Zdravím kolegy škodováky.
Mám prosbu, objednal jsem nové letní pneumatiky 195/65/R15. V technickém průkaze mám napsáno 91V (240km/h), ale objednal jsem 91H (210km/h) vadí to? V technickém průkaze mám nejvyšší rychlost 210, ale to už dávno neplatí, teď jsem rád když s tím jedu nanejvýš 180.
Zdravim, měl jsem taky problém, že mi přístrojovka hlásila závadu brzdy a na VAG byla taky chyba snímače úhlu řízení, krom toho mi nefungovalo ABS a ESP. Problém byl ve svazku, vyhnilý kabel, ale kde přesně to bylo ti neřeknu.
Ahoj, po zmienených aditívach a znovu-adaptácii, ubehol cca 3/4 rok, a DSG necuká, radí hladko, ani to nepostrehnem. Za mňa to bolo najskôr adaptáciou, ktorá asi nebola úplne dobre poriešená po tej výmene, a to kvôli časovému stresu (na aute sa v tú dobu robilo viac vecí). Takže momentálne som spoko.
Něco podobného jsem řešil na své O3 RS a dopadlo to tak, že byl špatný kabel ve svazku. Nebyl přerušený úplně, takže když se to prozvonilo přes měřák bylo to OK, ale auto vyhazovalo chybu. Bohužel to u mě skončilo výměnou budíků, řízení a jednotky ABS.