Přejít na obsah

Vykradená OII


karlos3

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
karlosi, ten tvůj řidič si náhodou nevzpomíná jestli zamykal dálkáčem přímo u auta nebo z větší dálky?

Přeji hezký den.

Co zloději, ale každý máte mobilní telefon.Umíte jej využívat.

CO VŠECHNO TVŮJ MOBIL DOKÁŽE A TY TŘEBA O TOM ANI NEVÍŠ!

Tísňové volání: „112“ užívané na celém světě

Nacházíš se mimo pokrytí mobilem? Vyťukej 112 a tvůj mobil si jej najde v lokální, cizí síti. Zajímavé je, že jej lze vyťukat i když je mobil zamčený!

Zamknul jsi svoje klíče v autě?

Máš dálkové ovládání zámku auta a doma máš náhradní klíče a manželku? Zavolej mobilem a drž jej asi 30 cm od dveří svého auta zatímco manželka zmačkne dálkové ovládání jež drží u sluchátka svého mobilu. Tvé auto se otevře! Můžeš být třeba na jiném kontinentě – prý to pracuje.

Skrytý džús v baterii:

Máš baterii mobilu prakticky vybitou? Vyťukej *3370# Tvůj mobil se rozjede a bude ukazovat 50% zvýšení nabití. Tato rezerva se dobije při příštím dobití.

Jak zablokuješ tvůj UKRADENÝ mobil?

Patnáctimístné seriové číslo, které je unikátní a patří jen tvému mobilu, zjistíš vyťukáním *#06#

Napiš si jej a uchovej na bezpečném místě. V případě odcizení mobilu, ohlaš krádež mobilnímu operátoru a dej mu své seriové číslo. On mobil zablokuje tak, že bude nepoužitelný i při výměně SIM karty. Sice ti to mobil nevrátí, ale zloději zkazíš radost.

Pro cestovatele do U.S.A. či Kanady

Tamní mobilní operátoři účtují $1.00 až $1.75 či ještě víc při vyťukání “411” - informace o telefonních číslech. Pokud vyťukáš “800 FREE 411” , nebo “800 373 3411” tak to bude ZADARMO ! Naprogramuj si to do mobilu hned při příjezdu do severní Ameriky.

Jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je omyl ... vycházející z:

- vysílaček s tzv DTMF volbou. (tak nějak... už je to dávno)

-záznamníků tel hovorů na pevné lince které se dali poslechnout - spustit přehráním opět dtmf kodu

-dalších zařízení kdy jste vytočili tlf číslo a přehráli z malého ovladače do mikrofonu nějakou sekvenci a na druhé straně to poznalo a vykonalo nějakou činnost - třeba pustilo topení na chalupě....

Dálkáče pracují na základě radiových vln kmitočtu který ji pro mobil zcela mimo... už jenom pro to, jak komunikuje mobil s BTS...

Tyto zkazky mají tuhý život a přetrvávají generace... třeba o otevření centrálu instalaterským zvonem :rolleyes: Dodnes tato zkazka koluje.... a přitom to fungovalo na jediném autě a ještě pouze na dvou modelových rocích.... bylo to starý MB zvaný piano....

Editováno: , autor: 1.8T
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak dneska v jednu hodinu rano mi zacal houkat alarm, vyletnu z postele auto zavrene nikde nikdo, fouka strasny vitr tak si rikam ze byl asi velky poryv a alarm se nejak zblaznil, deaktivuji z okna a jdu si vklidu lehnout. Rano se ovsem nestacim divit, otevru auto nasedam a cely vnitrek rozhazeny, zacinam pomalu scitat skody, koukam co zmizelo zevnitr ... dalkovy ovladac od vrat, navigacni modul od Nokie, vsechny klicky od vozejku apod., byly nas svem miste az na nabijecku pro Nokii za 250Kc. Z hruzou pomyslim ze za 250Kc budu mit nejakou silenou skodu venku na aute, samozrejme kouknu hned na zamek, ten je v poradku, da se s nim otevrit auto i zavrit, tak hledam nejake rozbite sklo, zase nic ... trosku mi to vrta hlavou, tak volam znamemu do servisu jak se muze dostat do auta aniz by cokoliv poskodil ... odpoved byla vice nez sokujici, na internetu se daji koupit univerzalni klice, diky kteremu se vam dostanou do auta :aggressive: :aggressive:

Dalsi vec je ze alarm pri otevreni ridicovych dveri je o 20s zpozden, tzn. mel celkem dost casu prohledavat auto a nastesti zase malo aby toho odnesl vice, tak jsem si hned dojel na VAS a okamzite jsem nechal deaktivovat blbost z vyroby a to zpozdeni alarmu pri otevreni ridicovych dveri, vrele doporucuji vsem kdo mate alarm z vyroby. Tak tot vse z dnesniho pribehu ... uz mam zapojene kamery a auto je pod dohledem a jakmile toho borce tam nachytam ... tak to asi nedam a kilnu ho hajzla jednoho :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bydleli jsme v Praze Modřanech kde mi během 5 let 4x vykradli OI a ženě v pátek odpoledne v 15 hod ukradli Felicii kterou za dva dny našli benga u Mladé boleslavi na poli shořelou :076 ,pak jsem se dočkal místa v uzavíratelných garážích (je tam nevídaná poptávka po garážích) a nějací šmejdi tam jednou v noci vlezli a přestože tam každá garáž má roletu a většinou aspoň dva zámky ,tak jich tam za noc 18 vykradli . Pak jsme se odstěhovali na vesnici u Říčan a po roce mi tam šlohli OII . Takže koukám že mám pěknýho :angry2: smolíka .

To Karlos3

S Auto Opat mám jen ty nejlepší zkušenosti i novou OII jsem si objednal u nich

Pokud je poptávka po dílech za pár korun a kupující kupujou bez dokladů a bez zájmu odkud díly pocházejí ,tak zasraný zloději budou krást a vykrádat naše auta pořád víc , myslím že trest useknutí ruky by velice okradené pobavil a šmejdy odradil :kol-22:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je poptávka po dílech za pár korun a kupující kupujou bez dokladů a bez zájmu odkud díly pocházejí ,tak zasraný zloději budou krást a vykrádat naše auta pořád víc , myslím že trest useknutí ruky by velice okradené pobavil a šmejdy odradil :kol-22:

Jo pánové, to já byl jednou na slezině v hospodě a nechal jsem zaparkovanou tenkrát ještě O1 na parkovišti pod světlem uprostřed sídliště.

Přijdu cca za tři a půl hoďky, rozbitý boční vokno u řidiče, vybraný rádio, rozházená serviska a manuál (naštěstí neukradený!!), otevřená nádrž.

Shodli jsme se s kolegama, že to musela být nějaká partička výrostků a jeden z nich se asi "bavil" - ale to ukradený rádio mělo cenu tak pět stováků oproti dva a půl litru za nový sklo....toho chudáka potkat tak z něj udělám dva malý :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 let jsem bydlel v Ostravě v paneláku, když jsem si koupil novou felicii v roce 1997, tak jsem 2 noci nespal, než jsem koupil a namontoval alarm s pagerem. Na Štědrý den mi nějaký zmetek, co umí akorát v hospodě po šestém pivu a balíčku cigaret nadávat, jak se má špatně, objel klíčem kapotu až na plech, auto bylo půl roku staré a mi bylo do breku, ve značkovém servisu mi to tak zprasili, že je to dodnes znatelné (auto má kamarád). Když mi podruhé ukradli zadní znak, tak jsem namíchl a připojil jej taky na alarm - nařezané závity na čudlíky znaku, co procházejí plechem dveří a z druhé strany mikrospínač a nějaká elektronika na časové rozsvícení couvacích světel. Pager mi za celou dobu 10 let zapípal 2x, jednou kvůli tomu znaku (ten upravený je tam dodnes) - ve 4 ráno, v pyžamu jsem naháněl 2 lumpy po parkovišti a pak v neděli večer o půl jedenácté, když zloděj rozbil zadní trojúhelník a čekal u auta, až dohouká, ten měl hodně velké štěstí, že byl rychlejší než já, protože věřte tomu, že adrenalin mi tak zpěnil krev, že jeho výhoda vyšší výšky a váhy by nehrála žádnou roli a asi by mě zavřeli. V tom autě nikdy nebylo nic cenného, rádio od ťamanů za 2 litry (značka First), ale stejně mi poškodil auto a zkusil ho vykrást, bylo mu jedno, že uvnitř bliká LEDka a na sklech je nálepka alarmu, na parkovišti, pod světlem, v době kdy ještě chodí dost lidí venku.

Teď mám OII, také dodělávaný alarm a další zabezpečení a nebydlím v Ostravě, ale o auto se bojím ještě víc, protože vím, že když mi ho budou chtít vykrást nebo ukrást, tak to udělají, jedinou útěchou mi je, že už to není špička a na parkovišti mohou najít i novější a lepší autíčko. Bohužel pokud to bude nějaká zfetovaná smažka, tak nebude záležet na tom, že tam mám jen Stream a udělá mi škodu za pár desítek tisíc. Jediné řešení je nekupovat díly bokem, jenže za ty ceny ze servisu to je prostě hrozné, bohužel se těžko dočkáme sekání rukou nebo toho, že by zloděje vydali do rukou okradenému (garantuji, že by jich hodně ubylo).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No me dnes 16.10.2009 vybrali auto... no nejakej profik res. nekdo kdo mel bud scaner plovouciho kodu nebo neco takoveho nebo peknej klic kde se nastavi co odemikas... sklo zamek v celku a vyrabovanej vnitrek... jsem rad ze nechal klimu... post-38527-1255935597_thumb.jpg

Uvidim co rekne pojistovna... origo audience ramecek... ale nejvic me sere ze mi ukradl dioptricke bryle.. PROC... me stali 4000 on je proda nekde za 20KC

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No opet vniknuti bez jakehokoliv poniceni...odkud si?

Je to povl, fakt bych za to sekal ruce :(

Jsem z Prahy ale sekli mi to v Usti nad Labem...

Ted se dohaduju s pojistovnou... ten mechanik na me koukal jako bych si to vybral sam... prej kdyz uz se tam dostanou tak vemou aspon airbagy atd...

to by me nasrali mam jich 6 SNAD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak ja jich tam mam take myslim sest, i kdyz v papirech je jich napsano devet, ale to by nestihli probrat tak rychle. No ted jsou pojistovny strasne drsni na takovyhle veci a podeziraji kazdeho, jestli sis to neudelal sam....nejvetsi vyderaci a jeste koukaji jak by se na tebe vykaslali :kuk:

Editováno: , autor: Bladik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zdravím, jen tak pro zajímavost, jsem momentálně na služebce v jižní koreji. Po prvním dnu co jsem viděl všude v zaparkovaných autech GPS, telefony a plno jincý věcí, jsem nevěřil že to tu nikdo nekrade. Ale je to tak ptal jsem se lidí ze zamětnání kde pracuji a prostě nic. Prostě pohoda, za celou dobu se na mě nikdo škaredě nepodíval, všude kam vlezu tak vstřícnost a ochota (ne jak u nás v obchodech kde si prodavač říká, co tu chce ten chu.j). No prostě úplně jiný přístup lidí. JInak kdyby někdo namítal, že elektronika je tu levná, tak jsem to zjišťoval a o moc velký rozdíl oproti ČR to zase není. V podstatě páe stovek.

Tak to jenom tak pro zajímavost. Jinak těm kurv...ám zlodějským bych nesekal ruce kdo se pak o ně bude starat a co teprve že budou brát nějaký ten invalidní důchod, já by jsem je rovnou střílel na stadioně jako v číně :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Možná už to někde je, ale pro jistotu (je to ověřené):

 

Systém centrálního zamykání koncernových vozidel VW (Audi, VW, Škoda,
Seat) má konstrukční nedostatek. Tento nedostatek může vést k tomu, že pokud
bude toto vozidlo někdo chtít vykrást, tak může docílit toho, že vozidlo nebude
dálkovým ovládáním uzamčeno. V praxi se jedná o jednoduchý a technicky
nenáročný krok. Pokud totiž bude v dosahu vytipovaného ohroženého vozidla z
koncernu VW pachatel, který má koncernový ovladač centrálního zamykání a bude
nepřetržitě držet na pozici zavřeno, ohrožené vozidlo nelze správným dálkovým
ovladačem uzavřít. Pokud se řidič ohroženého vozidla mechanicky nepresvedčí o
uzamčení, tak potom odchází od neuzamčeného vozidla. Technicky problém spočívá
v tom, že řídící jednotka dálkového centrálního zamykání koncernových vozidel
je schopna přijmout pouze jeden plovoucí kód vyslaný klíčkem bez ohledu na to
jestli je správný a nebo kód od jiného vozidla. Pokud je kód správný, tak se
vozidlo uzamkne a v opačném případě se jednotka centrálního zamykání nesprávným
kódem zahltí a správný kód zamykání již potom nepřijme a vozidlo zůstává
odemčené.  Řidič ohroženého vozidla potom musí celý postup zamykání
zopakovat a nebo vozidlo uzamknout mechanicky klíčkem. Zloději využívají
nepozornosti řidičů, kteří mají celý proces zautomatizovaný a po uzamčení
vozidla dálkovým ovladačem již nekotrolují jestli bylo vozidlo skutečně
uzamčeno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...