mkaba Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Jediný co mě v servisu řekli, že auto poputuje do MB. Ale co s ním bude dál fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Moje bývalé skončilo někde v maďarsku, nebo někde tam na dálném východě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Jediný co mě v servisu řekli, že auto poputuje do MB. Ale co s ním bude dál fakt nevím. možno ho posunú niekde na školiace stredisko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Pandoro - stěžuj si u administrátorů fora. Napřed ale začni dodržovat pravidla fora. Tvé příspěvky jsou mimo téma, tudíž jsem je odstranil. Příště dostaneš rovnou Varování. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Blahopřeji ke zbavení se konstrukčního omylu TSi A nezabudni dodať, že blahopraješ aj k novému konštrukčnému omylu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Ale no tak to už by snad stačilo, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Ja som s tým vôbec nechcel začínať, ale keď už odznelo A, tak som za to, aby vrámci objektivity vždy odznelo aj B. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Ach jo, další přidá C, pak D a tak dále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Môže sa to stať. Ak nechceš aby k tomu došlo, neostáva nič iné, len že to zarazíš/zmažeš hneď pri A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 A nezabudni dodať, že blahopraješ aj k novému konštrukčnému omylu. Tato sporadická nepříjemnost se např. u mě už neprojevuje. Zatím. Nicméně benzín v oleji, o kterém je toto téma je závada trošku jiné kategorie, než opakovaný start několikrát do roka. Což? Takže radši budu dvakrát po šichtě startovat MPi, než jednou TSi A za C, jsme na diskuzním fóru, tak prosím diskutujme Od toho tu chodím, abychom trochu probrali ty naše závady A nebo se tu na to vyserem, nebude nikdo přispívat, nikdo se nic nedozví, škodovka bude spokojená, že ty její výtvory všichni chválí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Ježíšmarjá, jestli nechápete základní pravidla a členění tohoto fora, tak sem skutečně nechoďte. Děláte tady v tom jen bordel. Další příspěvky mimo téma budou odstraněny s následky pro jejich pisatele. Tady nejste na novinkách.cz, či na facebooku. Blahopřát si k novým motorů si choďte do svých témat, nebo někam do hospody, či lampárny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Moje bývalé skončilo někde v maďarsku, nebo někde tam na dálném východě jak v madarsku... a nevis, co s nim delali? me zajima jestli to ,,nejak ,, opravi , nebo vymeni motor a jestli to prodaji zase dal, coz patrne jo... ale mozny je, ze to proste vemou,nic s tim neudelaj a odvezou mimo cr a tam to prodaji jako ,,mirne jete ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Já jsem ho podle vin nasel v bazaru. Jak se tam dostalo, kdo a proc ho tam dotahl a jestli ho predtim opravili, to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jose123 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 jen by mě zajímalo, jestli se toto přibývání projevuje i u nové Fábky 3, popřípadě u jiných modelů EA211. Nevíte někdo víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 ešte je asi skoro ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 (editace) Ted vybiram auto pro manzelku, take na trasu do 3-4km, cele jsem to tu precetl, po 70strankach o retezech jsem si rekl fajne, kolo na klice vymenit jde, u novych uz to je v pohode, stejne koupim nejake 2012+, tam uz je inovovane ... Pak ctu toto a jen cumim ... edit, cenzura Editováno: 17. Červen 2015, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Mě odlučovač měnili ve škodovce a nepomohlo to. Navíc to podle mě neřeší příčinu, ale následek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Podle mne ani jedno a ani druhé. Pohádka na zvýšení prodeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Urcite to resi jen nasledek ... ale u daneho kusu uspesne ... Koupim 1.4 16V, manzelce to staci ... a nebudou problemy ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Dobra volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 .Tak včera som kontroloval olej,zistený zápach za benzinom,hneď som volal do servisu objednaný na 8.3.Ďalšie info potom.Motor 1,2 tsi 81kw 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Pozri ci nie je aj vicko nalievania oleja akoby vysusene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 81kW, to je nový motor Tsi.. ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 (editace) Pokud jezdíš krátký trasy, tak to po benzínu olej smrdět bude. S tím ani do servisu nechoď, na to budou mít hned odpověď. Jde o to, jestli jsi vypozoroval změnu hladiny na měrce. Pokud jí máš už nad max. tak už důvod k návštěvě servisu je ;-) Editováno: 5. Březen 2016, autor: mkaba 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 neverending story 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.