keras Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 jo, není čeho se bát. @ExecutedDonut víš z hlavy co jde tím monitorem vše sledovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 (editace) Ty s logem vw jsou přímo specifikace koncernu, ostatní (žluté) jsou unifikované pro obd Editováno: 29. Září 2021, autor: ExecutedDonut 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Diky!!! Je potřeba mít v zásuvce elm? Nebo to vyčítá nějak přes rádio? Mám doma někde ze starého auta bt elm. Jde o to jestli se to nebude mlátit. BT Elm do mobilu kde bude torque, mobil BT do auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Čte to rovnou přes can ke terénu je rádio připojené 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 mazec. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Tak bohužel mě to přes rádio netahá (Bolero HW:033 SW:0469), pokud to dám přes OBD2 tak funguje (bere data skrz spuštěný Torque ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 @PeWe a instaloval jsi i Extensions For Vag? AAAD by ti to měl v dialogovém oknu dohodit před instalací samotného performance monitoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Ano odklikl jsem aby i to nainstaloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Tak to potom už nevím... Takový trabl jsem s tím neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 Má někdo zkušenost s funkčností bezdrátového AA s telefonem Samsung S21? Mám vyzkoušené modely M21 a A52, oba naprosto spolehlivé, ale řada S21, hlavně ultra, měla problémy i s kabelem. Navíc teď mají android 12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 (editace) Stabilní aa byl s android 10. 11ka měla problémy, ale po posledním update začalo wireless aa zase fungovat. 12ka se zatím neví. Předpokládám, že s21 bude umět "netradiční" kanál wifi 5G na kterém Scala vysílá. Jestli máš problémy i přes kabel tak to wifinou nebude. Číst cizí fora, čekat na update. Jestli jde deaktivovat v androuidu AA, možná bych zkusil přehrát nižší verzi AA. Zřejmě je to ovšem systémem☹️ Edit. Ještě bych zkusil projet power management jestli náhodou neschazuje AA v telefonu samotný systém kvůli baterce. Editováno: 2. Prosinec 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 já jen předem zjišťuju, jestli na mě pod stromkem nečeká náhodou bubák, protože do teď mně Samsung A52 funguje bezdrátově na 100% a to stejný očekávám od S21, tak bych se nerad před koncem roku zbytečně drbal s jinak dobrým telefonem. Kabel nemám v plánu vůbec používat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 aha. tak čekej 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 Každopádně, pokud se nikdo neozve, tak hned mezi svátkama sem napíšu, jak to chodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 No mě nefunguje pořádní na S10 ani přes kabel. Do 20 minut se tak na 5 minut odpojí. A tak furt dokola. Naprosto nepoužitelné, když chce člověk používat navigaci a ono vám vypadne a najednou nevíte kam jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 Tady S10e a S21 po kabelu bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 Mám Bolero a cez kábel s A71 bez problémov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 Mám Bolero v Scala a Kamiq, fungujeme bezdrát a vše ok. Já Samsung A41, žena Apple 11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osasco Vloženo 6. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 Po aktualizaci Androidu 11 opraven bug, kdy muselo být vypnuto u Android Auto oprávnění na polohu, aby se telefon spojil s autem bezdrátově (pouze Android Auto, navigace oprávnění na polohu měla). Nyní vše funguje i s povoleným oprávněním pro polohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 to je zajímavý, právě po aktulizaci z A10 na 11 se ta poloha musela vypínat, aby to jelo, na A10 bez problémů. Tak je možný, že už to opravily, vyšla spousta aktualizací apek AA, Google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osasco Vloženo 6. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 Tak to možná opravený není, teď se to zase automaticky nespojilo... Budu to testovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 6. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 Nejhorší je, že za všechno může telefon. Ne auto. Spousta lidí kolem mě ale nadává na infotaiment v autě ☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osasco Vloženo 7. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2021 Opravdu ten bug na straně Androidu 11 je tam stále, zase jsem vypnul právo polohy pro aplikaci Android auto a už se to připojuje bezdrátově spolehlivě. Zajímalo by mě, zda může Android auto využívat data z GPS modulu auta nebo je také odkázaný na GPS modul v telefonu. Jestli ne, tak je vlastně jedno, že má vypnutou polohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 7. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2021 Presel jsem z Androidu na iPhone a musim uznat, ze ve spouste veci je iPhone mnohem vychytanejsi. Napriklad kdyz se bavime o waze pres android auto nebo carplay, tak carplay ma jednu obrovskou vyhodu a to, ze kdyz clovek vjede do tunelu, tak u Carplay auto porad vi, kde je, protoze dostava informace o tom, jak se toci kola. U android auto mi to okamzite ztracelo signal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2021 Tiez som presiel na Carplay a vidim to tak 50:50. U androidu som mal horsiu konektivitu (mozno starsim tel.) a nedala sa delit v mojej verzii obrazovka. U iosu, su IOS mapy katastrofa z mojho pohladu - vymazane. Neslo to ovladat poriadne hlasom. Ide mi vytacanie hovorov hlasom, no stava sa, ze niekedy nepocut zvuk ani vyzvananie a hovor musim zrusit a volat znova. Stava sa len, ked volam ja, nie ked prijimam hovor. Hlasova navigacia u google maps ide spolahlivo len pri vypnuti BT. Pri pripojenom iphone mozem volat len cez carplay aj ked je BT zapnute. Android umoznoval oboje. Proste ani jedno ani druhe nie je 100% a myslim si, ze je jedno ci si uzivatel vyberie android ci ios. A to podotykam, ze android som mal starsi telefon. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.