Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem Kani,

Ahoj, chci si dodatecne namontovat predni mlhovky, resp mlhovky uz na aute mam, ale potrebuju elektroinstalaci nevite nekdo kde ji sehnat? (poterbuju vlastne kabely od mlhovek k vypinaci, vypinac a pak jestli to ede nekam dal) a jak je to s propojenim s pristrojovkou kuli kontrolce? dik Kani

2. Zahájeno uživatelem zde,

Dobrý den, dovoluji si požádat o radu. Koupil jsem Roomstera, se kterým jsem moc spokojen, jen mě trochu trápí dvě chyby: 1. po nastartování bliká kontrolka (viz. příloha) a VAG hlásí chybu - 01771 - Control Module for Headlight Range (J431) připadá mi, že jsou světla vyměněná, protože mají jediná rezavé vrchní šrouby a to natáčení tam chybí 2. nějaký parkovací senzor je asi vadný, protože po zařazení zpátečky se ozve dlouhý tón a to je vše, ale je zajímavé, že VAG hlásí - viz. příloha ad1) ty světla mi nevadí, protože svítí normálně, jen bych chtěl vypnout tu kontrolku ad2) to bych rád měl v pořádku děkuji za případné rady a postřehy

• 1 odpověď
    • 3,6tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem dudusk,

Máte někdo v natáčecích svštlech xenony? Já je tam mám cca.18000km a teď mě jedno světlo v levotočivé zatáčce začlo zhasínat. Tak jsem výbojku vydělal a zdá se mě, že je to zlomená kabeláž od toho věčného pohybu v zatáčkách. Volal jsem do firmy kde jsem je koupil a hned se ptal, jestli to jsou natáčecí světla a že to mám poslat. Tak nevím jestli to uzná jako reklamaci... Máte někdo podobné zkušenosti? Jak máte poskládané kabely ve světle, je to docela problém to tam naskládat, pořád mě to nějak drhlo a svítila kontrolka natáčení světel.

• Pozitivní
    • 112 odpovědí
    • 26,7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Stringo,

Zdravím, prošel jsem vlákna tady ve Fabii II, ale nikde jsem to nenašel a na Octavii jsou informace neúplné. Chci vyměnit v Octavii II RS mlhovky za LED světla z Fabie II RS. Prohození skel, aby mi pasovaly to nárazníku, to jsem našel v oddělení Octavie, ale tady bych potřeboval poradit, jestli někdo nevíte, jakou mají LEDky patici. potřebuju koupit protikus. Díky za info.

• Pozitivní
    • 39 odpovědí
    • 12,8tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem dogie21,

Caute Moj problem zacal uz cez leto ked som zapinal klimu a climatic mi pustal bud studeny alebo teply vzduch. Domnieval som sa, ze to bude velkou teplotou vonku a klima nestiha chladit. Teraz ked sa ochladilo a klimu mam vypnutu, potrebujem aj trocha prikurit ale zasa mi climatic pusta iba teply alebo studeny vzduch. Skusal som navolovat rozne teploty, ale stale mi pusta len horuci vzduch od motora, naopak ked navolim najmenej (16 stupnov) tak mi ise studeny vzduch z vonku. Je to dost neprijemne, hlavne ked cestujeme vacsie vzdialenosti. Prosim poradte. Co mam spravit? Auto: Fabia II, 1,4tdi, 51kw kombi

• 3 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Lkn,

zdravím, vím že se to tady řešilo v sekci FI. ale pro jistotu napíšu svůj problém. během cesty domu z práce mi zničeho nic auto z rychlosti 60km/h zpomalilo na 20km/h, nereahovalo na plyn a brzdu pořádně a rozsvítila se mi kontrolka epc.. vypl jsem motor, nastartoval a auto jelo zcela v pořádku. Všude čtu že to bude spínač brzdových světel a našel jsem pouze návod na výměnu do FI tak by mě zajímalo jestli výměna je stejná u FII

• 5 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem cz pida,

Ahoj, nevim jak to přesně popsat, ale z ničeho nic když teď zapnu světla, tak podsvícení budíků a ovládání topení naskočí až o vteřinu dýl než zbytek všeho co je v autě podsvícený, dveře, výhřev sedaček a i světla jako takový jak vepředu tak vzadu reagujou ihned na vypínač světel......vůbec to nechápe..jediný co jsem dělal bylo VAGem zapnutí stagingu, ten jsem zase vypnul s tím že jsme si myslel jestli to s tím nesouvisí, ale bohužel nesouviselo :-( http://youtu.be/wAKT_dd73nQ Je to sice kravina, ale strašně mě to štve :-) ...třeba to tak ale má bejt nebo bylo dřív a já si toho teprv teď všiml..co já vim |:-) ..jak to máte vy? Mám F2 po faceliftu s maxidotem

• 3 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem TKarfi,

Ahoj, podvolantová jednotka je 6R7 937 087 F, rádio jsem měl Swing, myslel jsem že ten na maxiDOT nic posílat neumí, teď mám navigaci Krämer KR-G6 a taky nic a ta to určitě umí, sám jsem jí viděl ještě namontovanou v O2 kde to normálně ukazovalo, taky na rádiu má být zobrazen klimatronic, to mi také nejde. Může to být špatným nakódováním té podvolantové jednotky? Jinak je tam ještě multifunkční volant (levá strana) to funguje v pohodě a šlo to i na Swingu.

• 1 odpověď
    • 2,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem TraCker,

Ahoj. Ač je skoro konec sezóny, kdy je v autě třeba nějak moc topit, tak bych se chtěl zeptat, kde může být problém s topením. Když jedu, topí noooo jakš takš (felicie topila mnohem lépe), ale když zastavím na křižovatce, skrátka kdekoliv zastavím a motor jede na volnoběh, auto přestane dá se říct úplně topit a fouká studený vzduch. kde může být problém?

• 9 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Stepnicka,

Máte někdo zkušenosti s montáží el. zásuvky na palubce nebo pod rádiem? Máte i fotky? A cenu montáže + výhody a nevýhody řešení? Zdá se mi, že řešení vedle ruční brzdy není moc šťastné. Co třeba umístění zásuvky vpravo vedle ovladačů větrání, když tam je jenom záslepka - vejde se tam? Prosím pomozte...

11. Zahájeno uživatelem Filas1,

Nevíte, jestli jde nastavit VAGem u F II dotahování elektrických oken jako třeba u Octavie?

12. Zahájeno uživatelem csbot,

Dobry den, nevite nahodou jake presne oznaceni maji piny do svorkovnice zpatecky?

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Weitr,

Ahoj bohužel se mi roztrhnul klíček od auta na 3 kousky, které už nejdou dohromady.Proto jsem sehnal nový klíček s novým znakem. Vyměnil jsem jen manžetu ( žlutá čára ) a chtěl bych to nakodovat.Tudíš nový klíček pasuje do zámků,ale ..... Někdo mi poradil, že to nepůjde udělat protože mám fabia II RV.09 listopad a napsali mi, že mám 4kovou řadu immo a nové klíče mají 5tku tudíš to nepujde nakodovat aby fungovala dálka a šlo nastartovat. Ale další mi poradil přehodit skleněnou kapsly ze starého klíče do nového ...poradíte mi někdo kde ta kapsle je ve starém a v novém klíčku? Protože nový klíček nelze rozpůlit jako starý klíček ,, vejpůl " jde jen otevřít kryt pro …

• Pozitivní
    • 41 odpovědí
    • 20,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Ferik_kx,

zdravim potreboval by som radu , ked zapnem svetla tak mi hned idu motorčeky a samo mi zdvihne svetla na max hore čim osvetlujem ostatnych vodičov , motorčeky neustale idu bzucia a su na max hore a ked chcem nastavit vyšku svetiel v nutri pod volantom na tom vipinači tak nato vobec nereaguju. dik

• 11 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem kimmi,

Dnes som spozoroval že pri odchode od kauflandu mi nejde prerušovaný zvuk pri smerovkách,zastavil som sa na parkovisku pri pošte a prezrel smerovky či idú ľavé,pravé,výstražné,všetko ok no zvuk z relátka alebo z čoho to ide nikde.Po vybavený formalít na pošte zvuk opäť funguje, Čo by to mohlo byť za anomáliu?

• 6 odpovědí
    • 8,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Majký,

Ahoj, prosim o radu. Pri zapnuti zadni mhovky se rozsviti kontrolka a mlhovka nic. Mam orig tazne a park cidla. Cidla funguji normalne apri pripojeni karky se odpoji cidla a mlhovka na karce funguje + se ukaze karka na radiu. Po odpojeni se zapoji cidla a mlhovka nic. Zarovka je OK Kde mam co proverit? Dekuji

• 7 odpovědí
    • 6,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem tomino77,

Mam zlomenu svorkovnicu 1J0 973 802 do ktorej sa napaja konektor opotrebovania brzdovych dosticiek. Objednal som novy, ale neviem ako ho napojit, lebo tam niesu ziadne kable len diery. Ako na to? Daju sa tie kable zo stareho vytiahnut a nasunut do noveho? Ci ako?

• 3 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem tomino77,

Zdravim páni, takze som vcera lezal pod auto a meral tu nestastnu lambda sondu. Diagnostika vypisuje (kod neviem), ze lambda je neaktivna. Podla navodu co som tu nasiel som ju teda premeral. Cize: 1. konektor lambdy pri vonk. teplote -5 stupnov (bola v kat. nevyberal som ju) mala odpor medzi pin 1a2 - 5,3 ohm, ked motor bezal cca 10 min. bol odpor 6,8 ohmov. Takze si myslim, ze vyhrievacie teleso v lambde ja asi okej. Ci? 2. dalej som meral konektor k RJ ( konektor rozpojeny, motor nastartovany) a napetie medzi pin 1a2 kolisalo, nedalo sa presne zmerat. Napojil som teda na tieto piny ziarovku a blikala. (pin 1 biely, pin 2 bielo/zlty). Mala by tam byt nejaka konkr…

• 5 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem RomanKo,

Ahojte, mam otazku ze na akom principe funguje ASR a na akom ESP? Co treba mat domontovane v aute aby mi toto fungovalo...teda okrem gombiku ktory to zapina. Nie je to take prozaicke ako u merania tlaku v pneu, ze netreba mat nic navyse, len to proste naprogramovat cez ABS systemu? Vyznate sa niekto do toho?

• Pozitivní
    • 51 odpovědí
    • 30,1tis zobrazení
  20. mám týden starého Roomstera s originálním alarmem s hlídáním vnitřního prostoru, zálohovým zdrojem a náklonovým čidlem. Při přejímání vozidla jsem se pokoušel náklonové čidlo uvést do chodu tím, že jsem auto rozhoupal kymácením za hágusy. A - nic. Prodavač krčil rameny. Byl večer a takže jsem s dětmi spěchal domů. Zkoušel jsem to vyheverovat a taky nic. Reaguje toto nákl. čidlo pouze na změnu podélné výšky jedná části vozidla, nebo musí reagovat i na boční kymácení? Dále, když někdy vypínám alarm před zamknutím auta , tak stisknu příslušné červeně podsvětlené tlačítko, které ovšem poté svítí dál červeně. Má to tak být ? Jinak se mi vůbec zdá, že tento alarm je hoo…

• Pozitivní
      • Negativní
    • 16 odpovědí
    • 7,5tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem tomino77,

Zdravim, chcem sa spytat ci niekto vie naco, resp. k comu je napojeny konektor, ktory sa nachadza dole pri chladici. Su tam tri. Dva hnede a jeden cierny. Na jeden hnedy je napojena 1.lambda sonda, druhy hnedy neviem. Mna zaujima ten treti cierny. Do neho vedu dva kabliky a jeden zeleno-fialovy som mal prestrihnuty. Tak som ho spojil. Vyzera to akokeby bol prestrihnuty zamerne, asi odstranenie problemu. Skoda ze nemam foto ale mozno si to viete majitelia roomstru predstavit. Ide rooma 1.6 bts model 2008. Dakujem za info.

• 3 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem PEPA56,

Zdravim,potřeboval bych poradit koupil jsem si staršiho roomstra 2007 1.4 TDi a porouchaly se budiky podot (po zamknuti stale ukazovaly km a hodiny) koupil jsem si budiky starši ale s maxidotem po namontovani ukazuji předni dveře spravně,ale oboje zadni zobrazuji jako prave předni.to same ukazuje i vag. Za každou radu budu vděčny.J.Z.

• 25 odpovědí
    • 8,9tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Pette-KH,

Zdravím všechny příznivce Fabií II a Roomsterů Mám Fabii Combi II, motorizace 1.4 TDI, hlavní světlomety s žárovkou H4. Tu jsem si schopen i sám vyměnit. Je tu někdo prosím kdo mi poradí jakým způsobem vyměnit parkovací žárovky? Zkusil jsem už snad vše, ale nejsem hadí muž, vážím 104 kg, ruce mám celé odřené od plechů bránící volnému přístupu k tubusu parkovací žárovky, o druhém světlometu, kde je palivový filtr snad ani nemluvě. Mám povolit vrchní šroub na světlometu a šroub držící světlomet u hladiče, aby se alespoň trochu lampa vyndala z karoserie? Dočetl jsem se vytáhnout za kabely, u levého světlomětu demontovat palivový filtr? http://books.google.cz/books?id=MC…

24. Zahájeno uživatelem marfan,

Zdravím mal by som takú otázku, dnes som sa trocha hrabal vo VCDS a niekde som tam našiel že sa tam dá zapnúť či auto má alebo nemá ťažné. Keďže ťažné mám ale neorigo. Takže načo to je dobré keď by som to zapol ?? Vadí mi keď mám pripojený vozík a cúvam, tak mi cúvacie senzory stále pískajú. Dá sa tomu nejako zabrániť, tj. bude auto vedieť, že má pripojený prívesný vozík ?? Alebo funguje to len pri origo ťažnom.

• 22 odpovědí
    • 11tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Jan Pokorný,

Dobrý den fabisti , chci se zeptat zda někdo neví typ pojistky do pojistkové skříně na baterce? V knížce jsem se tento typ nedopátral. Děkuji

• 1 odpověď
    • 1,9tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.