TP, co by som bol nie velmi rad. Neviem ako je to s kalibraciou kamier, ja mam len dazdovy senzor so svetelnym senzorom na passate. Uz sme celkom OT navyse na Octavii vyhrievane sklo nemam, aj ked rozmyslam nad jeho dorobenim. Zatial mi bude musiet vystacit webasto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Pokial viem, na dazdovy senzor je opravna sada alebo ako sa to vola, kde je ten gel a vzdy som ho aj mal vymeneny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 17. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2017 Asi zalezi na konkretnom servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Ahoj, zhruba pred mesicem jsem si vsiml ze mi zustava zamlzeny pruh v casti celniho skla pri zapnutem vyhrevu (viz obrazek - zelena linka nefunkcni vyhrev). Aktualne jak jsou mrazy tak se potvrdilo ze ten vyhrev je v tom miste fakt nefunkcni.. Setkal se s tim nekdo, nebo to mam proste hodit na hlavu rovnou servisu a neresit to sam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 A co s tím chceš řešit? Je to jeden okruh (možná dva, pro každou polovinu skla) a pokud ti nehřeje jedna řada tek je chyba přímo ve skle. Takže buď výměna v rámci záruky nebo za vlastní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 drátek v háji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 (editace) Nevim jak je to resene, zda je vyhrev resen po okruhu na cele sklo, na pul, nebo na casti, proto jsem se ptal Kazdopadne to budu tedy rovnou resit pres servis v ramci zaruky. Dam jsem pak info, zda se servis nejak cukal nebo nikoliv. Editováno: 4. Prosinec 2017, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Mělo by to být na části - aspoň drátky ve skle jsou takto rozděleny. I přes tohle je jediným řešením výměna čelního skla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Nevadi, diky za info. Jen to tam musim umistit nekdy, kdy budu moct byt par dnu bez auta, vzhledem k tomu ze to pujde na zaruku na to budu cekat zase buhvi jak dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 před 3 hodinami, LukášCBR napsal: Mělo by to být na části - aspoň drátky ve skle jsou takto rozděleny. I přes tohle je jediným řešením výměna čelního skla. Podle toho jak to hřeje když je to zamrzlé tak to vypadá na dvě části. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonercz Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Řeším stejný problém, něhřejou mi dva pruhy cca 5 cm .. jeden vlevo jen cca uprostřed ... v lednu jsem objednaný na výměnu (v záruce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Pokud je to v záruce, tak fajn. Po záruce to bude nákladná oprava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Pozitiva převažují, ale je tu otázka výdrže... I zde na fóru se začínají objevovat reklamace, kde je jediným řešením opravdu pouze výměna celého čelního skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Už ne - témata sloučena, dík za nápovědu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.