Cjoctavian Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 PredFL mala v top verzii 6 LED v DRL. FL ma v halogenovej aj full-LED verzii po 4 LED v DRL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Předpokládaný termín objednávání 26KT/18. SOP-31KT/18 32 a 33KT/18-novinářské jízdy 34KT/18-zahájení prodeje v ČR a TV kampaň. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 (editace) ;-( a ja doufal ze objednani tak koncem dubna. ale je fakt, ze na druhou stranu clovek neco jeste prisetri. Editováno: 27. Březen 2018, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Takže predsa 4 ledky v DLR.. no neviem, ale predFL sa mi tých 6 postupne zmenšujúcich lediek viac páči.. @indyjones8379 držím palce, aby si sa jej čím skôr zbavil! Za koľko ju predávaš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Takže mínus dvě ledky, i tak se šetří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Takze ne minus dve, ale 4 . Jsou jeste lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo77 Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Co sa tyka DRL lediek, pred par dnami som pokusne dal do prednych blinkrov Osram LED ziarovky, a ked bolo zapnute DRL, tak smerovky boli dobre vidiet z kazdej strany aj za slnecneho dna, ale led boli zapnute stretavacie, a vecer, tak rozlisenie bolo o dost horsie. ako ked su tam obycajne ziarovky, tad LED isli prec. Asi preto tam ani do FL nedali LED predne blinkre, lebo by nestacilo dat iba poslednu diodu oranzovej farby, ale muselo by tam byt uplne ine technicke riesenie, ktore by bolo nepochybne drahsie nad limit, ktory bol povoleny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 To se mi zdá nějaký divný. Nebylo to naopak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 Taky mi to nedává smysl. Obecně svítivost LED Osram je bídná, ale čekal bych to naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Z FB: https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/30763010_10204442036009096_5323951235743612928_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeEWf9k4tD-KXEfDb9E-AHODkPy1XlN66aYVCKt_iEvncGSYoK6cV1kI0SRbQDqHK13HTlvA-caCNvDdNnH3sqnVyCaohP5a3W8f2_khQ9JSvg&oh=b18b1c08cb94228efbfaf4b94e11b337&oe=5B4F3746 Neměla mít ta nižší verze světel čočku? (Stejně jako současný Style) Toto spíš vypadá na dvě paraboly jako má CitiGo, nebo měla FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 (editace) Neměla, bude mít paraboly jako všechny ostatní současné modely. Editováno: 21. Duben 2018, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Len som zvedavý, či do toho pásiku s dennými narvú obyčajné žiarovky alebo nechajú ledky rovnako pre obe verzie svetiel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Myslím si, že nechají LEDky. Má je i Octavia, Rapid a Citigo (až na základní verze posledních dvou, které mají předFL světlomety). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Kolik LEDek je jedno, ale viděli jste ten předek naživo a tu vystouplou masku? Čína hadr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 No jsem zvědav na živé setkání. Zatím tedy poslední modely hrůza. Začlo to předkem OIII FL, pokračovalo zadkem Karoku a teď tohle. Fakt su zvědavej, jestli to bude ve skutečnosti lepší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Nebude. Zlatá F3 před FL. Tohle se nepovedlo. Uvidíš sám. Nelíbí se mi to samé co tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 24. Duben 2018 Sdílet Vloženo 24. Duben 2018 @Losky83 uplne suhlasim... je to grc ta maska... ostatne v pohode... ta masky mi pripomina novu sx4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 (editace) No na té foto z benzinky to vypadá, jako když současnou FIII poštípaly do huby včely a ona takhle škaredě otekla . Ta maska a její spojení se světly mi trochu vzdáleně připomíná hjondé... Ale dost, místní moderátoři mi stejně zatnou tipec tím, že se to stejně půjde na dračku v tom jim musím dát za pravdu. Je fakt, že firmy spíš víc zajímá finanční kalkulace servisních nákladů aut na operák, než ten opuchlej ksicht . Ale stejně se trochu divím, že se ten FC nedělal obdobně decentně jako na Citigo - tohle je za mě fakt mimo... Jinak k posledním modelům naprostý souhlas s bojlerem a loskym. Editováno: 25. Duben 2018, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Proč by firma měla řešit jak auto vypadá? Ani ti co dostanou služební auto neohrnou nos a neodmítnou služebák protože se po FL nepovedla maska či co. Absence nafty spíš zamíchá kartami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Z toho, co jsem doposud videl, jsem sice celkove zklamanej, ale ze by to byla nejaka designova hruza, to mi neprijde. Pockam si na osobni setkani, do te doby je jakekoliv hodnoceni predcasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Já jsem si zatím vždy zvykl po čase Teda ty FL(2a3) Octavií musejí být v dobré barvě a full světla aby to bylo pěkný. Přinejlepším RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 Náhodou jsme narazil na: a vypadá to že MC bude mít černou stropnici i se střešním oknem. (aspoň pokud vím, tak se mluvilo o černé bez okna) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 určite nechajú možnosť príplatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 jj, panorámu určite nezrušia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 chce to cist nebo si aspon pamatovat informace, ktere tu byli uvedeny uz par mesicu predem. Psal jsem ze: PANORAMA ZA PRIPLATEK a CELOCERNY INTERIER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.