Přejít na obsah

Motor 1.2 TSI / 1.4 TSI

155 témat v tomto fóru

• 5 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 19.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 6.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 5.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 6.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3k zobrazení
  1. Poškození pístu

• 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
  2. Klepani na volnoveh

• 2 odpovědi
    • 7.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ja som vymenil za FEBI  (2l za 27€) a žiadny problém, robil som to minulý rok pri 123 000km a dnes mám 150 000, nepozorujem žiadne problémy a aj radenie v zime je OK. Treba si uvedomiť že ak by sme mali meniť olej za ultra-predražený originál povedzme každých 60k km, tak sa časom priblížime cene repasovanej prevodovky aj s výmenou. To už radšej nemeniť olej vobec a ak prevodovka klakne dať rovno druhú - to sa podľa mňa oplatí viac, alebo meniť len raz pri 150-200k km. 
    • Objednavka isla v aprili a objednavka sa menila v case koli uprave diskov, aby bol Kodiaq skor dal som to na 20
    • Ja by som predal auto a kupil Arteon.  Pripadne nieco co ma poriadne hlinikove ramena.
    • Hlásím že mám stejný problém, někdo nějaké řešení? V těchto místech při opřené ruce to někde z prostoru kde je dráha(kolejnice) posuvu opěrky vrže. 
    • Nehledě na to že by se to stejně ještě navíc pořád posouvalo ... já měl objednanou zelenou cosmic od 8/2024 a vyrobená byla až 5/2025. A termín posunutý 3x ... při převzetí mi prodejce řikal že čekací doba na speciální lakování je už přes rok. Ale i tak to považuji vzhledem k aktuální situaci za "relativně krátkou dobu" 😄 
  • Vytvořit nový...