Elektrika
Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...
223 témat v tomto fóru
-
Zde můžeme probírat, co lze a nelze nakódovat na Fabii 3. Veškeré úpravy a změny v kódování jsou na vlastní odpovědnost a nebezpečí každého uživatele!!! Příručka od uživatele RaDiS234 Příručka od uživatele wirer (Aktualizace 12/2017)
-
-
- 2,1tis odpovědí
- 672,8tis zobrazení
- 34 sledujících
-
-
-
Jedině od BCM -Medium
-
-
- 297 odpovědí
- 132,6tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Chcel by som sa spýtať hlavne existujúcich používateľov ako vám funguje ten asistent lebo mne sa zdá že mi to prestalo isť alebo mám nejakú poruchu natom. Keď som Fabiu prevzal stale mi to pri priblížení ukazovalo ten znak na palubnom a teraz nič neska som to testoval a skoro som tukol predomnou a až vtedy sa zobrazila druhá výstraha bez akustického varovania. Mám navštíviť servis? alebo je to len tak slabo citlivé?
-
-
- 658 odpovědí
- 155,8tis zobrazení
- 8 sledujících
-
-
-
Vážení, rád bych vám představil našeho nového partnera, a to firmu AUTAVESTYLU.CZ. Předem upozorním, že produkty zmíněné firmy používám už přes 6 měsíců, a proto se nejedná o žádnou úžasnou PR recenzi na produkt, který ani neznám. Když jsem si před 6 měsíci na své auto ledky vybíral, narazil jsem na internetu na plno obchodů, počínaje od Aliexpressu, Wishe, Bazoše apod. Největší problém totiž není ledky najít, ale najít takové, které budou fungovat tak, jak mají, a sice nebudou hlásit chybu, či hned po měsíci neodejdou a přesně o tom bude i tento příspěvek. Některé může sice vyšší cena odradit, ale zkuste to na vlastní oči, než budete nadávat. Dal jsem vám do…
-
- 2 odpovědi
- 4,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem, pokud by někdo řešil problém s kontrolkou EPC + Systému kontroly výfukových plynů, známou jako kontrolku motoru, přidám svůj problém a jeho řešení. Po 1000 najetých km od nového vozu se mi na dálnici, při klidné jízdě rozsvítila kontrolka EPC a auto spadlo do nouzového režimu, sjel jsem na pumpu, auto se celé třáslo, jelo na 2-3 válce, maxidot jednou zahlásil "Porucha systému Start-Stop" nebo něco v tomto znění. Zkusil jsem motor vypnout a znovu nastartovat - nepomohlo. Vydal jsem se tedy velmi pomalu, jinak to ani nešlo jelikož rozjezdy byly obtížné, k servisu. Než jsem k němu dojel, kontrolku EPC doplnila i kontrolka kontroly výfukových plynů, to už jsem bez …
-
-
- 10 odpovědí
- 10tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chtel bych seczeptat, zda pri vymene, resp. nabiti stejne baterie a jeji opetovnemu zapojeni je treba neco kodovat, nebo to staci jen pripojit a v pohode?
-
-
- 8 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zajímá mě, jaké máte zkušenosti - jezdíte se zapnutým systémem nebo před každou jízdou vypínáte? nebo vypínáte jen někdy?. Může to mít při každodenním používánní vliv na žívotnost motoru nebo jak to vidíte. Díky za reakce
-
-
- 517 odpovědí
- 195,1tis zobrazení
- 13 sledujících
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat ohledně kabeláže při balíčku “příprava pro tažné zařízení”. Při rozebírání plastů na levé straně v kufru je nějáky kabel, viz fotky. Když jsem chtěl jednou dodělávat tažné, tak mi bylo řečeno, že v tom balíčku není kabeláž, ale jenom silnější baterka, větrák atd. Diky moc za info všem co ví k čemu je ten kabel.
-
-
- 18 odpovědí
- 13,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobíjel někdo autobaterii ve Fabii III nabíječkou CTEK MXS 5.0 ? Já se o to pokoušel, avšak po několika sekundách od zapojení do sítě padala nabíječka do chybového hlášení ( rozsvítila se červená kontrolka ). Připojení nabíječky bylo dle návodu, minus na kostřící bod. Má někdo podobnou zkušenost ? Díky za radu.
-
-
- 913 odpovědí
- 253,1tis zobrazení
- 14 sledujících
-
-
-
Zdravim, chci si koupit Fabii s kessy a zajímá mě jestli nejde při nějakých situacích vyrušit. Dám příklad: jedu stanovat, auto mám u stanu a spím 1,5 metru od auta, tak by mi ho nějakej dobrák nevybral.. Takže jestli nejde auto zavřít tlačítkem na klíči, tak že by šlo zas jenom otevřít klíčkem na klíči..? Jinak chci kupovat tuhle vybavu, tak jestli máte s něčím špatnou zkušenost, tak napiště, díky
-
-
- 176 odpovědí
- 62tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Snažil jsem se hledat, ale nikde jsem se na fóru nedopátral rozpitvání tohoto tématu. Jak je to s montáží, typem LED žárovek ,a kde se dají sehnat? Jsou nějaké problémy při montáži? Díky za každou radu
-
-
- 200 odpovědí
- 72,9tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Diagnostika mi hlásí chybu: 00608 0260 Snímač stavu naložení vozidla Zároveň svítí kontrolka nahuštění pneumatik. Nevíte prosím, co je to za snímač?
-
-
- 2 odpovědi
- 722 zobrazení
-
-
Zdravím, předem předesílám, že jsem ženská a autům moc nerozumím,ale snad někdo pochopí a poradí 🙈 Mám trojkovou fabii (2017, s tlačítkem start/stop), během jízdy probíhá vše jak má, po vyjetí se auto zamkne automatickým zamykáním a vše je v pořádku. Problém nastává po zaparkovani a vypnutí motoru (tento problém se stane cca každou 5.jízdu?), dveře které se nepoužijí tzn. neotevřou zevnitř zůstávají zamčená a zvenčí je neotevřu, včetně kufru. Přitom stropní lampička se po otevření dveří u řidiče rozsvítí i je vidět na displeji ze jsem otevřela dveře. V servisu mi tvrdí, že je to hloupost a nevědí čím to muže být, na diagnostice se nic neukazuje. Nemá s tím někdo zkušenost…
-
-
- 38 odpovědí
- 12tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, mám dotaz. Přestalo mi na FIII svítit pravé světlo na osvětlení SPZ. Tak jsem samozřejmě vyměnil žárovku, ale bylo to pořád stejné. Myslel jsem si, že jsou přerušené kabely nebo problém v ŘJ. Ale když jsem otevřel kufr, tak se žárovka rozsvítí. Máte nějakou radu, proč žárovka svítí při plně otevřeném kufru a když ho malinko přivřu, tak zhasne a hlavně jak to opravit? (levé světlo na SPZ svítí pořád) Díky moc
-
- 2 odpovědi
- 722 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, měl bych dotaz na který jsem nikde nenašel nějakou ucelenou odpověď. Existuje nějaký komplexní přehled montovaných palubních desek s doplňky příp. kombinacemi s doplňky, který se v průběhu výroby osazoval na Fabie III vč. fotek? Nemyslím tím nějaké složité vyhledávání na stránkách Škody, ale komplexně. Dále by mě zajímalo toto, jelikož jsem se to taky nikde nedočetl....Mám palubní desku s digitálním ukazatelem paliva, uprostřed to zobrazuje různé info. Vůbec netuším, co je to za výbavu. Nenašel jsem tam ukazatel teploty oleje-jde na tuto desku nakodovat nebo musím mít úplně jinou desku, příp. co ještě navíc k ní? Nemám mimo tu teplotu oleje k té desce jinak žádn…
-
- 2 odpovědi
- 794 zobrazení
-
-
Ahoj chlapi. Chtěl jsem se zeptat. Nemám automatické přepínaní světel (dení a tlumená). Docela bych to brál. Stačí dokoupit otočný přepínač a dodělat káblík a popřípadě dokodovat? Nebo by se musel dodělat senzor v zrcádku. Myslím si, že ten senzor, který pozná když se zhorší světelné podmínky a upozorní tě na to tím, že pohasnou budíky a svíti jen ručičky tam je a funguje stejně, jako když je auto režim ve výbavě vozu. Dík za radu
-
- 17 odpovědí
- 9,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Prosím o radu, které relé je na klakson. Mám s ním problém - pojistka a tlačítko na volantu jsou v pohodě, klakson po připojení na zdroj funguje, ale přijde mi, že to relé nějak až moc cvaká. Jen bohužel nevím, které to je a nikde jsem to nenašel. Mám 1,2 TSI 66 kW. Díky....
-
- 1 odpověď
- 582 zobrazení
-
-
Všimol som si, že mi svieti len polovica tretieho brzdového svetla. Čo môže byť príčina? A ako sa demontuje, stačí ho vylupnuť zvonku, alebo je to komplikovanejšie. Na nete som nenašiel žiadny návod. A bude to problém na STK, keď svieti len polovica? Ďakujem za každú radu.
-
- 1 odpověď
- 638 zobrazení
-
-
Dobrý den. Mám škoda fabia III 2015. Nedávno po zapnutí stěračů se mi rozjel i zadní stěrač a nešel nijak vypnout a k tomu mi přestali fungovat přední stěrače . Následně byla vyměněna pojistka a nějaký čas to bylo v pořádku a teď to začalo dělat znova. Nevíte čím by to mohlo být? Všem děkuji za rady .
-
-
- 4 odpovědi
- 1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dnes se mi stal takovy zvlastni problem. Prisel jsem k autu, dalkove odemknul, nastartoval (startovani pres tlacitko) a odjel. Zaparkovel jsem 10km dale, vystoupil z auta a zjistil, ze nemohu auto dalkove uzamknout. Nasledne jsem zjistil, ze nejde ani nastartovat tlacitkem, protoze hlasi klic nenalezen. Myslel jsem si, ze je vybita baterie (i kdyz auto nic nehlasilo) tak jsem si obstaral nahradni klic, ale ten se choval uplne stejne - bez reakce. Zamknul jsem tedy manualne a pri odjezdu jsem musel startovaci tlacitko mackat klickem - to zafungovalo. Napadlo me, ze je to vlivem silneho elektromagnetickeho pole a ruseni, protoze jsem parkoval primo pod vysilacem a ocekaval …
-
-
- 26 odpovědí
- 50,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dotaz. Začaly se mi samy od sebe spouštět stěrače. F3, 2015, 1.2 TSI 81kw. Nesetkal se s tím už někdo? V poloze páčky "vypnuto" se spustí stěrače, jedou v cyklech - cca nejrychlejší cyklovač. Při couvání to spustí i zadní stěrač (ano vím, že při couvání se spouští zadní stěrač) . Ostatní polohy páčky fungují korektně. Poloha vypnuto někdy toto udělá. Stalo se to před 2mi týdny. Pak druhý den klid a dnes znovu. Má někdo zkušenost a řešení? Mohl by být vadný zdruzeny přepínač? Stojí trojku, tak se mi moc nechce to "zkoušet". Kdyby ano, zvládnu výměnu v domácích podmínkách? Netřeba diagnostika, nebo něco podobného? Díky moc.
-
-
- 15 odpovědí
- 6,8tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Dobrý deň, chcem sa opýtať či ste sa stretli s tým, že vám nefungujú smerovky v chladnom období a keď sa auto zohreje už fungujú normálne. Mam škodu fabiu 3 2017 a najazdenych cca 132 000 km. Ďakujem za odpovede a tipy
-
- 0 odpovědí
- 504 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Čau, kamera mi kompletně vydojila baterku. Auto sem nastartoval přes kabely a vše OK kromě stahovačky u řidiče. Vůbec nereaguje, žádnej zvuk, nic, okno je v horní pozici ale nikam se nehne. Vůbec netuším zda to může mít souvislost. Pojistka (č. 5) by měla být OK co jsem koukal a propípnul měřákem. Základní diagnostika z alíka nehlásí žádnej chybovej kód. Ještě nějakej nápad, nebo nejspíš odešel spínač/motorek a je to jen náhoda že to vyšlo takhle k té vybité baterii? Díky
-
- 0 odpovědí
- 637 zobrazení
-
-
Zdravím dnes ráno sa mi vypália táto poistka na páčku ovládania stieračov a začal ísť nonstop zadný stierač. Tak som piatku vymenil a zadný stierač stále išiel aj keď bola páčka v nulovej polohe a po chvíli keď som skúsil páčkou ostrekovač skla tak ju zase vypálilo tak som dal znova novú poistku ale tento krát som odpojil zadný stierač (vybral poistku) a aj tak po použití páčky znova vypalilo poistku č.46. Nejaké rady ? Je problém v páčke alebo v motorčeka ostrekovačov alebo iné ?
-
- 1 odpověď
- 590 zobrazení
-