Přejít na obsah

Interiér nového modelu OCTAVIA čtvrté generace

PTiCA

Doporučené příspěvky

Mne sa cely interier celkom paci. Vyzera fajn s moderne len sa mi zda ze display infotainmentu je blizko pri volante a vodic pri ovladani tlacidiel na lavej strane bude buchat o volant respektive nebude na tlacidla poriadne vidiet. Ale mozno to len ba fotke tak vyzera neverim ze by spravili taku chybu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten volant mi pripadá ako nejaký nevydarený fotošop.. ale naživo (na kvalitnejších foto) to možno bude iné a ako bolo už spomínané, zvykneme si na neho. Ale radšej by som uvítal, keby tam dorobili aj spodok na spôsob volantu v novom Golfe. Zaujímavé sú tlačidlá pod tabletom a ešte som veľmi zvedavý na ovládač svetiel.

Odkaz ke komentáři

Ano ! Asi je designér fanda do impotence všeho druhu.

Pořádnej chlap potřebuje řadicí páku, ručku, čulíky a ovládací kolečka, aby mohl kdejakému cajku dávat volume. Syrovej výfuk co metá směrem na Brusel saze a oheň, k tomu velkou nádrž na fuel. A pořádný budíky na palubce. 

Nikdy by mě nenapadlo toužit po tabletu před kterým si můžu opřít ruku,  po škrabce na led u víčka, krystalu na volantu, láne asistu, rekuperaci, sss, a jiných kokoko. 

Odkaz ke komentáři

OCTAVIA nabízí v novém interiéru ještě velkorysejší prostor a také nový dvouramenný volant, který může být na přání vyhřívaný. Multifunkční verze volantu nabízí ovládání celkem 14 různých funkcí pomocí nových tlačítek a otočných ovladačů. Nově navržená přístrojová deska s velkou, samostatně stojící centrální obrazovkou je rozdělena do několika horizontálních úrovní. Středová konzole má jednoduchý, elegantní design. Chromované prvky zdobí středovou konzoli, nové výplně dveří a madla dveří. Nové, měkčené materiály dodávají interiéru na eleganci.

OCTAVIA_078.thumb.jpg.6dd954d395281e56874aba396068d2ce.jpg OCTAVIA_057.thumb.jpg.d110f6e66957e43ba9220e4c82851839.jpg OCTAVIA_066.thumb.jpg.aa1ef5768d88d65fde2d19103b17643e.jpg

Novinkou je nové ambientní LED osvětlení, které jednou z deseti barev nepřímo osvětluje přední dveře a přístrojovou desku. Volit lze také předvolené světelné módy.

OCTAVIA_018.thumb.jpg.7f467ef4f84852141e5c8330200356cd.jpg OCTAVIA_088.thumb.jpg.79d8c23de83599ba00c6cde9b3a9efc9.jpg

Novinkou je head-up displej a ergonomická sedadla, šetrná k zádům

OCTAVIA_061.thumb.jpg.56bc19c71e6954a2b4e21d09e18317fb.jpg OCTAVIA_069.thumb.jpg.23ae706c9c2cd53cb3f3871423d9ecf6.jpg

Odkaz ke komentáři

Díval jsem se na nějaké videa o představení nové Octavie 4.generace a musím říct,že jsou krásné detaily a hlavně Simply Clever vychytávky jako je deštník a metlička ve dveřích a hlavně USB port u zrcátka na autokameru a třešnička na dortu je ten klíč. Zklamání je z dvouramenného volantu :-(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...