Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy West V11 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu.

Východ stále jen ve verzi V8 :-(

Pro Amundsen (RNS310) jsou stále ještě k dispozici mapy ve verzi V10.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím vás všechny,potřebuji jestli se zde najde někdo kdo mi identifikje co to vlastně mam za rádio,nejsem úplný trotl ale pořád si nejsem jisty zda se jedná o amundsen nebo bůh ví co.

Pokud jsem nezvolil správné fórum předem se omlouvám. Dékuji

IMG_20180908_171109.jpg

Vloženo
před 2 hodinami, Milhausek napsal:

Seat ekvivalent Amundsenu - toto není téma pro MQB platformu.. ty máš radio jako v O3

dobře děkuji a mužeš mě naměrovat kde se mam mrknout jestlise da s tim neco delat

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Dobrý den,

mám Rapid Spaceback r.v. 2018, rádio Amundsen - v nabídce není DAB, je to chyba nebo záměr? Dle manuálu by Amundsen DAB měl umět. Popř. lze dokódovat? ;-)

Děkuji.  

Vloženo

Nikoliv, je to hardwarová záležitost. Pokud není objednán do výroby, tak bohužel smolík. A dnes bych si rád za takovou položku určitě připlatil. Jak už tady mraky lidí psalo, kvalita DAB je oproti FM někde jinde.

Vloženo

Ještě dotaz - napište mi prosím postup pro začátečníka :rolleyes:

Jak na vlastní POI (radary, benzinky) do navigace Amundsen? Staženou z poi.cz, překonvertováno v Update portálu My Destination. Stáhnu na flash disk, navigace nevidí soubory k aktualizaci. Totéž na kartu, také nic. Dal jsem tam i ZIP i rozbalený adresář. Poradíte? Díky!

Vloženo

Opravdu nevím, z jaké databáze výrobce navigačních dat HERE čerpá, ale absence popisných čísel i ve verzi V11 je tristní. Na jiných platformách, kde se HERE rovněž angažuje, prakticky 100%.

• o 3 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

Zdravím. Amundsen+ vypisuje v diagnostice chybu jednotky. V developer menu jsem nasel ze radio ma 4175 z 4175 vadnych sektoru (Bad blocks) na pameti. Radio je jinak normalne funkcni. Vsechny funkce funguji. Jde nejak zaridit aby se nevypisovala chyba do diagnostiky? Dekuji za odpoved 

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Ahoj, odpověď je v tvém předchozím dotazu, kde píšeš že to hlásí vadné bloky v paměti.

Mapy ti nejdou nahrát do paměti, protože je vadná. Bohužel se s tím nic dělat nedá. Nejsi ani první ani poslední. Stále častěji se stává že při aktualizaci map navigace zkolabuje a někdy tak, že se úplně zhroutí systém. Někdy se dají mapy spustit alespoň z vložené karty bez instalace.

Jinak kdybY měl někdo nějaký dotaz, nebo zájem o mapy tak ať mi píše NA EMAIL v inzerátu.

Mám tady neustále přeplněnou schránku s poštou...

Mapy 2020 V12 West Amundsen+

Editováno: , autor: clouseau
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...
Vloženo

Mám Swing na MR2019 bez Mirrolinku. Jenom hloupí dotaz: zkoušel někdo cenu pokud bych přijel do Škodovky a chtěl Swing vyměnit za Amundsen s GPS? Jenom aktivace Mirrorlinku stojí 5000+500práce, tak mě napadlo, zda bych přijel do Škody a buď zaplatil výměnu rádia (a swing prodal bokem) a nebo ideálně doplatil rozdíl mezi rádii. Předpokládám, že Amundsen má Mirrorlink aktivovaný automaticky čímž bych ušetřil 5000Kč.

Pro GPS používám mobil se Sygicem, ale kdyby ta cena byla přijatelná.

• o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

To uz lacnejsie vyjde "jazdene" z polska. Amundsen sa da do 300e a Bolero (s podporou smartlinku) asi 120. Treba dat pozor nech to je nejaka jednotka s indexom A/B/C (bez indexu vedia len mirrorlink) a ak ist cestou bolera treba sa vyhnut jednotkam konciacim na 819 a 820, tieto nemaju smartlink ani mirrorlink.

Plus odblokovanie a aktivacia (nie, nie je smartlink aktivovany od vyroby, je to navyse a pri vymene jednotky oficialnou cestou ti vedia uvolnit len kody ktore mas teraz aktivne, teda prepokladam len 00050000 = Bluetooth a 00030000 = USB). Ale ako som uz pisal v inej teme, Bolero, Amundsen a Columbus sa da aktivovat aj inak ako v skodovke.

Akurat by si potreboval aj obrazovku a kable, to si mozes pozriet na wirerovej stranke :)

Co sa tyka obrazovky da sa do rapidu (mozno aj do fabie, prikladam rozmery mozete si to pomerat) napratat aj 8" sklenena obrazovka z VW (prikladám aj rozmer 9.2" ta sa ale do rapidu uz nezmesti), cena z allegra cca 60 eur, ma cez obraz 2 pasy ktore vidno pod urcitym uhlom, nechcel som hned pokazit drahsi bezchybny displej, no zistil som ze mi to nijako neprekaza a necham si tento :) Vyzera to o triedu lepsie, je to vacsie ale hlavne farby su neporovnatelne krajsie, Mam tam ikonky z MIB3 ak by to niekoho plietlo.

Ak by bol zaujem mozem pridat kratky postup, robil som priebezne foto z montaze :)

03.jpg

09E4E206-1886-4784-9F94-DEB78D79FA88.jpeg

45B6EBBE-6B18-426D-96F7-FC4BD60FFF0D.jpeg

Editováno: , autor: wlado93
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, mám dotaz ohledně Amundsena+ .... mám ho nově v autě, a nechce mi stáhnout telefonní seznam do rádia (telefon iPhone 7), je tu tedy někdo kdo má apple, jak mu to funguje? Díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...