Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Ostatní

1. Zahájeno uživatelem miklisek,

Dílenská učební pomůcka pro RAPIDa, kde jsou různé technické informace o něm. Jsou tam i některé užitečné informace, které se nějakým záhadným způsoben do manuálu pro uživatele vozidla nedostaly. Stáhnout zde: SSP95_CZ_web1.pdf

2. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Tady můžete srovnávat,spekulovat,tlachat,pomlouvat apod.,dle libosti. A to jak Rapida,tak jeho konkurenty. http://www.auto.cz/skoda-rapid-srovnani-68100 http://www.auto.cz/chevrolet-cruze-2-0-sw-vcdi-vs-skoda-rapid-1-6-tdi-hrusky-a-jablka-72564 http://www.auto.cz/skoda-rapid-seat-toledo-vs-citroen-c-elysee-peugeot-301-ktery-lepsi-71952 http://www.auto.cz/skoda-rapid-vs-citroen-c-elysee-peugeot-301-72927

3. Zahájeno uživatelem zlingo,

Ahoj, jsem tu úplně nový, tak se omlouvám, jestli jsem se ocitl ve špatném vlákně. Takže, zvažuji koupi Rapidu Spaceback, r.v. 2014, 1,2 TSI, 77kW. Najeto 86000. Volba na Rapida padla proto, že jsem byl osm let majitelem a uživatelem O1(1,6), ale ta už dosluhuje a novější octavii za rozumný peníz, ale hlavně s jasným původem a úplně"nejhlavněji" nestočenou asi nenajdu. Taky děti už nám odrostli a jezdíme s manželkou sami dva. Moc rád bych znal názor Vás, věcí znalých na tuhle koupi. https://www.aaaauto.cz/cz/skoda-rapid-spaceback/car.html?id=242996677#make=109&model=2192&palivo=1&ymin=2012&pmax=250000&kmmax=1000…

4. Zahájeno uživatelem Ajfl,

Ahoj přátelé, tak již po 5tis. mohu odhalit nějaké funkční chyby, které mi vadí a nejsou pro mě kosmetického charakteru. Budu rád, když přidáte své, ať se potenciál kupec zamyslí, jestli mu vadí nebo ať odhalím případné další a jejich řešení. 1. Výška dveří vozu je na 15" už tak nízká, podařilo se mi dveřmi dotknout obrubníku v centru města 2. Pokud prší a člověk si otevře okénko třeba na předání věcí, tak fakt, kdy mu do auta lehce prší, není problém, protože ze střechy kapou kapky přímo na opěrku nebo rovnou mezi sedačku a opěrku - musím říct, že mi to přijde dost stupidně vymyšlené 3. Pokud otevřu kufr po dešti, tak bokem mi všechna voda okamžitě nakape do ku…

5. Můžete se podívat, co máte v servisních knížkách za servisní interval? Rapid má poněkud jiné rozdělení ,než např. FII, nebo OII.

6. Zahájeno uživatelem djpetr,

V novém čísle autohit vyšel tento článek o nové škodovce

7. Zahájeno uživatelem Popu,

Jak uz nekteri zrejme vedi a tusi, tak je v planu facelift Rapida. Informace co zde uvedu jsou pravdive a jsou podlozeny primo od zdroje. Ac toho treba moc nenapisu, tak facelift Rapida bude spocivat v jinych naraznikach, dostane take nove zadni svetla ktere budou temer totozne s faceliftem Octavie III. Dostane i taky pochopitelne jina predni svetla ktere budou Bi-xenon a budou z 90% shodne s nynejsi Octavii. Vice informaci brzo na vasich silnicich ci webech az toho vice zacne vyplouvat na povrch

8. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Sem vkládejte fotografie povedených,nebo i méně vydařených úprav Rapidů,ať už z ulice,či odjinud.

9. Zahájeno uživatelem Ady2410,

Škoda už dříve avizovala příchod nové karosářské verze Škody Rapid. Zde jsou 1. špionážní fotografie:

10. Zahájeno uživatelem SITMIR,

Škoda možná ukáže Rapid Scout již na ženevském autosalonu v březnu 2015. Pohon všech kol určitě mít nebude, elektronická uzávěrka XDS je ve hře. http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-rapid-spaceback-scout-na-lepsich-ilustracich-prijde-snad-pristi-rok/?utm_source=rss&utm_medium=direct&utm_campaign=rss

• Pozitivní
    • 71 odpovědí
    • 94,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem MBDusan,

Rapíďáci, zamyslel jste se už někdo zorganizovat nějaké srazíky Škoda Rapid 2012 ?

• 4 odpovědi
    • 18tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Zjišťování čísel dílů je zde: ETKA

• 0 odpovědí
    • 13,5tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Deawon,

Zdravím. V říjnu 2019 jsem koupil nového Rapida Style+ za 352tisíc Kč. Nejlevněji vyšel částečně i s úvěrem + pojištěním na dva roky. Teď mi končí pojištění a hledám nové, tak bych chtěl porovnat jak jste na tom vy. Platil jsem havarijní od České pojišťovny All risk proti snad všemu(vandal, zvěř, kroupy atd.) za 845Kč měsíčně. Ročně tedy 10 140Kč. teď jsem jim zavolal, že bych toto pojištění chtěl prodloužit a i když mi prý dají slevy atd. , tak se dostala s platbou 1x ročně na 12000Kč. Což mi přijde jako dost brutální cena. Neměl jsem žádnou pojistnou událost (od prvního pojištění 2009) a je mi 32let. Za necelé dva roky mám najeto 15tisíc. Samozře…

14. Ahoj, máme Rapida r.v. 2018 modelový rok 2019 1.0 TSI 70kW Spaceback. Jak tam má držet držák hrdla nádobky ostřikovačů? Prý tam má být tento držák, ale nevím jak to mají vymyšlené a jestli mi něco ještě nechybí... Díky za odpovědi.

15. Zahájeno uživatelem Anto.M,

Ahoj, mám otázku.. tři roky zpět jsem kupoval Škodu Rapid 1.0 81kw v hatchbacku z roku 2018 s nájezdem 45 tisíc, nedávno jsem z nudy kouknul na techničák a je tam psáno 5 provozovatelů (jeden z nich jsem teď já), znamená to tedy že to vlastnili předemnou 4 lidi? A proč by se toho tak rychle zbavili? Díky 🙂

16. Zahájeno uživatelem Influenza,

Zdravím, byl by někdo schopen mi dohledat podle VINka kód laku na mém Rapidovi? Pokud se najde někdo ochotný s přístupem do databáze. Chtěl jsem si koupit lakovou tužku a zjistil jsem, že nikde nemám ten štítek, ze kterého bych to vyčetl. TMBET6NH2J4540376 Díky

17. Zahájeno uživatelem slavo,

Ahoj, mam zaujem kupit ojazdenu Skodu Rapid, dokazal by mi niekto pozriet servisnu historiu ? TMBAM6NH1D4031802 Dakujem

18. Zahájeno uživatelem Yosef,

Rapid to je sňatek z rozumu píší v dnešní deníku metro. Rapid snatek z rozumu.pdf

• Díky
      • Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 19 odpovědí
    • 15,3tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Kopcakdaniel@seznam.cz,

Zdravím všechny, jsem tu nově, tak se případně omlouvám, jestli už to tu třeba někde není. Po výměně baterie auto nejde nastartovat. Vůz mám bez zámku, tlačítkové start systém. Píše to něco o vyhledání jakési plošky. Nějaká rada prosím nebo musím rovnou do servis Škoda? Děkuji

• Pozitivní
    • 18 odpovědí
    • 24,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Yosef,

V současné době jsou na trhu kovové modýlky v měřítku 1:72 a 1:43. Rapid v měřítku 1:18 má snad také být, ale zatím se to odkládá. Včera jsem zakoupil v Penny sadu za 149,-Kč ve které byl i rapid v modré Denim, dále Š 120L a OI, měřítko 1:72 viz foto.

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 60 odpovědí
    • 64,3tis zobrazení
  21. Host amissus
    Zahájeno uživatelem Host amissus,

V sobotu si takhle jedu večer domů a co nevidím na parkovišti. Sice jsem chtěl stát na druhé straně, ale vedle něj bylo místo a tak mi to nedalo. Omlouvám se za příšernou kvalitu, nebyla po ruce lepší technika a ráno už tam bohužel kámoš nebyl.

22. Zahájeno uživatelem Sir Jim,

Zajimalo by me jake prislusenstvi jste kupovali k rapidu. Vlastni zkusnosti nejlepe. Bez ceho nelze byt? :-) A co je naopak k nicemu, nepouzitelne ci je k tomu lepsi neoriginal alternativa? Zatim mam vybrano: stresni nosic, koberce, folii nakladove hrany, odpadkovy kos, smetacek, a nejakou povinnou vybavu Treba zrovna koberce se tu probiraly ze jsou kratke ( podle me je to kvuli incidetum se zasekavanim pedalu napr) ale zadnou extra hezci variantu jsem nenasel

23. Zahájeno uživatelem mc2uba,

Dnes jsem měl to štěstí vidět 2 Rapidy u prodejce Škoda v Kralupech nad Vltavou. Jednoho měli už na servise a sundavali z něho přepravní lepení a druhý ještě zalepený stál na parkovišti, tak jsem udělal 2 fotky.. Co bych k tomu řekl, když jsem ho tak zkoumal .. designově se mi celkem líbí, má krásné čisté tvary, žádné plastové ochrany, celkem dobrý, interiér (zřejmě elegance) byl pěkný, dostatek chromu (ten já rád), lesklé plasty kolem ofuků .. fajné autíčko. Ale co mi vadí, tak to jsou 15" kola, který tam vypadají jako 13" a ta strašná mezera mezi gumou a blatníkem, fakt min. 10 cm, inu na fotkách je to vidět.. zadní difuzor vypadá dobře, akorát v něm chybí ta koncovka…

24. Zahájeno uživatelem MBDusan,

Rapid Monte Carlo

25. Zahájeno uživatelem Atrani,

Máte nějakou zkušenost s využitím Mobility plus od škodovky v zahraničí? Resp. dle tohoto se to tváří, že si zákazník platí pouze kapaliny. Právě řeším před cestou do Itálie, zda v případě čehokoliv volat asistenci pojišťovny v rámci havarijního nebo Škodu v rámci mobility. Díky.

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.