mp390 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Jen jestli ti nepřibývá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) Tak to ma byť a nemenil si teda olej ako tu niektori chcu po 5t?iterval mas 2r/30t? A planujes aj ty menit po 15t? Editováno: 15. Duben 2015, autor: Jakub3211 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Ja v moji TSIčku měnil olej po 1500 nebo 1600 km. Daval a daji mu jen longlife 5W30. V polsku byl test olejové ochrany . Standardni olej v plni ochraně vydržel jen 10000 km a longlife 15000 km. Ted' dal jsem Castrol Edge professional longlife III 5W30. Ja mam standardni interval 15000 km. Na jeden rok taky olej mi stači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 V polsku byl test olejové ochrany . Standardni olej v plni ochraně vydržel jen 10000 km a longlife 15000 km. Prosím si odkaz na test. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Mi řekl velmi dobrý mechanik, ale sám ještě teho nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Takže JPP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Dnes jsem byl měnit olej a v autorizovaném servisu mi nalili po domluvě na zkrácený interval 5W40 Castrol Edge Professional. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Kolik to stálo v autorizáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 (editace) 2300.- celkem mě to překvapilo, myslel jsem že budu platit víc. Výměna byla samozřejmě včetně filtru. Editováno: 22. Červenec 2015, autor: los pakos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Chystám se na výměnu oleje a filtru po cca 15 000 km, jen by mě zajimalo, jelikož nechci přijít o záruku. Je nějaká možnost, že při další výměně již u prodejce na garážovou výměnu příjdou? Doteď jsem měnil Felicie, Favority, ale v době kdy jsou všelijaké čidla a záruka se řeší, tak si nejsem jistý. Nerad bych přišel o záruku na motor, ale litr bych rád ušetřil, navíc si dolil olej, který chci já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 s vlastným olejom problém nie je ani v autorizovanom servise a o záruku neprídeš...(už sme ako na kolotoče,stále dookola) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Díky, ale já chci výměnu provést sám, času je málo, a ve volné chvíli bych si najel na rampu a vyměnil olej s filtrem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Nevím jak u Škodovky, ale na mém Golfu je na filtru barevná tečka (stejně jako na všech ostatních dílech), která označuje tovární montáž. Takže když vyměníš filtr, který tu tečku nebude mít, tak si bystré oko servisáka může všimnout. Ale tohohle bych se v autorizovaných servisech nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldog77 Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Já taky budu měnit sám po roce nebo 15000( servis mám nastaven 2roky/30000km).Ale pro jistotu si koupím origo filtr. Jinak jak už tady bylo psáno prloblém by to být neměl, protože palubní počítač ti bude stejně ukazovat interval jaký máš nastavený z výroby a na ten servis ty potom půjdeš, takže o záruku nepříjdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Já půjdu na výměnu do servisu. Už mám najeto 14300, takže se mi to blíží. Nechám dát LL olej + filtr a sevisní interval nechám být a při 30 tisících půjdu znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Nedáš normálny olej, ak chceš meniť každých 15000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Tak dnes vyměněno. 3751 s DPH za olej, filtr a práci. Řeknu vám, chtít 660 Kč bez DPH za litr oleje, který na internetu stojí 205 Kč bez DPH mi přijde jako hodně silná káva. Dřív mi přišlo divné vozit do servisu olej vlastní, ale příště to udělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 sry za ot mp390, v kterém autorizáku jsi byl? :-) porsche plzeň?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Čo ti tam naliali? To musel byť fakt extra panenský olej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 no.. leden 2013, Porsche Brno, 5w30castrol 460kc bez DPH.. Dat za vymenu oleje 3800kc.. to je teda hodne silna kava... Ja kupoval naposled Mogul 5w40 Racing, v Moutfieldu za necelých 500kc /4 litry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 sry za ot mp390, v kterém autorizáku jsi byl? :-) porsche plzeň?... Jo... a tím u mě chlapci skončili, příště si koupím olej jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 Mohol by si aj odpovedať, prečo nechávať LL, keď si zmenil interval výmen na 15000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 A jaký je rozdíl ceny LL oleje a normálního? Téměř nula, ceny mimo autorizáky. Takže ten LL olej má aspoň šanci přežít těch 15.000 km ve zdraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 Mohol by si aj odpovedať, prečo nechávať LL, keď si zmenil interval výmen na 15000 Přesně jak píše nuff - příplatek za LL oleje je proti obyčejným cca 50 Kč za litr (v autorizáku tedy +300 Kč za litr). Říká se, že obyčejný olej nepřežije 10 tisíc, tak vycházím z toho, že LL olej má vydržet 20 tisíc. Příště ale koupím 4 litrové balení za tisícovku a donesu to do servisu. Naštvali mě. Bohužel jsem si myslel, že odhadovaná cena zakázky je jako vždy přestřelená, ne reálná. Moje chyba, kterou už příště neudělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Je nějaký problém, když auto nebude stát v rovině při výměně oleje? Respektive když nevyteče veškerý olej, nevím jak je tvarovaná vana u výpustě. Ale uvažuji o výměně na nájezdech a kdyby nebyla možnost postavit se do roviny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.