Přejít na obsah

Motor 1.2 TSI / 1.4 TSI

155 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 6.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 20.2k zobrazení
  1. Termostat 1,2 tsi

• 13 odpovědí
    • 8.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  2. Trhanie motora

• 15 odpovědí
    • 14.5k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
  3. TSI vs LPG 1 2 3 4

• 89 odpovědí
    • 72.1k zobrazení
  4. Turbo 1.2 TSI

• 14 odpovědí
    • 8.2k zobrazení
    • 50 odpovědí
    • 53.7k zobrazení
  5. Únik oleje z motoru

• 12 odpovědí
    • 14.8k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 37 odpovědí
    • 37.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 352 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 6.3k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 12.5k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 14.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 19.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 10k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.3k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
  6. Vysokotlaké čerpadlo

• 0 odpovědí
    • 2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• V Superbu Laura nepoužívá chatGPT? Octavia 4 FL používá, ale neumí to zkombinovat s navigací. Konkrétně jsem se zeptal na adresu jedné nemocnice, odpověď byla správná, ale žádným způsobem se mi nepovedlo přes Lauru ji dostat do navigace. Jak jsem vyslovil něco podobného jako navigace, navigovat, tak začala vyhledávat cíle v okolí a tedy bez úspěchu. Bohužel Laura přes chatGPT neumí navázat na předchozí dotaz. Vyhledávání v telefonním seznamu je taky otázka náhody. U některých dotazů začne psát dotaz tak jak byl vysloven, ale z nějakého důvodu pak některá slova změní. Asi si myslí, že slyšela špatně. Pro zajímavost jsem se zeptal na bitvu na Bílé hoře a Laura začala dobře. Přesný datum a pár podrobností. Na konci ten dobrý dojem ale pokazila, když tvrdila, že bitva stále probíhá.😀
    • Momentální spotřeba je napevno jako jedna z voleb na levém budíku před řidičem je před tou průměrnou kterou zmiňuješ. Stačí jen scrollovat.
    • Uvažuju o nástřiku spodku.   Auto je po nehodě a mechanik / kasosář to zprasil takovým způsobem (v květnu 2023), že začala kvýst podlaha za předním blatnikem. Nerad bych, aby to pokračovalo dál.   Asi není řešení to jen vybrousit, že? Předpokládám, že vyvařovat by se to nemuselo, ale každopádně by se to mělo něčím zatřít.   Takže o tomto uvažuju. Nebo je snad jiná alternativa, aby to po vybroušení nerezlo, kromě komplet nástřiku spodku?
    • Jestli nemáš Škoda connect tak se dá použít i toto  https://www.danhag.de/app-steuerung/skoda/skoda-superb/10/skoda-superb-iii-app-steuerung-standheizung?number=6224-141
    • A toto je ako strana od motora? Lebo zpredu taku nemam a nemyslim si ze od motora kde je plastby bolo taketo u mna. A voda bola pri takomto chladici na “90ke”?
  • Vytvořit nový...