Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Exteriér

Vše co je zvenku - Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd.

1. Zahájeno uživatelem Octavius,

Ahojte, riešil niekto ochranu predných blatníkov (Karoq 2022) od motorovej časti aby sa zabránilo padaniu nečistôt a listov do priestor za podblatníkom? Ja som to po vyčistení nastriekal Dinitrolom.

2. Zahájeno uživatelem Jakub28,

Ahoj, řešil někdo tenhle nedostatek? Na straně řidiče je všechno v pořádku, strana spolujezdce vypadá takto... Opírá se to o sebe, takže mám strach, aby se nezačala loupat barva. Děkuji za odpověď.

• 0 odpovědí
    • 423 zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem 82chose,

Dobrý den Potřeboval bych vyměnit blinkry ve zpětném zrcátku na karoqu. Máte s tím někdo zkušenosti nebo najdu někde návod? Předem děkuji za odpověď

• 1 odpověď
    • 523 zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Duschan,

Ahoj, nechával někdo dodělat tažné zařízení? Případně, kde, za kolik a jaká je spokojenost? Díky.

5. Zahájeno uživatelem Ivon123,

Dobrý večer existuje nějaký kryt na tažné zařízení? Karoq 1,6 tdi DSG

• 1 odpověď
    • 573 zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Houska #2,

Ahoj všem, kluci jakmile jedu v noci 75% na mě bliká na potkávací světla, a podotýkám dálkové nemám....jako kdyby se světla kalibrovala špatně. Nebo taky na vás blikají? díky za odpovědi! ?

7. Zahájeno uživatelem Mirdako,

Rád bych se zeptal Vás, co máte u Karoqa LED Matrix světla... Zobrazuje se vám na silnici při dálkových světlech cca 10-15m před autem širší tmavý pruh po celé šířce silnice? Je to vidět za tím červeným markerem v přiloženém videu. A při příjezdu do vesnice to přepne na potkávací, které osvětlí jen pár metrů před sebe a nad/za tím je černý čtverec tmy. Chci si ověřit jestli je to u těchto světel běžné a normální, nebo je to můj problém. Děkuji. LED Matrix.mkv

8. Zahájeno uživatelem ppazda,

Ahoj nema někdo zkušenost čím vyčistit chromové lišty kolem oken

• 1 odpověď
    • 687 zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem PetriCZECH,

Zdravím. Nikde jsem to téma u Karoqu nenašel (snad jsem se koukal pořádně), takže založím vlákno. Karoq Sportline - zástěrky/lapače nečistot, ano nebo ne? Nemáte někdo foto, aby se člověk podíval, jak to případně vypadá? U Octavie jsem nepolemizoval, u Karoqu Sportline nevím, když jsou lakované plasty atd.

10. Zahájeno uživatelem man.kar,

Pro odlišení od standardu , jsou na trhu některé doplňky co vypadají docela zajímavě ,jen ta cen! https://www.obautodily.cz/skoda-karoq-bocni-nastupni-prah-original-levy-11106cz2667/ https://www.obautodily.cz/skoda-karoq-bocni-nastupni-prah-original-pravy-11107cz2667/ ve Škodovce je cena asi 10500kč za kus. Také zajímavost a snad nepokazí vzhled: https://www.obautodily.cz/skoda-karoq-nastavce-zadniho-difuzoru-alu-look-reflex-cervene-11141cz2667/ A dají se tam najít další.

11. Zahájeno uživatelem cvak,

Jaké jste pořídily? Origo za 5000 se mi moc pořizovat nechce. Na druhou stranu s T-Drážkou, ne kterou bude pasovat origo strešní box se jich moc nedělá, a jestli sedí dobře na Karoq nevím jak zjistit.

12. Zahájeno uživatelem ollaf,

Zdravím, všiml jsem si jedné věci, která mě trochu znepokojuje. Když po dešti, kdy už je jinak celé auto suché stáhnu okénko dveří a poté jej vytáhnu, je celé mokré. Nevšiml jsem si u předchozích aut, že by se to chovalo stejně. Říkám si, že je to snad od stírací lišty skel a nemám vodu ve dveřích... Mám Karoq 10/2024.

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 810 zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Dzarin,

Ahoj, měnili jste někdo už originál stěrače? Za jaké? Díky

14. Zahájeno uživatelem slavino74,

Mám pocit, že súdruhovia v škodovke opäť nedomysleli ukončenie prahov vzadu pri podblatníkoch. Je tam kopa tesnení pod ktoré sa v daždi a zime dostanú nečistoty a soľ a prahy začnú hniť. Zase mám čo čistiť pri každom prezúvaní. Myslím, že obdobné je to aj vpredu. Takéto riešenie zadných podblatníkov som nevidel ani u KODIAKA a ani na inom aute.

15. Zahájeno uživatelem ollaf,

Zdravím, měl bych dotaz. Netušíte někdo, zda je možné u Karoqu po faceliftu vyměnit přední LED světla za světla Matrix? Multifunkční kameru, která je pro Matrix co jsem tak pochopil nezbytná, v autě mám.

16. Zahájeno uživatelem Catexcavator,

Zdravím, kdo používá zimní clonu a od jakého výrobce? Uvažuji o ní z důvodu kratších cest.

17. Zahájeno uživatelem ozy,

Zdravim všechny obracim se pro radu.Hledal jsem na internetu a nenašel prodejce nebo výrobce na předni ochranny rám na škodu karoq. Nevíte o obchodě kde se dá koupit.Našel jsem jen na kodiaqa ale prodejce mi tvrdil že na karoq to nebude pasovat. Děkuji za jakoukoliv radu nebo odkaz na obchod.

18. Zahájeno uživatelem twix2v1,

objavil som na mojom karoqu popraskane okraje - hrany prednych svetiel. Objavili sa tam take male prasklinky vraj to je z ostrekovacou. Mate nieco take aj na vasom aute?

19. Zahájeno uživatelem pejvlik,

nevíte prosím někdo, zda je ve výbavě Karoq pro 1.0 TSI a zda tomu bude tak i pro MR2019? U Kodiaq tušim od MR2019 v základu nebude. díkes

20. Zahájeno uživatelem Miles29,

Zdravím. Už jste někdo řešil boční lišty dveří. Dříve to bylo na každém autě, teď to již není asi hlavně vzhledově oblíbené. nicméně jako ochrana na parkovišti, proti bezohledným řidičům a spolujezdcům by mohly pomoci.

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 1,2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Evev8,

Ahoj, mám cca. rok starého Karoqa, ráno příjdu k autu a všiml jsme si, že mám v horní časti dveří spolujezdce takto odloupnutý lak. Napadá vás, jak se to na takovém místě mohlo stát? Případně, co se týče opravy, bude stačit “tužka” od škodovky nebo to mám zkusit přes pojišťovnu (asi by střikali celé dveře?) https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/tuzka-lakova-stribrna-brilliant-metaliza/p/HFB380090

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem petr1402,

Dobře ráno, včera se mi z neznámých důvodu povolila krytka u zámku zadních pravých dveří a s tím i klika. Nevíte někdo jak ten kousek plastu drží na dveřích? Nevím jestli mi tam něco nechybí a sama nedrží

• 2 odpovědi
    • 1,5tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem karoq007,

Dobrý den, neví někdo přesné označení barvy zadního nárazníku na karoq rv. 10.2019 tmavě šedá ale přesný ral Díky popř dá se to nějak zjistit?

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 983 zobrazení
  24. Zdravím, Chcel by som sa opýtať či už niekto menil ten klasický ( plastový ) nárazník za sportline nárazník. Mám možnosť sa dostať k sportline nárazníku tak by som chcel vedieť či bude pasovať, a či sú s tým nejaké väčšie komplikácie. za odpoveď vopred ďakujem.

25. Zahájeno uživatelem JiVi,

ahoj, mám dotaz.Řeší se u Karoqa molitanová hluková izolace blatníku - je nějaká plastová náhrada jako u O III, Superb, Kodiaq? Našel jsem jen původní molitanovou https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/57a864235-hlukova-izolace-leva-skoda-41067.html ta bude , stejně jako u předchozích, časem nacucaná vodou.

• 0 odpovědí
    • 1,1tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.