Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mlží se někomu xenony pod proužkem LED? Dneska jsem dojel domů a pod každým LED páskem je stejný flek.

Vloženo

Tak dnes doladěn další "kus", který začal s přestavbou před vánoci.

1. denní plně pohasne při blinkru na té straně kde auto bliká, druhá strana svítí

2. obrysová světla pohasnou tak jak mají

Vloženo
před 4 hodinami, maxnuke napsal:

Mlží se někomu xenony pod proužkem LED? Dneska jsem dojel domů a pod každým LED páskem je stejný flek.

To je úplně normální. Dnes jsem na to koukal a zamlženo bylo i nad LED.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mně to taky mlží v rohu pod led páskem. 

Já to řeším tam, že když dojedu se zahřátým autem, tak ještě pustím na pár minut dálkové. To světlo prohřeje a mlžení se rychleji odpaří.

Dá se to prá pořešit, že se odtrhne průhledná část sětla od tmavé, nanese silikon nebo nějaká těšnící hmota a přilepí. Že prý pak se to nemlží, ale to v záruce budu těžko dělat.

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Zdravím, měl bych takovou otázku, podařilo se někomu zapojit FL světla s jednotkou 6C0937089C nebo je potřeba mít 7H0937090D/B? Jedná se o MR 2016. Děkuju.

Editováno: , autor: Jaryxx
  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Chtěl bych poprosit o radu. Mám rapida vyrobeného 1/2017 a rád bych si dodělal xenony, mám v plánu sehnat světla před FL na můj stávající model. Naco si dát pozor ? Nebo stačí koupit jakékoliv a ono to nějak půjde? :rolleyes:Taky předpokládám že si výměnu musím nechat udělat v autorizovaném servisu ? 

Díky.

Vloženo (editace)

Předfaceliftový xenon je plně použitelný, jen se musí správně nastavit jednotka BCM. Po instalaci bude xenon blikat.

Faceliftové xenonové světlomety s led proužky musí mít na sobě jednotku: 4G0907397Q - světla by měli mít označení: 5JB94101xC(např. 5JC je označení světel pro Anglii)

např.:

https://www.mihocar.cz/svetlomet-predni-levy-kompletni-xenon-skoda-rapid-5ja-lift-5jb941015c/d-143720

a

https://www.mihocar.cz/svetlomet-predni-pravy-kompletni-xenon-skoda-rapid-5ja-lift-5jb941016c/d-143719

Kde skutečně koupíš je jen na tobě.

Editováno: , autor: ferda25
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo

Tak před 14 dny jsem se konečně po půl roce vlastnictví, dokopal k montáži faceliftových xenonů na mého Rapida. Dále následovala cesta k Ferdovi, kde bylo vše dořešeno. Tímto mu děkuji za perfektně odvedenou práci.

IMG_20180705_183154.jpg

IMG_20180705_183235.jpg

IMG_20180705_190240.jpg

IMG_20180705_201644.jpg

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Procetl jsem to tady asi 2x, ale porad mi nejsou jasne nektere veci :)

Pro rapida 5/2013:

- predfaceliftove xenony funguji bez problemu, staci vymenit plug&play, zadne dalsi nastavovani. Ze ano?

- ale co faceliftove xenony s LED s rapidem 5/2013? 

Diky!

Vloženo

Pokud je to 5/2013, tak to není nereálné, ale není to plug and play, ale spíše mrd. S velkou pravděpodobností bude potřeba vyměnit řídící jednotku do které je potřeba přenést konfiguraci (v historii je číslo jednotky uvedené) a rovněž natáhnout (přidat) kabely. Toto umí vše udělat uživatel Ferda, po roce co mám (2014) funguje vše skvěle.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...