ingjony Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 (editace) Cavte odborníci.Prosím vás o jednu radu. Potrebujem na 100% vediet kadieal vedie kabeláž zo stropového svetla a zistit ktorý kábel to je za odpoved dakujem!! Je to na fábiu 2. Editováno: 4. Prosinec 2011, autor: ingjony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingjony Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Cavte odborníci .potreboval by som zistit kadial vedie kabeláž zo stropového svetla vo fábií 2. za odpoved Ďakujem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonnypek Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Dobrý den Potřeboval bych radu. Mám fabii I 2007 1,2. Občas mi nefunguje pár věcí, závady se projevý současně. Při teplotě nižší než 5 C se počítač přepne na teplotu, ale nezazní varovný signál, nesvítí kontrolka bezpečnostních pásů a vůz se nezamkne při zvýšení rychlosti. Chtěl bych se poradit než zavítám do servisu. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabia2000 Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 kablovej svazek mám odmotanej a vyvěšenej ale když jedu v dešti a podívám se stejně je mezi drátama voda?je to normální?dá se to nějak zaopatřit?začal jsem se zabívat díky tomu že mi občas problikli světla...... Jak odmontuju baterku a vzduch filtr???abych něco nezk.....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Ja mám zväzok asi v pôvodnom stave,aj keď som si myslel že ho mám odmotaný.Neviem či od výroby bol celý zabandážovaný,môj vyzerá takto,trochu som očistil ten kanálik a odtokovú dierku,s káblami som moc nechcel hýbať a ani to veľa nešlo,no neležia priamo v kanáliku sú trochu nad ním no aj tak neviem od čoho tam bolo toľko bordelu.Akurát ako som to čistil tak sa odlupoval nejaký akokeby vosk,alebo čo to bolo z toho miesta napravo od odtok dierky,čo to bolo ,nejaký tmeliaci vosk? V serviske žiaden záznam nemám,auto je r.v.3/2004. J e to od novoty takto dobre alebo to treba odmotať a vyvesiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabia2000 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 rozmotej tu izolačku,zkontroluj dráty jestli není nějakej načatej v izolace a vyvěs to pomocí stahovačky umělá spona nad ten šroub na té poslední fotce.prostě aby to neleželo v kanálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavka Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Chlapi je možný že mi při měření drátu k lambda sondě před katem ukazuje kontakt č3 na třech místech v ŘJ motoru. Podle el.schématu to je vyhřívání k oběma sondám. Ostatních pět kontaktů je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Tak dnes som sa pustil do káblového zväzku,lebo som ho nemal upravený servisnou akciou 97J7.Takže som odmotal tú izokačku,káble sa mi zdali ok,len boli trochu zaprášené,vyčistil som ten kanálik a vyvesil umelou eskapáskou.Len dúfam že bude všetko fungovať ok,tu sú fotky pred a po: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 v místě té stahovačky bych ten svazek omotal chlupatou TESA izolačkou, aby ti to neprodřelo vodiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Chlpatú izolačku nemám,ale urobil som to takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavka Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Kluci nemá někdo el. schéma zapojení sondy před katem? Je tam 6 kontaktů,Je to na fabii 1,2 47kw motor azq.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavka Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Už jsem to asi našel. Pět kontaktů jde ze sondy do ŘJ motoru a jeden kontakt jde na pojistku č 9! Je to to vyhřívání pro ty dvě sondy. Může mi to někdo potvrdit, že to tak je nebo není! Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Chlpatú izolačku nemám,ale urobil som to takto. Tak to žes to odmotal, tím si nic nepokazil. Ale kdybys to nechal tak , bylo by to taky v pohodě. Odmotávaly se svazky, které byly úplně komlet zamotané a voda neodtékala a kábly shnily. Já když jsem to odmotával tak to bylo plné vody. Takto jak to máš (měls) zamotané ty to mají už i novější auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Minulý týden jsem dodělaval na sve fabii signalizaci směrovek při odemčení auta před neorigo dalku. Všimnul jsem si že na konci kabelovém svazku vedoucím do BGS jsou čtyři oranžové vodiče, kde dva jsou zapojeny do BGS konektoru a dva jsou volný. Určitě nejsou od neorigo jednotky DO, k čemu teda slouží? Nevíte to někdo? Fábii mám 2003 classic, bez PP, bez ABS, je holá. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicilian Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 mam problem s kablom na baterke (+) nemozem zohnať novy som bol v predajniach a nikto nema kabel ... nema niekto link kde sa da objednat ? sorry som tu novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 jak je to s těmi problémy s kabelovým svazkem? Hnije tento svazek jen u vozů do určitého roku výroby nebo u všech vozů Fabia? U vozů Fabia II nebo u ostatních vozů Škoda (Octavia, Roomster atd.) hnije také nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 týkalo sa to Fábií vyrobených na počiatku...tie vozidlá čo si tu vymenoval a ostatné modely sa s týmto problémom nepotýkajú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 a do jakého roku výroby byly problémy s tím hnijícím kabelovým svazkem u Fabie? Nikde jsem to nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 máš to hneď v prvom príspevku tohoto vlákna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakystar Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 (editace) Odtrhla sa mi svorkovnica http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1j0972702-svorkovnice-oe-9364.html od kablikov čo sa zasúvajú k osvetleniu EČV, pomocou čoho alebo akého nástroja ich môžem nasvorkovať späť? Ďakujem Editováno: 24. Květen 2013, autor: lakystar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Tak potřebuješ piny-konektory a konektorové kleště. Ale při troše šikovnosti se dá vystačit i z kombinačkama na stlačení konektoru. Ale moc profi to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakystar Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Tak potřebuješ piny-konektory a konektorové kleště. Ale při troše šikovnosti se dá vystačit i z kombinačkama na stlačení konektoru. Ale moc profi to není. dik, skúsím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juicy51 Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Tak pani doslo aj na mna. Fabia rv. 2000, stav tacho 95000km takmer stale garazovana. Zacalo to blikanim pristrojovky za dazda a naposledy zacalo vypadavat servo. Mechanik to dal na VAG a vypisalo mu kontrolu vedenia CAN-BUS tak bolo jasne ze ide o zvazok. Z 10tich okom urcenych kablov bolo 8 v prdeli...pre istotu ale pozrie vsetky co tam su. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 kriste pane čo to je za izolačku?? ..veď to býva v takej černej a toto vyzerá ako strevo na jaternice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juicy51 Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Vyzera to ako crevo pretoze prva vrstva je na fotkach uz stiahnuta, bolo to nieco medzi gumou a lepenkou ale velmi sa to lamalo...vidiet to na druhej fotke trosku dalej...inak kable su vymenene takmer vsetky ale servo este stale troska blbne...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.