kober Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Dnes jsem opět komunikoval s dealerem, tak pro zajímavost: Citovat Dobrý den pane xxxx, ano stále 19-21 týden. Dobrý zpráva je, že se podařilo obnovit výrobu výplní dveří po požáru z ledna. Vozy tedy nyní chodí přímo z linky a kompletní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 @kober Ačkoliv mi přijde, že info od prodejců se ve stejný čas dost liší a taky nemají vždycky pravdivé informace, každá taková zpráva je pozitivní. Výrobní týden 19-21 máš stanovený už jak dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Hlavně ta část, že chodí kompletní, není pravda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 před 10 minutami, Rapid1.0 napsal: @kober Ačkoliv mi přijde, že info od prodejců se ve stejný čas dost liší a taky nemají vždycky pravdivé informace, každá taková zpráva je pozitivní. Výrobní týden 19-21 máš stanovený už jak dlouho? Tenhle termín mam už od ledna. před 3 minutami, Hamman napsal: Hlavně ta část, že chodí kompletní, není pravda :) Taky se mi to nezdá, dle informací odjinud si taky myslím, že nedokončují vše, tak už nevím co si myslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Právě teď, kober napsal: Taky se mi to nezdá, dle informací odjinud si taky myslím, že nedokončují vše, tak už nevím co si myslet... Teď jsem se na to díval, kolik jich dnes sjelo komplet a kolik nekomplet, takže mě věřit můžeš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Právě teď, Hamman napsal: Teď jsem se na to díval, kolik jich dnes sjelo komplet a kolik nekomplet, takže mě věřit můžeš :D A to je kolik? Pořád chybějí výplně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 @Hamman To jako opravdu myslíš že napíšeš že nejsou všechny komplet a už nás nebude zajímat kolik? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 (editace) Víš, že přesné počty říct nemůžu (z různých důvodů), ale situace je stejná jako před týdnem :).. málo to není a ano jsou to výplně Editováno: 5. Duben 2022, autor: Hamman 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPB Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 A dokončují se i auta, která byla odstavená po požáru? Moje bylo vyrobený v 02/22, ale bohužel už bez výplní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 @Hamman Tak chápu že se nesmí provalit interní informace. Ale mám naplánován tento týden na výrobu. Dá se zjistit jestli tam je 2.0 TSI s DSG 4x4 Style skoro v plné palbě, např. s nezávislým topením? Barva modrá (nevím jestli Titan nebo Láva, za ten rok se barvy měnily). Takových aut se určitě nedělají mraky :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 @JPBano @boban1108jestli tento tyden, tak by prodejce měl uz mít vin, mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 VIN nemám. Já byl u prodejce naposled v lednu. Já zase nechci být ten, kdo ho otravuje každou chvíli. Chci se ho zeptat až v 16. týdnu (14. výroba, 15, dostane auto a začne vyřizovat RZ, 16. bych měl odjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 @boban1108 Já si teda myslím, že neotravuješ, kdyby ses po 3 měsících ozval kvůli aktuální informaci o výrobě Tebou placeného vozu. Já takhle prudím svého prodejce každý měsíc. :) Ale jestli to chceš nějak zakamuflovat, tak bych napsal prodejci, že chceš VIN kvůli tomu, aby sis zatím vyřídil nejlepší možný pojištění na auto. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 To není špatný nápad. Tak počkám do konce týdne, kdy by mělo být vyrobené. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatessH Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 před 16 hodinami, JPB napsal: A dokončují se i auta, která byla odstavená po požáru? Moje bylo vyrobený v 02/22, ale bohužel už bez výplní... Nápodobně. Mám objednaného Scouta 2.0 TSI. Podle infa co mám je už vyrobeny ale nekompletní. Čeká se na výplně dveří. Žádné další informace se mi u prodejce zjistit nepodařilo. Objednáno 04/2021, původní termín 11/2021, pak v 02/2022.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 @MatessH Taková auta budou prodejcům, podle mého názoru, chodit zcela náhodně tak jako tomu bylo loni, když kompletovali auta z odstavných ploch, kvůli chybějícím čipům. Můj prodejce říkal, že jim pak dodali auto, o kterém ani nevěděli, že má přijít. U odstavených aut se nejede podle toho, které tam je déle, ale prostě to berou z kraje a auto, které tam stojí třeba o měsíc déle ale uprostřed, tak má smůlu. Taky jsem tu někde psal informaci od jiného prodejce, že prý ve velkém mají dokončovat tyto vozy ve druhém pololetí, tedy 7-12/2022. Takže dodání takových vozů bude čistě o štěstí. Může ti přijít za měsíc, ale i za půl roku. Taková je asi realita, bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatessH Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 před 2 hodinami, Rapid1.0 napsal: Rapid1.0 To by odpovídalo tomu co mi říkal prodejce. Minulý týden se jim na prodejně objevily naprosto nečekaně tři jiné Octavie objednané ve zhruba stejném termínu jako ta moje. Takže nám tu chybí jen aktuální letecké snímky odstavných ploch a můžeme podle barvy tipovat kde stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 (editace) A může být postupně hůře a hůře. Koncern VW AG se dle přiloženého článku nebude soustřeďovat na objem výroby, ale spíše na svoje marže a tak bude postupně čím dále, tím více, osekávat a rušit modely se spalovacími motory a vyrábět auta vyšších kategorií, tedy asi elektromobily. Pojem Volks-wagen, čili lidový vůz bude pravděpodobně definitivně pryč, že by nastával čas na přejmenování koncernu? https://www.novinky.cz/auto/clanek/volkswagen-zrusi-desitky-modelu-a-zameri-se-na-drazsi-vozy-40392963#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=mzumSaisjHu-202204061107&dop_id=40392963 Editováno: 6. Duben 2022, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 (editace) Ahoj pánové, čeká tu pls někdo na RS v edici 120 let motorsport? Změnili Vám to někomu na obyčejnou RS? Případně neví někdo, jak je to aktuálně s Cantonem u Octavií u již objednaných vozů? Díky! Editováno: 6. Duben 2022, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 Aktuálně z výroby - postupně se dodělávají odstavené vozy : 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 16 000 nedokončených aut / 1500 za týždeň = 11 týždňov 🙁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 Kde jsi prisel na 16000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 (editace) Niekde som čítal :) 24.3. 22 ŠA: Předseda Podnikové rady Jaroslav Povšík připomněl, že na odstavných plochách je aktuálně kolem 20 tisíc vozů... Editováno: 7. Duben 2022, autor: rodolfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 (editace) Jen z posledních 2 měsíců je jich tam více než těch 16k :) Editováno: 7. Duben 2022, autor: Hamman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Aby to neznelo negativne, tak pridam i pozitivni zpravu - za ty posledni 2 mesice jich bylo z parkovist vzato a dokonceno o nekolik tisic vice, nez jich tam pribylo 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.