Zdravim pani viete mi poradit kupil som kameru navitel a dal som ju cez USB-C -USB-C kabel 60w 3A - neslo ju vobec nastartovat rozbehla sa az ked som ju zapol v druhoma ute cez 12V napajanie takze som junisiel vratit nakolko vo svojej skode tento konektor nemam viete mi poradit ako to vyriesit ?
Zdravím, můj problém začal s vrzajícím pedálem spojky při ohřátém motoru, absolvoval jsem hrozné kolečko servisu a dokumentování. Nejdříve výměné ložisko na spojce, problém pretrtvaval. Poté vyměněna komplet spojka, problém byl stále, poté vyměněn pomocný a spojkový válec, kdy problém zmizel. (Díky bohu).
Ted mam problém jiny, ve spojkovém pedálu cítím vibrace při jakýkoliv otáčkách motoru, chování pedálu je takové všelijaké. Tento projev je i za studena. Mohl by tento problém vyřešit například výměna brzdovky ? Autorizovaný servis, ale občas mi to tak nepřijde. Děkuji předem za názory. Vim, že se říká, že litr má svoje mouchy, ja kromě tohoto si nemohu na nic stěžovat, občas nějaké vibrace do kastle od klimatizace, ale jinak celkem spokojenost.