Peter1986 Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 (editace) Ďakujem veľmi pekne všetkým za odpovede už mi to funguje cez tú Beta verziu ešte raz ďakujem Editováno: 21. Březen 2021, autor: Peter1986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 30. Duben 2021 Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 Kdo máte Samsung a android 11, tady máte konečně funkční řešení pro spolehlivé bezdrátové připojení: https://forum.skodahome.cz/topic/148090-android-auto/?do=findComment&comment=2526464 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honekr Vloženo 17. Září 2021 Sdílet Vloženo 17. Září 2021 Trocha aktualizace tohoto vlákna - opravdu je pořád problém s funkcí bezdrátového připojení k AA, pokud je v mobilu u aplikace AA zapnuto oprávnění pro polohu. Před pár dny jsem opět dostal Samsung mobil a pokud mám na AA v mobilu aktivováno, že má přístup k poloze, nepřihlásí se mi k infotaimentu auta AA nikdy bezdrátově, jen přes USB. Jakmile přístup k poloze pro AA v mobilu zakážu, připojí se pokaždé. Už by to konečně mohli pánové z Google opravit, v Androidu 10 se to chovalo normálně, dělá to pouze v Android 11. PS: Na iPhone funguje tato funkce naprosto spolehlivě, navíc je v CarPlay obsažen užitečný mod rozdělené obrazovky na infotaimentu auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal2405 Vloženo 23. Září 2021 Sdílet Vloženo 23. Září 2021 V 17. 9. 2021 na 11:26, honekr napsal: Trocha aktualizace tohoto vlákna - opravdu je pořád problém s funkcí bezdrátového připojení k AA, pokud je v mobilu u aplikace AA zapnuto oprávnění pro polohu. Před pár dny jsem opět dostal Samsung mobil a pokud mám na AA v mobilu aktivováno, že má přístup k poloze, nepřihlásí se mi k infotaimentu auta AA nikdy bezdrátově, jen přes USB. Jakmile přístup k poloze pro AA v mobilu zakážu, připojí se pokaždé. Už by to konečně mohli pánové z Google opravit, v Androidu 10 se to chovalo normálně, dělá to pouze v Android 11. PS: Na iPhone funguje tato funkce naprosto spolehlivě, navíc je v CarPlay obsažen užitečný mod rozdělené obrazovky na infotaimentu auta. V AA je potrebne mat povolene "Bezdrotove pripojenie Android Auto". Vsimol som si, ze po kazdej aktualizacii AA sa to vypne. Inak sa MT pripoji okamzite k infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honekr Vloženo 24. Září 2021 Sdílet Vloženo 24. Září 2021 @Michal2405 Tu volbu samozřejmě aktivovanou mám, nevypíná se mi ani po žádné aktualizaci AA. Problém je ale pořád s tím oprávněním pro polohu, jak uvádí @vormen výše s odkazem na jiné fórum, kde to popisuje blíže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smil Vloženo 25. Září 2021 Sdílet Vloženo 25. Září 2021 (editace) Mohu se zeptat, pokud máte v autě esim a internet, funguje vám v telefonu po připojení aa přes wi-fi, internet v mobilu?(přes tu wi-fi) Editováno: 25. Září 2021, autor: Smil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2021 Rodicia maju Kamiqa modelovy 2022,vo vybave bezdrotovy smartlink +....kto mate skusenost,tak treba prvotne sparovat kvoli android auto cez kabel a potom uz sa sam paruje bezdrotovo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 7. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2021 (editace) Ahoj, prvně přes kabel (možná to půjde rovnou wireless, to nevím jistě, vždy jsem u kolegů měl prvně kabelem), potom je důležité v AA zafajfkovat bezdrátový přístup (musí se v developer setting) a pak to fičí. Také je nutné mít tel. který umí daný kanál v autě na 5GHz (je to nestandardní kanál). Umí to jen některé Samsungy a pár vybraných telefonů. Samozřejmě to umí všechny iphony, ale ty jedou přes carplay. Nebo potom jde přes. diagnostiku přepnout wifi na 2,4GHz (popis jsem dával v threadu Scala kódování) a pak se bezdrátově umí spojit přes AA jakýkoliv mobil. Editováno: 7. Říjen 2021, autor: keras 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koala694 Vloženo 25. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2021 Ahoj,mám Kamiq 4/21 Style a dostal jsem Samsung Galaxy A03s,přes kabel to jde ale bezdrátově nic.Mobil má jen 2,4 GHz to bude zřejmě kámen úrazu.Myslím,že bezdrat smartlink tam mám,jelikož dcera se s jabkem bezdrátově připojí v pohodě. Ani by mě nevadil ten bezdrát ale štve mě asistent v ang. jazyce,jelikož neumím ani slovo tak je to na nic. Díky za postřehy a odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 29. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2021 Bezdrát jen 5GHz, ale dá se to nakódovat i na 2,4. Asistent je pouze AJ, ale příchozí zprávy čte česky, s tím se nedá nic dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 Zdravím, jeden dotaz, lze toto nastavit i v Octavii 3 po facelift, aby šlapalo AA bezdrátově, zejména Waze a Spotify? Mám navigaci Columbus, ročník 2017. Děkuji předem za info, než se s tím budu nervovat, třeba zbytečně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joey Lea Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 Bezdrátové carplay je také připojeno pomocí Bluetooth a WIFI. https://carplayaibox.com/blogs/news/wireless-carplay-for-the-win Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 2. Červen 2022 Sdílet Vloženo 2. Červen 2022 @007jardanedá, první model, kde to šlo byla Scala s novým infotainmentem MiB3. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 2. Červen 2022 Sdílet Vloženo 2. Červen 2022 @007jarda pokud AA pouzivas dratove a vyhovuje ti, staci poridit "bezdratovy adapter" neco, jako je toto https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Děkuji moc za informaci, na adaptér mrknu, trochu jsem si to myslel, že bezdrátově bez ničeho dalšího nepůjde... Já si chtěl totiž mimo jiné pořídit bezdrátovou nabíječku na telefon, ale jelikož stejně zapojuji drátově kvůli AA, je bezdrát asi zbytečný, páč stejně budu muset propojit mobil s USB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
debacker Vloženo 16. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2022 Ahoj, na Scale už dva roky zkouším připojit bezdrátově Android auto, Vždycky všichni (infolinka Škody a dva servisy) tvrdili, že to jde. No a dneska jsem se konečně dozvěděl, že mám moc nový telefon, který jsem koupil dřív, než jsem si objednával auto. :-) Prý jde moje auto propojit maximálně s Androidem 9, novějším už ne. :) Ve Škodě jsou asi vtipálci. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 16. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2022 No to já můžu být v klidu, včera jsem se od prodejce dozvěděl, že dodání KAMIQa v týdnu před Vánocemi prozatím platí, nicméně auto nebude mít bezdrátový smartlink - prostě nejsou a dlouho nebudou. Jinak zatím výbava Monte Carlo s 1,0 TSI 81 kW s DSG bez restrikcí na jinou výbavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 17. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2022 @debacker Android auto mi fungovalo na Androidu 12 a dneska, po aktualizaci na Android 13, jsem to zkusil a funguje taky. Nenašel jsem ale mapy Google, jen Seznamu. Na A12 byly funkční oboje. Jestli dotaz pochopili správně. Na starších Androidech fungoval Mirror Link a na novějších už ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
debacker Vloženo 18. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2022 No je to zajímavé, protože na MY2022 to jde a na MY2020 se stejným infotainmentem nejde. Auto bylo v servisu na diagnostice, tak si to řešil přímo servis se Škodovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi28062005 Vloženo 20. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2022 Zdravím ve spolek, mám vozidlo týden a nevím zda-li tam mám bezdrátové připojení, jak to zjistím a ještě v Boleru 8 jdou přehrávat filmy z mobilu? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 U Applu jednoduše zapne se v mobilu BT, Wifi, v nastavení se napíše CarPlay, zapnout a na rádiu zmáčknout APP. Do 5 sec se to spojí. Pokud se to nechá v mobilu zapnuté, příště se spojí i s mobilem v kapse a Waze třeba na pozadí. Ani nemusí být na obrazovce rádia a hned hlásí Waze. Jde to zjistit u prodejce, v konfiguraci musí být kód 9WD AUD Android neovládám Bolero filmy - ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 Ja som to takto nenasatvoval zapol som na mobile bluethoot a dal hladať zariadenie a začal som párovať jednoduché ako facka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peet9 Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 Zdravím, mám kamiq ve stylu, infotainment bolero. Je to již druhý. Ten první (R. 2000) měl wlan. U toho nového tato možnost není. Nesetkal se s tím někdo? U prvního šlo bezdrátové AA u toho nového ne. Může to být software? Nebo je to na reklamaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_NX_A8_ Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 Tato možnost je zrušena. I když ho měl někdo objednaný, zrušili bezdrátový smartlink, chybí čipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peet9 Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 Tak to je síla, auto je dražší a ještě chybí čip. Nemluvě o zadní kameře. Ta je krokem zpátky. Ta ostrost je jak z doby před 10 lety. Měli by se polepšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.