Caute, nebol som tu uz vyse roka, no okolnosti ma donutili prist si po radu.
Vyskocila mi kontrolka motora a diagnostika ukazala tieto dva kody P0684 a P20EE. Stretli ste sa s tym prosim, ze o co sa moze jednat?
Je to veľká dilema. Ten olej🤣 v servise dali 5w30 tetaz som bol inde meniť olej v prevodovke. A tam povedali ze mam dávať urcite 0w20 a original filter. Tak som o tom čítal.
Vyšlo mi to tak ze zrejme nemám OPF takze správne mam dávať 5w30
Ale ked v servise tvrdili ze urcite 0w20 tak teraz mam dilemu. Kde zistím ci mam ten filter alebo nie . Podľa ročníka 1/2018 zrejme nieje .
Ahoj, zdravím všechny,
možná je to teď už úplný nesmysl, ale téměř mi to nedá spát.
Oč jde? Pořídili jsem nový povoz 04/2025 výroba, edice 130 let. Na rovinu, byl tam tlak samozřejmě na co nejnižší cenu, původně byla myšlenka i bazarovka, nakonec akce 130 let přišla vhod. Každopádně nedostatečně jsem prozkoumal rozdíly základních LED a Matrixů, resp. zadních Full LED a možná i neposlouchal prodejce, ale s díky a ve shodě s prodejcem jsem nakonec odmítl LED Matrix packet (kdybych znal celý obsah paketu, těch 24k bych obětoval). Takže, jak zde padlo přirovnání „sociální světelná výbava”. No pozdě.
K věci. S předními světly jsem, ve spojení s Light assist, naprosto v pohodě. Co mi drásá mé OCD (mám pocit, že to auto je prostě nekompletní) jsou právě zadní světla na kufru a zde zmíněné nesvícení/neblikání - prostě absolutní nevyužití potenciálu - na okrasu.
Zeptám se tedy neřešil někdo výměnu zadních světel za Full LED ideálně „ofiko” cestou? Je to úplný ekonomický nesmysl?
Celkem dost. Já to na svém dělal chemií. Dva spreje od retechu po 300kč. Kdyby 5 hod práce i s demontáží sání. Nějaké těsnění, fridex. Kdybych počítal 500/hod jsem cca na půlce. Byla to sice piplačka, ale zas aspoň vím jak jsem si s tím pohrál. Teď mám od té doby najeto zhruba 50 tis a zatím žádný náznak cukání.