Srpen 25, 20214 r No ještě že jsem na podzim jedničku kombi SPORTLINE rozbil. Myslel jsem že ještě dva tři roky vydrží a pak bude 4. Tak jsem na jaře koupil 3 tu v edici 125 let a dobře udělal.
Srpen 25, 20214 r Já bych čtyřku nechtěl v červnu se objednala trojka Tour, jedině dobře. Upraveno Září 7, 20213 r od Jan R.
Srpen 25, 20214 r A to ještě Povšík v tom rozhovoru tvrdí, že Diess chce být evropský Musk, tedy mě z toho vyplynulo, že do budoucna u VW AG nebude benzín, nafta, CNG, vodík a v budoucnu ani ty hybridy, ale jen a jen a čistě elektromobily. Samozřejmě pokud Diesse s jeho "smělými" plány nesmete ze židle, nebo neumravní dozorčí rada firmy. Ale vypadá to spíše tak, že koncern bude vyrábět třeba i jaderné ponorky, hlavně když bude zisk a účetně budou v černých číslech. Prostě účel světí prostředky a hlavně když budou lidé platit za cokoliv a nějaký ten dopravní prostředek to ani být nemusí. Holt někteří se asi do budoucna půjdeme poohlížet jinam. Upraveno Srpen 25, 20214 r od DušanV
Srpen 25, 20214 r Ale tak vsichni jdou tim smerem. Hybridy jsou jen mezikrok.... Problem je, ze se resi nejdriv koncovy produkt a pak az vstupy - energeticka sobestacnost (zdroje el. energie + prenosova soustava + baterie) a technogicka sobestacnost (cipy, senzory, sw)
Srpen 25, 20214 r https://www.autosalon.tv/novinky/nova-auta/cim-nahradit-skodu-fabia-combi-az-odejde-do-duchodu-vybrali-jsme-pet-rozumych-alternativ?fbclid=IwAR02CYzjYUALHpRzATYjejyr_Nlo0r58KAZugB_gONCVWuSPy0F55VDpoSE Upraveno Srpen 25, 20214 r od Jan R.
Srpen 26, 20214 r Tímto mě nová fábia přestala zajímat. No a to mě čeká příští rok nový služební vůz. Z nasranosti raději vezmu konkurenci.
Září 1, 20214 r Oproti konfigurátoru na začátku představení Fabie se mi zdá být nyní dost ochuzený. Když jsem tam před tím viděl tu 1.5tsi musel jsem se štípat, nyní si o tom můžeme nechat zdát. Zajimavé je, že jsem někde četl že ji Škodovka nabízí v monte carlu, ale konfigurátor nic… Stejně ale za 550K si kupovat Fabii už je trochu jiný vesmír. A to není složité se dostat i na 600.
Září 1, 20214 r Priznám sa, že som z cenovej politky ŠA rozčarovaný. Nejdem spomínať na časy, keď kombík Fabie II v plnej výbave Elegance stál 292 000, Octavie III 509 000 (za toľko som ich kupoval, i keď až po cenových úpravách autosalónov). Ale dať dnes za lepšie vybavenú Fabiu skoro 600, za Octaviu 900 je pre mňa strašný úlet, i keby stiahli v oboch prípadoch i 100 tisíc. Nie, Dacie kupovať nebudem, ale asi ani Škodu nabudúce (čaká nás náhrada Fabky za rok, ďalšiu už za tie prachy nechceme)...
Září 1, 20214 r Asi nie. Len doteraz nebol dôvod sledovať, čo sa okolo deje. Tak začnem... A ceny Škody už dávno nie sú tak zaujímavé, aké bývali kedysi.
Září 1, 20214 r emisní pokuty bude platit každá automobilka, takže ty ceny půjdou nahoru napříč všemi
Září 1, 20214 r Přesně tak, emisní pokuty to každý rok poženou nahoru. F4 je v podstatě poslední možnost pořídit si normální malé spalovací auto.
Září 8, 20213 r Včera jsem F4 poprvé viděl naživo, zvenku se mi líbí, řekl bych ze všech stran. To často u aut nemám🙂. Cena je opravdu vysoko. Byla to vybavená 1,0 81kW s manuální převodovkou za 540tis..
Září 8, 20213 r Heh, hneď ako prvé sú tie chrómované lišty! 😍 A disky bez aerokrytov sú hneď omnoho krajšie!
Září 8, 20213 r Odhadem bych řekl tu 1.5 TSI s DSG ve výbavě Ambition (jestli 1.5 DSG s tou výbavou vůbec bude) tak 480.000-490.000,- Kč, no a s výbavou Style něco přes půl miliónu. Upraveno Září 8, 20213 r od DušanV
Září 8, 20213 r Vždyť to mělo být lidové vozidlo ale pokud bude cena k půl mega nevím nevím,....no Dacia půjde na odbyt. 🙂🙂
Září 8, 20213 r @cosby Dacia nabízí nějaký čtyřválec se 110kW a automatem? To jsme nevěděl... Ano, 1.5 TSI s DSG bude drahé a mnoho lidí si ho proto nekoupí, ale to už tak u vrcholných motorizací bývá... A auta zdražují obecně, i ta Daia už dávno není za 220tis...
Září 8, 20213 r před 44 minutami, cosby napsal: Vždyť to mělo být lidové vozidlo ale pokud bude cena k půl mega nevím nevím,....no Dacia půjde na odbyt. 🙂🙂 JJ jim fandím. Z prakticky ničeho za 10 let v měsíčním reportu v prodejích. Provedení plastů je stejná, bez. Smartlink umí a majitelé na fóru ani čárku o SW. Prostě levné, funkční auto. Vsadím boty nebýt kontrakty na firemní a zaměstnanci, dávno v ČR je prodejích něco jiného.
Září 8, 20213 r 6 kil za Fabču ... https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?vin=TMBER6PJXN4006532
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.