Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Díky? Přitom do městského crossoveru dost užitečná funkce.?

Jo a když uz jsme teda u toho, jaká barva se podle Vás hodí ke Kamzikovi nejvíc? Za mě Modrá titan a stříbrná briliant.

Pawouku neuděláme nové téma??

Editováno: , autor: xtrack
Vloženo

Řešení je světla lehce zvednout (půl otáčky). Nicméně v situaci na fotce máš mít dálkový a problém vyřešen.

A ano, LED světla mají velmi ostrý přechod do černočerné tmy. Ale po čase si zvykneš jezdit s FLA a je to OK.

Vloženo

Tak to jsme dva. Už jsem začal být netrpělivý, tak jsem se proaktivně poptal. A místo, abych se dozvěděl, že to bude dříve, tak mi odpověděli, že až o měsíc později, než bylo řečeno při objednávce, tedy konec května. :(

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak Kamiq doma, 1.5 TSI, červená plus černé disky. Na fotkách ta barva nevypadá moc dobře, ale v reálu super. Normálně bych červené auto nebral, ale když jsem to viděl tak to musela být tato a navíc je to pro ženu.

Z výroby je to s letníma pneu. Doba dodání 6 týdnů, původně to mělo být více, ale nějak se to zvrtlo...

První jízdní dojmy zatím OK, je to malé, velmi obratné a docela zábavné s tím motorem 110 kw. Infotainment, škoda connect, navigace -- nějak to funguje, ale je to překomplikované, pomalé a ne vše co je v manuálu/propagačních materiálech tak funguje -- zatím blbosti, jako třeba mizící hodiny (na některých obrazovkách prostě nejsou), nemožnost zadávat cílová místa-trasy z mobilu, neukazují se rozsvícená světla, jenom dálková. Menší kufr než ix20 -- nedají se do něho dát 4 pneu, musíte složit sedačky.

Co mě naopak mile překvapilo, bylo napojení bezdrátově apple car -- na poprvé a bez komplikací a mobil se nabíjí bezdrátově, dobrý síťový program i zarážky do kufru na suchý zip.

Tolik první dojmy po pár desítkách km a několika hodinách rozcházení škoda connect. Teď mě čeká 750 km, tak to jdu zajet, než to plně svěřím ženě ;) 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...