Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ja to slysim i u prejezdu pres horsi povrh... jako kocici hlavy, atd 

Zatim teda resim pomoci hlasitosti radia.

V servise me rekli, ze tomu mam dat 2 mesice, ze si to sedne a pak se na to pripadne podivaji

Vloženo

Připadá mi, že ty vrzající plasty v interiéru jsou nekonečně se táhnoucí story u škodovek (a asi nejen u nich). Jakoby vážně v autech v této cenového hladině nemohli použít něco více kvalitního. Vždyť zrovna vrzání plastů je tak otravující a kazí to celkový dojem :(

• o 5 měsíců později...
  • o 2 roky později...
Vloženo

Stále se mi za jízdy při průjezdem například menším výmolem ozývají rány, hluky jako kdyby od toho velkého plata v kufru, nesetkal se s tím taky někdo? U Fabie jsem měl roletku a bylo ticho :D

• o 1 rok později...
Vloženo

Letos mi po 45 tisíc kilometrech začala vrzat palubní deska - rámeček kolem přístrojového štítu. Hledal jsem zde na fóru a nechal si poradit:

- prostříkal jsem šterbinu mezi rámečkem a a palubní deskou, vrzání se sice zmenšilo, ale nezmizelo

- vzal jsem černou pružnou šňůru/gumičku o průměru asi 1,5 mm a platební kartou ji vmačkal mezi rámeček a palubku. Vrzání se už týden neozvalo, tak snad OK.

• o 2 roky později...
Vloženo

Tak po dvou letech provozu Karkulky se nám začaly ozývat zvuky zpod přístrojové desky. Vypadá to na něco mechanického, není to vrzání, ale jako když přeskakují ozubená kolečka. Ale kde? V lednu zkusím servis......

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Karoq výroba 4/2024 najeto 16tis. km - zezadu se ozývá zavrzání pokaždé, když auto najíždí např. na vjezd, nebo obrubník, tedy když se zkříží karoserie a nastane nějaké pnutí. Občas se ozve i na nerovnosti, ale výjimečně. V servisu zkoušeli řešit v rámci záruky, nepřišli na to, ale potvrdili, že vrže a že je to zezadu. Vyloučili zámek kufru (elektrické zavírání) a tvrdí, že je to nějaký plast. Neřešil někdo podobný problém? Díky

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Mna prekvapil hluk na dialnici okolo okien ako keby dnu fucalo, to iste pocul aj spolujazdec. Rovnaky hluk bol pri kodiaku po FL. Madla dveri vrzali a to ma auto len 10 000km.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...