Přejít na obsah

Zadní část Roomster

Vše k Roomsteru od B sloupku dozadu

28 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 530 zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 15.6k zobrazení
    • 34 odpovědí
    • 41k zobrazení
  1. pásy

• 2 odpovědi
    • 7.2k zobrazení
  2. Dělicí mříž Room

• 3 odpovědi
    • 5.7k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
  3. sluneční clony zadních dveří 1 2

• 36 odpovědí
    • 18.9k zobrazení
  4. Panoramatická střecha 1 2 3 4

• 76 odpovědí
    • 44k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 8k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 8.8k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 14.1k zobrazení
    • 44 odpovědí
    • 23.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 17.9k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 8.9k zobrazení
    • 113 odpovědí
    • 36.4k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 9.8k zobrazení
  5. Kolik uz jste mu nalozili

• 18 odpovědí
    • 11.8k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 12.2k zobrazení
  6. Paket OverHead 1 2 3

• 54 odpovědí
    • 25.5k zobrazení
  7. Co vozíte v Roomsteru? 1 2

• 49 odpovědí
    • 18k zobrazení
    • 50 odpovědí
    • 30.5k zobrazení
  8. Čep na zavěšení plata

• 4 odpovědi
    • 4.1k zobrazení
    • 29 odpovědí
    • 18.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím, mám najeto 6000km, v provozu od 4/25, Octavia IV Combi, 1,5 TSI 110kw mhev, automat, při přejezdu prahu, na kostkách  rachotí vpředu, dle servisu je to normální chování, máte nějakou zkušenost? díky rachot 3.mp4 rachot 2.mp4 rachot 1.mp4
    • Řešim něco podobneho jak @Marek747 došli jste na něco. ?
    • Ahoj, vyskytl se u mě problém s motorem BFQ 75kw 1.6 Je to krátce co  při těhlech vedrech mi to začalo vařit. Zapnout topeni pomaha. Oprava bude i přes to že termostat je 3/4 roku starý. Neni to tak často vesměs v kolonách jen. Ale o to asi moc nejde.  včera jsem přijela na adresu, vypla jsem motor. Za 3 minutky cca jsem se vrátila zpět chtěla jsem nastartovat, ale nějak to moc nechtělo. Chytlo to, bylo cca 300 otáček zdechlo to. Přidání plynu nepomohlo.  Nemá někdo zkušenost?  Je v tom nový altík dáva 14.06V, řemen, startér, snímač hřídele, termostat, víko oleje, rozvody před 10tkm cca. Pravidelný servis co se týče oleje, vodu to nežere, olej ano (kolem filtru- bude se měnit) Tohle jen co se týče motoru. Občas diagnostika vypíše lambdu- ta taky už čeká v servisu. Někdo nápad, proč vůbec vznikla ta situace? Děkuji   ps: z adresy jsem ten den neodjela. Přijela jsem další den ráno s nastartovala jsem jak kdyby ji nic nebylo 😂🙈 od rána ujela 100km v pohodě bez problému, zvuků a tak.
    • Tak mam nájazd 13000km, ako som pisal bol doliaty 1 liter a odvtedy nic. Kontroloval som aj hladinu tak je uplne ok. Cize podla mna nebude potrebne dolievať pri výmene oleja kazdych 15tis
    • Asi jich tady moc není, těch co by to chtěli zjistit. Na FB to taky moc nezarezonovalo.
  • Vytvořit nový...