Clint Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Já to zkusím, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Jsem zase na začátku. Prostě strašný. Cvaká to zase pořád. Zkusil jsem to z tou krytkou znovu a nic. Už to podruhé nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Tak to neřeš. Já to za jízdy neslyším. V zimě mi tam vrže a cvaká kde co. Už to přestávám řešit. Ono to v létě stichne [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Je to jeden zvuk. Minule jela manželka, a říkala že mi nevěřila, protože od spolujezdce to neslyší, ale když řídila že to prý bylo strašný. Dneska na kostkách jsem to poslouchal a je to jak kdyby něco lítalo v B sloupku, nebo na konci dveří u B sloupku. Už to řeší Škodovka... je to v záruce tak ať se snaží. Strašný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Já mám teď v autě v zimě orchestr zvuků, hlavně kastlik u spolujezdce hraje jak pominutej. Takže to řeším zesílením rádia [emoji38] Já zjistil, že když je těch zvuků víc z různých stran, že už mi to tak nevadí. Už jsem to prakticky vzdal to odhalovat. A na to servis právě čeká [emoji38] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Ale vydržel jsi dlouho. O tom žádná :-)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 @PatrikU: kdysi jsem mel z pujcovny fungl niveho rapida a podobne pazvuky vydaval mechanismus vyskoveho nastavovani pasu u ridice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 (editace) Já mám naštěstí těch pazvuků docela málo. Asi klika na kus. Nic se nezměnilo ani po opravě. To zapůjčené drnčelo daleko víc. Editováno: 29. Prosinec 2018, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanovnik Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 O3 MR2017, 2.0 TDI Scout, vrže mi plast na středovém tunelu ze strany spolujezdce (tam co spolujezdec opírá levou nohu), jdou tam dva plasty přes sebe, tak sem dal mezi ně izolaci a je to lepší, zhruba na úrovni řadicí páky je z boku jeden velký plastovej díl (takže není co podložit) a stačí když na něj trochu přitlačím a vrže - samotný ten plast. Co je to za materiál, okolní teplotou mění vlastnosti??? Co s tím?? V létě to nedělalo. Zkusím to zítra natočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Čemu se divíš, většina materiálů mění v závislosti na teplotě alespoň minimálně svoje vlastnosti a plasty v autě na tom nejsou jinak. Chybou je právě ten dotyk více kusů. Já toto neřeším, to bych se z toho zbláznil. V mé Octavii konkrétně občas zavrzá oblast uchycení zámků předních bezp. pásů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Mně dělá paradoxně největší brajgl červené tlačítko bezpečnostního pásu spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 On 12/29/2018 at 2:52 PM, Joseamigo said: @PatrikU: kdysi jsem mel z pujcovny fungl niveho rapida a podobne pazvuky vydaval mechanismus vyskoveho nastavovani pasu u ridice... Ahoj, mám to samé, manželka mi taky nevěří, ale jak je to hned za uchem, tak je to otravné. Když přitlačím mechanizmus výškového nastavení pásu, tak to přestane, ale nepřišel jsem zatím na to, jak to vypodložit / podlepit nečím, aby to přestalo. @PatrikU: Jak jsi na tom, podařílo se ti pořešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 U mě to uchycení pásů neni. Řeší to ŠA i konkrétní servis ale zatim nikdo netuší odkud by to mohlo jít. Odmítl jsem rozebírání pokus/omyl. Ale servis má zájem tak jsem moc rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Vzhledem k tomu, že jsem své cvakání, loupání, cinkání, praskání a já nevim co všechno se vedle mého levého ucha vlastně děje, posunul na úroveň: kdo najde první, vyhrává zlatého bludišťáka, jsem v hledání zatím nejdále. Ve středu jsem olepil páskou oko kterého se dotýká zámek ve dveřích, a je pokoj... budeme testovat. vzhledem k tomu, že jsem i s Clintem na toto téma již diskutoval, mi cvakal zámek při lomcování dveřmi, věřím že závada je v zámku, nebo jeho okolí.. ŠA a autorizovaný servis se k tomu staví kladně, ale ani oni ani já nemáme chuť nějde jezdit 3h po praze a poslouchat zvuky. Takže tak. Rada pro všechno? Nevzdávat se. Ale třeba nemám ještě vyhráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Ten výškový mechanismus mi cvaká do levého ucha od začátku. Nepodařilo se odstranit. V létě je klid, nebo když se ohřeje dostatečně interiér. Mě v mrazu dělá bordel přihrádka spolujezdce, v létě jen tlumene drnčí. Ale nejvíc mě štve ten stříbrný plast u řadící páky. Ten jak se opřu nohou zprava o tunel, děsně praská a vrže. Stačí prstem zatlačit ze shora mezi řadící pákou a šoupacím kastlikem na ten plast a celé to vrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Jenže vrzání, je něco co štve, ale víš ž je to relativně "normální", protože plasty pracujou. Ale když někde něco cvaká, cinká apod, víš že je něco špatně... Vrzání se dá vyřešit podlepením filcem. Kor ten středovej tunel jsem dělal kolegovi na 2013 kde to tedy vrzalo fest. Mě třeba vůbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 16. Únor 2019 Sdílet Vloženo 16. Únor 2019 Tak nakonec asi drnci ve vnitrnim zpetnem zrcatku, da se rozdelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 Nejsou to spíš brejle v přihrádce? O zpětném zrcátku jsem ještě neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackal VT Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Ahoj, jen se optam, zlobi me drceni budiku... jakoby za nema... nema to vliv na otacky motoru, ale na kvalitu cesty... Je to 1.4. FL najeto 10k+... objevilo se to nedavno... Nesetkal se s tim nekdo? Reklamovat se mi to nechce neb vysledek muze byt horsi:-) Tak kdyby bylo zname leceni svepomoci tak bch byl moc rad Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Na 99% to nejsou budiky. Rezonuje spousta drobností z palubky. Od schránky u řidiče přes spoj palubky pod volantem, špatně dotazenych sroubku co drží budiky po špatně zacvaknutou krytku boku palubky. A všechno to zní jako Ž kaplicky přístrojů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackal VT Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Zkousel jsem vse (vsechny veci vyhozene ze vsech prihradek) a stale se to ozyva... Jeste jsem se v tom nestoural, hledal jsem tip... Asi vezmu dilenskou a zacnu dotahovat :-) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Mně rezonovaly všechny čtyři výdechy vzduchu, ty chromové rámečky. Teď mě sere ten středový tunel, praská ten horní stříbrný leštěný plast před posuvnou schránkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Zdravím všechny, přečetl jsem všechno, omlouvám se pokud jsem to přehlédl. Poradí někdo s mojim pazvukem? Při levotočivé zatáčce se ozývá z pravé strany jako by otáčející se vrtule větráku, které se přidírá ložisko. Druhý pazvukem je chrastění z klimatizace, když ji vypnu je ticho, při zapnutí nepravidelně klepe, skřípe.. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 To chrastění/klepání při zatáčení jsem řešil OIII (automatická dvouzónová klimatizace), v servise rozebrali a přenastavili klapky co nastavují proudění vzduchu, od té doby klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cromoly Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Ahoj, v urcite poloze mi vibruje pri jizde vnitrni zpetne zrcatko na O3 predFL a obraz v nem je tak roztresenej. Kdyz s nim trochu pohnu do jine polohy tak to prestane, takze to dela jen v urcitych polohach. Jde nejak utahnout aby nevibrovalo vubec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.