Hospůdka u RAPIDa
36 témat v tomto fóru
-
Mně by zajímalo kdo už mněl nehodu z rapidem ? jak to dopadlo , děkuji
-
-
- 146 odpovědí
- 117,8tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahojte tak tuto temu som zalozil z dovodu neustaleho flame ohladom Rapida. Tu by som sa rad docital (dufam aj ostatni) , kto z akeho auta presiel na Rapid a co ho k tomu viedlo a ci je spokojny so svojou volbou. A tiez vzhladom na to ze sa mnohim nepaci ostrejsia diskusia a netolerancia k nazorom inych na temu Rapid .. tak tu si to kludne preberme …
-
-
- 62 odpovědí
- 68,1tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Tak pánové, můj Rapid bude mít za chvíli rok, co probrat, zda bychom do toho šli znova. Neposuzujte to teď z hlediska cenové nabídky, ale po zkušenostech se současně koupeným Rapidem. Uvádějte rok zakoupení, kilometry a argumenty dle libosti. Jednotlivé příspěvky mezi sebou diskutujte prosím minimálně.
-
-
- 60 odpovědí
- 97,7tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zakládám téma k diskusi k nově schválenému rychlostnímu limitu 150km/hod na vybraných úsecích našich dálnic. Jak se k této iniciativě našich poslanců stavíte a jaký máte názor vy? Já osobně to za současného stavu v naší společnosti nijak nevítám a nepodporuji.
-
-
- 51 odpovědí
- 57,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý deň, kupujem momentálne rapidku. Bol som ju obhliadnuť. Je dovezená z Belgicka, najazdených 160.000 rv 2014. Je to s starší pán, býva v rodinom dome. Pri obhliadke nás pozval dnu, predstavil rodinu, o aute nám všetko povedal všetko ukázal z ničím nemal problém. Ukazoval mi papiere o technických kontrolách v belgicku od človeka ktorý predtým vlastnil to auto, zhruba každých 30000 bolo servisované dokopy asi 20 servisov aj s výmenami preumatík a tak. Chcem sa spýtať na čo si mám dať pozor pírpadne či sa dá zistiť nejak či tam boli stočené kilometre alebo čo mám pozerať. Interier je naozaj veľmi zachovalý tam nenajdete nič ošuchnuté odreté proste fakt ako n…
-
-
- 17 odpovědí
- 9,7tis zobrazení
-
-
Tak sice nevím jestli to tu patří (když tak to smázněte ) Poslední mněsíc všude policie dost mněří , mno a mně zajímé o kolik jste překročíly a kolik jste platili pokutu ? mně zmněříly přd dvěma týdny v obci kde je 50 kmh jel jsem podle nich 76 kmh víši pokuty nevím jenom si mně předvolaly , tak jsem zvědavy co na mně "vytáhnout"
-
-
- 54 odpovědí
- 44tis zobrazení
-
-
Hezký den všem, prosím o radu. Mám velmi výhodnou nabídku na koupi předváděcího Rapida od oficiálního dealera Škoda. Předváděčku jsem nikdy nebral, takže nevím, zda je normální, že prodejce je ochoten vůz prodat pouze tak, že uhradím téměř celou cenu vozu, na 6 měsíců jej budu mít pouze v nájmu a po těchto šesti měsících vůz doplatím a ten se převede na mě. Je to normální postup? Nikdy jsem o tom neslyšel. Díky za odpověď.
-
- 14 odpovědí
- 9,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ještě před pár lety nad automatem každý ohrnoval nos a najednou je hodně těch, co ho chtějí. Osobně jsem za manuál, nejspíš z tradice, ale zajímaly by mě názory ostatních, co automat přináší a bere...
-
-
- 48 odpovědí
- 36,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nevěděl jsem, pod jaké téma to dát, ale stojí za to i takováhle zprávička: Papež v Rapidu :-)
-
- 1 odpověď
- 4,6tis zobrazení
-
-
Jak moc vyháníte pavouky z motoru? Jde mi o to, zda je správně občas při zahřátém motoru točit až do červeného pole 1.čku pak 2.ku....atd a tak jet jak dlouhou?
-
- 5 odpovědí
- 7,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravicko, zacal sem tankovat naftu na EuroOilu, protoze neobsahuje bio slozku. Dolevam jeste VIF... Mam Rapida 2014 s CR a mam celkem obavu o palivovy system, zejmena pak s tim spojenou kvalitou nafty. V motoru je palivovy filtr, ale vyplatilo by se palivo prefiltrovat jeste pred tim nez prijde do nadrze, nebo je palivovy filtr dostatecna ochrana proti pevnym casticim, ktere mohou palivo kontaminovat nekde v cisternach, potrubi aj.?
-
-
- 3 odpovědi
- 7,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
-
-
- 287 odpovědí
- 108,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, rad bych se po zime koukl na podvozek. Existuje nekde kolem Prahy volne dostupna rampa? Koukal sem po vic forech, ale nic sem nenasel.
-
- 0 odpovědí
- 6,6tis zobrazení
-
-
Zdravim, koupil jsem Rapida a cekam ted na majitele az provede prevod. Vyzadal si plnou moc, ze na me vuz muze prepsat, ale jelikoz mame kupni smlouvu, kde jsem jako kupujici tak si nejsem jistej jestli to je skutecne potreba. Muze nekdo poradit? Diky
-
- 2 odpovědi
- 6,6tis zobrazení
-
-
Diky vsem za nazor a za prispevky, a - tesim se :-) Jinak jeste dotaz - nejak jsem asi prehledl sekci hodnoceni AUTORIZOVANYCH servisu - existuje tady neco takoveho? v mem okoli - Kutna Hora - jsou hned 3, nemam duvod zatim menit ten u ktereho jsem kupoval, ale informace shanim. Zase je fakt, ze kdo je nespokojen, postezuje si spise nez spokojeny zakaznik...
-
-
- 96 odpovědí
- 81tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Rozhodl jsem se založit toto téma, abyste se pochlubili, co nejlepšího jste si zařídili a které auto ve vás zanechalo největší vzrušení Mně se loni povedlo svezeni v F 430. Nejvyšší dosažená rychlost 265 km/h, pak jsem už musel brzdit
-
-
- 9 odpovědí
- 11,2tis zobrazení
-
-
Ahojte, nechápem politiku škodovky. Fabia ma adaptívny tempomat a bohužial Rapid nie. Dúfam že časom bude možné domontovať. Aký mate na politiku škodovky názor vy.
-
-
- 13 odpovědí
- 13tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Krásné prožití Vánočních svátků, hodně spokojenosti a mnoho šťastných kilometrů s Vašimi plechovými oři v novém roce 2014 Vám všem přeje Váš moderátor Pawouk.
-
-
- 12 odpovědí
- 13,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den všem škodovákům, stojím před velkým dilematem. A to, zda koupit Rapida nebo Fabii III combi... Jednoznačně uvažuji o TDI, protože můj nájezd je cca 40-50 tis. ročně. Budu kupovat nějakou předváděčku, tedy cca do 20tis. najeto. A teď stojím před velkým otazníkem. Rapida bych bral v 1,6TDI (je jedno jaká výkonová verze), do Fabie se dává "jen" nový 3 válec, ze kterého mám upřímně docela obavy. Pokud by se do FIII dávala jedna šestka, tak bych asi nic neřešil. Je zbytečné se 1,4TDI bát? Nebo skutečně je lepší jít do 1,6TDI (tím pádem by byla volba jasná). Díky moc za názory, Ondra. EDIT: ev. by se mi po nějaké dohodě a sražení ceny vlezla do limit…
-
- 8 odpovědí
- 15,2tis zobrazení
-
-
Zaujimavy test, ktory zaroven poukazuje na skracovanie brzdnej drahy pri kazdej novej generacii aut / pneu. Rapid na 36. mieste http://autobild.cas.sk/clanok/211901/rebricek-50-aut-tieto-maju-najlepsie-brzdy https://www.adac.de/infotestrat/tests/auto-test/bremswege_2016/default.aspx?ComponentId=273518&SourcePageId=31770
-
- 0 odpovědí
- 7,4tis zobrazení
-
-
Ahoj Plánuji prodloužený víkend někde na Slovensku u termálního koupaliště, vždycky jsem jezdil do obce Diakovce jenže letos se tam chytli rekonstrukce bazénu takže mají zavřeno. Chtěl jsem jet už tento prodloužený víkend, ale kam teď, babo raď. Diakovce je klidný kemp z celkem hezkým sociálním zařízením, kemp je přímo v areálu koupaliště. Nemáte někdo nějaký tip kam na Slovensko pod stan kde je termální koupaliště??? Díky za tipy. Fotky navíc by byly super.
-
-
- 17 odpovědí
- 17,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nazdar chlapi Chtěl bych trochu více projet svého RAPIDA. Neměli by jste někdo tip na nějaké termály na jihu Slovenska, kde nebude problém sehnat ubytování na jednu noc a dobře se okoupat. Mě jde o to jenom se projet, ale rodinka se chce koupat. Nejlepší by bylo ubytování přímo v areálu koupaliště nebo co by kamenem dohodil. Díky za Vaše tipy.
-
-
- 7 odpovědí
- 10,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nazdar rapiďáci, zítra si jedu pro nového rodinného mazlíka, Rapid 1.2TSI LB Ambition Plus. Už teď ale mou radost kazí neradostná vidina toho, co s interiérem dokážou udělat naše dvě pacholata (4.5 a 2.5 roku). Vysavač si vždycky naplní břicho vrchovatě (písek, bláto, bonbony, drobky, tu a tam nějaký list z javoru...), přední sedačky zezadu hnus (naštěstí koženka v citroenu ZX), kufr plný písku z hraček atd. atd. Takže otázka na rodiče všech malých pacholíků: řešíte to nějak? Už jsem si říkal, že asi na zadní sedačku hodím nějakou tmavou deku, na kterou vždycky posadím ty dětské sedačky a čas od času to vyklepu. Zahnojené boty sundají před autem, nezahnojené asi s…
-
-
- 27 odpovědí
- 28,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím Vás.... Má letitá Felicia již dosluhuje a tak uzrál čas na nákup nového vozu. Volba padla opět na Škodu a po zhodnocení všech pro a proti, volba padla na modely Rapid Spaceback 1.2 TSI, nebo Roomster 1.2 TSI. Cenová hranice okolo 300 000 kč. Těžká volba...... Čtyřčlenná rodina, krátké trasy do zaměstnání, víkendové výlety, sem tam dovolená, zkrátka klasika. Požadavky klima, tažné, ostatní výbava navíc už jen potěší... Co zvolit...?
-
-
- 243 odpovědí
- 100,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
http://www.novinky.cz/domaci/333502-staceci-tachometru-maji-zelenou-zakon-je-bezzuby.html Tohle už je vážně moc. Sice jsem ojetinu zatím nekupoval, ale tohle trpíme my všichni. Pár nápadů jak věci zlepšit: - při prodeji auta do bazaru trvat na zapsání stavu km do smlouvy - při nákupu trvat na opsání stavu km do smlouvy, a nechat si potvrdit, že bazar ručí za stav km. - nechat při nákupu napsat do smlouvy možnost vrácení v případě zjištění zásahů do tachometru. a podobně. Tohle by mělo být asi automaticky, ale český zákonodárce to nepovažuje za důležité, tak je třeba vše vypsat ve smlouvě. Pokud zjistíte, že bazar prodává vaše bývalé auto s nižším počte…
-
-
- 25 odpovědí
- 26,7tis zobrazení
-