Přejít na obsah

Motor 2.0 TSI

69 témat v tomto fóru

1. RS 245 vs RS 220 výkon 1 2

• 41 odpovědí
    • 16.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.7k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 13.4k zobrazení
  2. RS 245 zvuk 1 2

• 35 odpovědí
    • 17.4k zobrazení
    • 38 odpovědí
    • 13.5k zobrazení
  3. Aka je hlucnost motora 2.0 TSI v RS

• 8 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 8.5k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
    • 37 odpovědí
    • 13k zobrazení
  4. Chrastění

• 0 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
  5. Vzduchový filtr

• 3 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 17.7k zobrazení
  6. Motory TSI od VW trápí spotřeba oleje

• 9 odpovědí
    • 16.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 13.6k zobrazení
    • 395 odpovědí
    • 100.6k zobrazení
  7. Vaše spotřeba 1 2 3 4 6

• 138 odpovědí
    • 43.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Čaute, viete mi niekto poradiť ako ,,vylúpnuť" záslepku v kufri, na mieste kde je sklápanie operadiel zadných sedadiel a sklopný hák v kombi. Ja osobne to sklápanie operadiel nemám a mám tam asi 3 zaslepky v rade.Jednu z nich by som potreboval vybrať na ľavej strane (šoférova strana) Skúšal som aj vybrať osvetlenie kufra a vytlačiť tú záslepku zvnútra, ale nepodarilo sa mi to. Ďakujem za rady. 
    • A tou aktualizací toho MIB Toolboxu to pravé aktivuješ. Sám jsem to tak dělal. 
    • @MartinNRSRPopravdě jsem se toho trochu bál, ale ta automatická rekuperace (nejlépe ve spojení s aktivní navigací) si s tím poradí moc pěkně. Při odbočování z hlavní na vedlejší krásně přibrzdí namísto řidiče. Při vjezdu do obce zpomalí sice až na 50, ale stačí při třeba 60ce malinko šlápnout na plynový pedál, aby pochopila, že těch tachometrovych 50 je málo..
    • 19.3. ale ŠA zablokovali můj email a nekomunikují, vlastně ani přes info@ nekomunikují. Těžko se už dovím, proč mám výměnu kotoučů a destiček v certifikátu zapsanou jako čištění a materiál byl jen čistič. Že se ten profil řidiče o kterém mi napsali, projevil vlastně jen na levé straně zadní nápravy, to je mi taky záhadou. Reklamovat vyměněné kotouče a destičky, to se mi asi nepovede. Realita v podání Škoda Auto je poměrně smutná, takové jednání si nedovolí ani ten poslední eshop.
    • Neni to totalne...  Ted jsem menil kola a je to jen orezle... Kdybych to natrel stetkou na modro jak kolega vyse tak to mam stejny
  • Vytvořit nový...