Clerfayt Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Mám dojem, že mi nehřeje přímo uprostřed pruh cca 8mm a pak ještě před řidičem pruh cca 3mm (zůstává tam zamlžená stopa). Je to možné? Auto je nové.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 V strede je sklo ako keby rozdelene, ak je to sklo s drotikmi. 8mm sa mi ale zda vela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Ano, s drotikmi. Možná je to užší, jsem to neměřil. Musím se na to ještě lépe podívat. Povím Vám, čím dál více mi to sklo s drotikmi sere. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawac Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 (editace) Pravda, drátky jsou o zvyku, už s nima jezdím cca 10 let. Nicméně se mi zdá, že ty v O III jsou takové víc rušivé, než mám dlouhodobé zkušenosti s Ford Focus II (2005, sklo stále původní a hřeje) či Ford Fiesta (2012) /oba jezdím i teď/. Občas mi přijde, že v O III jsou drátky: a/ tlustší než ve fordech anebo b/ blíže u sebe (hustěji "naskládané") *** (je to zkrátka takové jiné ) *** Subjektivně mi přijde, že se světlo "rozbíjí" o trošku lépe v těch fordech, zejména ve tmě... Nicméně pokud bych teď měl opět volit, zda chci do O drátky nebo ne, šel bych opět do nich Editováno: 29. Prosinec 2017, autor: Rawac 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 před 11 hodinami, Clerfayt napsal: Mám dojem, že mi nehřeje přímo uprostřed pruh cca 8mm a pak ještě před řidičem pruh cca 3mm (zůstává tam zamlžená stopa). Je to možné? Auto je nové.... Ahoj, dneska ráno jsem na to koukal a uprostřed je opravdu mezera cca 5-8 mm, takže to není chyba. Za 2 minuty ale bylo sklo prohřáté celé, takže za mě no problem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Aj aj som dnes pozeral, aka je ta medzera a fakt to moze byt tych 8mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonercz Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Tak okno vyměněno na záruku, zatím funguje tak jak má ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Mě teda přijde, že to moc nehreje. Teď jak byly mrazy, začalo sklo rozmrazovat až tak po šesti minutách a to je rychlejší oškrábat ručně, stejně tak i LED světla:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 LED světla hlavně neškrábat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 no a jak je odmrazit??? Jako mám s sebou tahat spreje atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 před 2 hodinami, Losky83 napsal: Mě teda přijde, že to moc nehreje. Teď jak byly mrazy, začalo sklo rozmrazovat až tak po šesti minutách a to je rychlejší oškrábat ručně, stejně tak i LED světla:( Po šesti minutách? To mi přijde dlouho... Světla bych neškrábal a pokud sprej, tak pouze kvalitní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Teď v těch mrazech to trvalo fakt tak dlouho. Potvrzuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 V nizších teplotách jsem to řešil ostřikovači světel. Jakmile bylo -20C, počkal jsem na rozmrazení okna a vyjel. Světla jsem opravdu neřešil. Rozdíl jsem nepoznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Taky vam prijde, ze celni vyhrivane celni sklo je nejake “mekke”? Po 80tis km mam vic mikrodubek od kaminku jak na A6 za 400.000km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Nestraš. Mikroďubky mě pekelně serou. Zatím neumím posoudit, ale věřìm, že to tak může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Taky je tam mám. Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 To sklo vypada jako z masla. Holt se setri na vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Máte tam taky ty dva pruhy? Vždy když je mokro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Myslis to v strede? To je cast, ktora nie je vyhrievana. Takisto po krajoch asi 10-15cm dole a smerom hore sa to zuzuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Jj, potvrzuju. Mám to taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Asi 30 cm zprava i leva je vidět cca 1-2 cm široký proužek, jakoby mastný, je to vidět na foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Pokud myslíme to samé, tak na svém okně jsem to nezpozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Je to vidět jen za mokra. No a pak pravý ostřikovač ostřikuje blbě, půlka skla rozmazaná[emoji17] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Toho jsem si zatím nevšiml, ten kondenzát je zevnitř ? (!) Pokud ano, kde se ti to tam v takové míře vzalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Není to kondenzát. Je to normálně venkovní rosa, jen nevím, proč když je mokro to dělá ty dva pruhy. Jinak to sklo je fakt asi z bláta. Auto dva měsíce staré a už plno ďubek od kamínků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.