Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Hospoda FA & RO

Pokec pro Fabii a Roomster

1. Zahájeno uživatelem -Janka-,

Zdravím, za měsíc, dva budu kupovat ojeté auto, tak nějak jsem hledala, co vlastně chci a vyšel mi z toho koncern, vzhledem k rozšířenosti nejspíš fabie, i když taková ibiza mi taky nepřijde marná, ale to je fuk. S cenou se budu muset vejít do 100 tis. + 30 na servis a další počáteční investice. Chci benzín, nechci HTP, i když znám lidi co s tím i kombíku jezdí na dovolenou, jenže ti to auto kupovali nové a starají se o něj... Jako Pražák budu auto využívat hlavně na výlety, chatu, po dálnici. Jako jediný motor mi vychází 16 ventilová 1,4. Doma máme 1,6 slabší oktávku, takže jsem zvyklá řadit, když chci nějaké rychlejší reakce od auta, výkon hlavně s ohledem na hmotnost…

2. Zahájeno uživatelem chiquillo,

Všem členům přeju šťastný Nový rok 2013

• 2 odpovědi
    • 7,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem e1.,

Chlapci, viete niečo poradiť aj proti holubom a iným vtákon? Ale nemyslím vzduchovku, skôr nejakú elektrickú plašičku. Vo štvrtok som krásne umyl auto, včera som ho pri dome priateľky objavil úplne celé osraté. Nie jedno hovienko, alebo dva, ale asi dva tucty veľkých sračiek na celom predku auta. Evidentne bolo nad autom aj nejaké hniezdo, ale žiaľ v danej lokalite sú takmer všetky parkovacie miesta pod stromami. Tak by ma tešilo, že kým tam parkujem tak by sa tie lietajúce fabriky na hovno zdržiavali radšej na vzdialenejších stromoch. Otázkou ostáva, že ako toho dovieliť. Môžete niečo poradiť?

• Pozitivní
    • 27 odpovědí
    • 16,5tis zobrazení
  4. na Fabii III mi vadí, že se odráží světla za ní jedoucích aut ve vnějších zpětných zrcátkách...

5. Zahájeno uživatelem lukasK1995,

ahojte dopredu sa ospravedlnujem ak je tu podobny topic chcel by som sa spytat ze objednal som si skodu fabiu combi drive 1.0 TSI 7AP asi som spravil dost zbrkle rozhodnutie stala 15litrikov a co som sa zatial docital asi som spravil najvecsiu chybu v zivote teda podla nazorov ludi na roznych diskusiach chcem sa spytat ma niekto toto auto alebo podobne je to s tym motorom az take katastrofalne alebo je to aspon OK dakujem za kazdy nazor

6. Zahájeno uživatelem Jakub3211,

Caute poznáte niekoho dobrého a ochotného programovať?v blízkom okolí. Diki za info

• 24 odpovědí
    • 8,8tis zobrazení
  7. Zdravím všechny členy fóra. Většina z Vás už mě zná, pro ty ostatní jsem založil tuto sekci, kde budu postupně vkládat různé změny podsvitu - jen dodám, že všechny jsou ode mě. Můžete si vybrat podle různých kombinací právě tu svoji. Víceméně je toto téma pro inspiraci, případně se nebráním různým otázkám - pokud se nebude jednat o konkurenci samozřejmě . Sami můžete poradit ostatním se změnou, výběrem barev, jaké ručičky jsou právě IN a mnoho dalšího, prostě vše co se podsvícení týká patří nyní sem

8. Zahájeno uživatelem Bercyy,

Takze pani, prebehol som forum a nenasiel som presne odpoved na moju otazku. Prosim vas vsetkych o tipy, triky, postupy, navody ako postupujete pri rozmrazovani okien? Na Fieste som mal el. vyhrievanie celneho skla, co bola perfektna vec a nie len v zime a preto som neriesil ako docielit aby som v co najkratsom case mal okna rozmrazene. Popravde je to jedina vec co mi na Roomikovi chyba. Teraz je to o niecom inom. Nastarujem a dam rozmrazovat spatne + zadne okno, pustim kurenie naplno, dam ofuk na celne sklo (automaticky zapne klimu), ventilator naplno a idem skrabat. Oskrabem, sadnem do auta a cca po 300 metroch nevidim ani p... Slak ma ide trafit. Vyzera, ze to z…

9. Zahájeno uživatelem DYXiCZ,

Zdravím dámy a pánové. Už nějáký čas hledám jistou věc na svou fabii první generace. Upřmně už začínám být fakt zoufalý a tak píšu už i semhle. Pokud je to ve špatné sekci prosím o přesun a předem se omlouvám, jsem tu nový Teď k věci, kluci opravdu už pomoc Scháním zadní tapec, jenže pravej , černej (elegance), bez díry na kličku (el.okna) na hatchback. Levej mám ale pokud někdo bude mít zadek v páru vezmu obojí. Proč prosím o pomoc s hledáním je fakt že téhle srandy je málo a je malá šance že někdo má, pokud by jste ale někdo někde o něčem věděl nebo by jste uměl sehnat ještě ze škodovky někde zapadlé ve skladu. Odměním se. Projíždím…

10. Zahájeno uživatelem Petrkiller,

Ahoj asi budu za magora. A nikdo jiný takový magor určitě není takže jsem to tu ani nenašel. Ale potřeboval bych nějak zkusit vyřešit vytápění auta nebo aspoň dečku vyhřívací do kufru. Nejlépe na 220V aby mě nevyšťavila za noc baterku. A takové řešení aby mě neshořelo auto. V kufru mám gumovou vanu. Potřebuji to pro to, abych tam mohl přes noc v zimě nechávat spát psa. Když jezdím za přítelkyni, nemůže být u nich doma ani na chodbě kvůli alergii mamky. A někdy bych ho rád bral sebou aby se o něj nemuseli neustále starat mí rodiče. Ale jak to vyřešit? Hledal jsem a nic nenacházím. Venku ho nemůžu nechat spát protože nemají bránu u baráku zatím a on je to kříženec labrador…

• Pozitivní
    • 17 odpovědí
    • 8,8tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem psurn,

Ahoj, nedávno jsem byl na STK a zarazila mě jedna věc. Zdálo se mi, že technik při zkoušce na válcích měl vypnutý motor. Pak nastartoval, popojel na zadní nápravu a zase ho vypnul. Je toto běžná praxe? Brzdy přece správně fungují s posilovačem. Zajímal by mě na to váš názor.

• 3 odpovědi
    • 7,1tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Pupinek26,

Zdravim Vas pani........ Chcem sa spytat co vsetko sa da pouzit z okty do fabie, myslim tym nejake diely z interieru a pod. alebo opacne, proste nejake to medzidruhove krizenie Nikde som nic podobne nenasiel... Dakujem za odpovede...

• Pozitivní
    • 13 odpovědí
    • 8,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem AdamZero,

Zdravím, mám v plánu koupit Fabku, ale zarazilo mě, že při servisních prohlídkách jsou sice razítka, ale žádný podpis... je to normální? Jo... a co říkáte na cenu 134 000kč? Vnitřek vypadá jak nový, venku jsou malý vady, ale je to přeci jen 5 let starý auto... jinak prý je to krapet ťuknutý ze zadu, ale můj známý mechanik říkal, že v pohodě (jako šlo vidět, že to na 100% nelícuje) celkově vypadá slušně. Jinak tady je odkaz na inzerát http://www.tipcars.com/skoda-fabia/skoda-fabia-12570291.html

• Pozitivní
    • 13 odpovědí
    • 9,4tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Ajfl,

Tak přátelé, nadešel čas se zamyslet nad novou radostí za Rapida. Pročetl jsem snad všechno a vím několik věcí a prosím o názory - preferuji Combi, ale musí mít sportovní vzhled i snížený podvozek - finančně se vyplatí Style (chci to skoro plné), ale tak nějak se mi líbí víc MC (každopádně jsem vypočítal rozdíl 50tis. navíc u MC a to mě dost děsí - panorama střechu nepotřebuju, ale chci žebra sání chci v černé) - chci s tím mít co nejméně práce po koupi, ale zase některé palby už jsou moc Co chci? (min. požadavky) - sportovní podvozek - Bolero s 6 repro - automat rozsvěcování světel - vyhřívaná přední sedadla - tempomat - Dynamic - 17" letní pneu (jak to…

• Pozitivní
    • 72 odpovědí
    • 17,5tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Kokeš,

Tak odkud pocházíte Fabiatici.Docela by mě to zajímalo jaký je váš rajón. Já jsem z Brna

16. Zahájeno uživatelem modrafelda96,

V bazaru jsem viděl Fabii I 1,9 TDI combi, která na první pohled vypadala jako obyčejná nevybavená Fabie s motorem HTP nebo 1,4 MPI. Nemá lakované kliky dveří a zrcátka, kliky dveří zevnitř nejsou chromované, ale jen plastové, centrál má pouze na klíč bez DO, chybí el. zrcátka, čtecí lampičky, stropní světlo vzadu, přední mlhová světla, nemá ani regulaci podsvícení přístrojů. Ale má alespoň klimatizaci, pal. PC, přední el. okna, ABS a ASR, airbag řidiče a spolujezdce. Je to dovoz z Německa. Překvapuje mě, že je to z dovozu a přitom to má chudou výbavu, všechny ostatní Fabie s motorem 1,9 TDI jsem viděl v lepší výbavě. To se prodávaly Fabie s motorem 1,9 TDI i s chudou výb…

• 3 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem bojler,

Ahoj, doma je Fabia Combi Elegance 1.2HTP/47kW z roku 2005 a najetymi cca 55 tis. kilometry. Výbava kromě tehdejší Elegance (el. okna vpředu, zrcátka, klimatizace, litá kola, malý kožený paket, dálkově ovládané centrální zamykání, 4x airbag, tempomat...) navíc výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce a ESP. Auto má prvního majitele, kromě vyloženě oděrek není bourané, na karoserii několik menších škrábanců. Kolik za to chtít?

• 3 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  18. Zdravíčko v autě před Fábkou jsem byl zvyklej vozit box s nářadím, kanystr, pumpu , atd... v kufru + další kraviny: startovací kabely, řetez se zámkem, atd... pod zadníma sedadlama, Fábka tam místo nemá moc často jsem to nepoužil, ale říkal jsem si co kdyby teď když jsem ty věci z auta vytahoval, jsem si říkal jestli je dávat taky do Fábky, startovací kabely+rukavice+škrabku jsem zavřel do boční kapsy v kufru, izolačku a drobnosti jsem dal k rezervě pod podlahu a teď přemýšlím jestli dávat do kufru i ten box s nářadím atd... když je teď všechno schovaný a kufr je krásně prázdnej. Jak to máte vy ? Vozíte s sebou nějaký nářadí a věci navíc ? Nebo jen to co je ve výb…

19. Zahájeno uživatelem parolla,

Páni,dnes som absolvoval psychologické vyšetrenie vodiča (všetky skupiny - 60€),taktiež zdravotnú prehliadku vodiča (20€) . Vodičák na bus som robil v roku 2000. Stalo ma to cca 10 000 korún. Keď chceš dnes jazdiť profesionálne,stojí to dosť veľa. Ale k veci. Vodičák na malý motocykel som robil v roku 1986,na veľký o rok neskôr. ale absolútne netuším čo to stálo. Osviežte mi pamäť! :-) Kedy ste sa stali vodičmi Vy? A čo to stálo? Keď si chcel jazdiť ako vodič s povolania v roku 1986 stačilo ti toto: No a dnes profesionálny vodič potrebuje toto: A to tam ešte nie je medzinárodný vodičský preukaz.

• 5 odpovědí
    • 5,3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem juraj07,

Autocentral 24 - Škoda Roomster Scout 1.2TSI: No co vy na ten test hovorite?

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 4,5tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem street-dog,

Zdravíčko, dívám se čím nejlíp vyčistit a vydezinfikovat klimatizaci a hodně se objevuje čištění ozonem. Máte s tím někdo osobní zkušenosti ? Popřípadě kde v Brně a okolí nechat dobře a kvalitně vyčistit ? Díky

• 1 odpověď
    • 3,6tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem krkman,

Súťaž o Autoglym vosk, ale asi iba pre čechov https://www.facebook.com/pages/AutoStorecz/536043446498962?ref=hl

• 1 odpověď
    • 2,6tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem NeoCZ15,

Tak tady je moje odpověď na tento světoznámý obrázek kde TDi končí, Honda teprv začíná... Je to jen pro pobavení, nemá to nic vystihovat, jen asi pokud si Honda myslí, že točí 9000 ot./min., a Škodovka "jen" 7 tis., je na omylu, prohlédněte, dejte like (pokud ovšem líbí), a okomentujte svým názorem

• Pozitivní
    • 42 odpovědí
    • 15,9tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem pmultimix,

AHoj, tak se chci pochlubit, dneska sjem jel do práce, najížděl jsem z vedlejší na hlavní, co měla dva pruhy. V obou jela auta, a jedno z toho našeho, kam jsme měli najet (ženská ve feldě byla přede mnou) zajelo do druhého, a náš byl volný, v dálce jelo jen další auto (bylo daleko), tak pořád koukám do prava, a dám jedničku a plyn, a bum. Ona nejela. Měla utržený nosník a zkroucené plechy, blatník a páté dveře. Já mám škráblý nárazník, udtržený chladič z úchytů, vytržený světlomet a rozhozené mlhovky. Jinak mám rozlícovaný ten nárazník. Pak dám fotky ...

• Pozitivní
    • 44 odpovědí
    • 11tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem mc2uba,

Ahoj, je to kopie ze seatforum, kde mají téma "kdo kde potkal člena seatklubu?" .. je to celkem oblíbené téma, páč se lidi dost často potkávají na silnicích a dokážou se takhle i více spřátelit Tak co vy na to? Ujme se to tady? Nebo admin by to mohl přesunout někam, kde to bude pro celý skodahome.cz a budeme hlásit všechny známá auta, co potkáme? Jen bych dal takové malé pravidlo, zkuste spíše popsat auto a maximálně použít první 3 znaky SPZ/RZ, ať se tady neobjevují celé značky aut možná i postačí jen písmeno Kraje Kdo zná přímo majitele, tak stačí napsat nick

• 39 odpovědí
    • 11,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.