Přejít na obsah

Konfigurácia nového auta

architect

Doporučené příspěvky

Idem si objednať nové auto a skladám si ho v konfigurátore. Som silne namotivovaný na nezávislé kúrenie. Ešte pred tým som si ale vybral vyhrievané čelné sklo. Otázka, na ktorú som dosiaľ nedostal odpoveď je: Má význam mať vyhrievané čelné sklo, ak mám nezávislé kúrenie?

Ako v praxi je využiteľné monitorovanie mŕtveho uhlu v spätných zrkadlách? Škoda chce za to viac ako 500€!

HeadUp display. Áno? Nie? Zbytočnosť? Komunikuje to aj s navigáciami cez Car play?

Viete mi prosím pomôcť rozlúsknuť tieto dilemy? Super by bolo to podporiť aj nejakými argumentami.

Rozhodne vopred ďakujem za každý názor.

Editováno: , autor: architect
Doplnenie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vyhrievane celne sklo ma iba jednu nevyhodu - cenu. ked si ho pridavas v konfiguratore, potom ked ho musis menit, lebo si chytil kamen, atd.

mrtvy uhol je vraj must have, mne zatial nejak nepomohol, kolegu raz uz zachranil, imho lepsie potom aj pri dalsom predaji. ten priplatok 540 eur ani nie je taky znicujuci, ked si uvedomis, ze su tam dva radary, ine zrkadla, a poskytuje aj funkciu bocneho varovania pri cuvani do neznama (aspon na mojom s3)

radsej by som bral uhol ako sklo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...