Přejít na obsah

Motor

Vše o motoru, a výfucích, poruchy, úprav

18 témat v tomto fóru

1. Jaký motor do Karoqa 1 2 3

• 59 odpovědí
    • 34.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
    • 60 odpovědí
    • 29.7k zobrazení
    • 24 odpovědí
    • 21.6k zobrazení
  2. Karoq řazení

• 20 odpovědí
    • 10.8k zobrazení
  3. Hluk od převodovky

• 20 odpovědí
    • 12.9k zobrazení
  4. Driving mode - ECO

• 14 odpovědí
    • 18.3k zobrazení
  5. 7st. DSG

• 12 odpovědí
    • 13.5k zobrazení
  6. Závada DSG

• 9 odpovědí
    • 11.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 20.2k zobrazení
  7. Převodovka 1.5 TSI

• 5 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
  8. Škubání 7° DSG

• 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 604 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Co máš silný benzín  ? Na naftu 110kw jsou psaná nejmenší kola 215/60 R16 95V 7,0JX16
    • Díky! V klidu jsem si to prohlédl až doma a nemyslím si, že to je to, co hledám. Případně prosím o dovysvětlení. Z nákresu se zdá, že středová konzola je jeden kus. Znamená to tedy, že nelze dodělat jenom roletku? Z obrázku výše jsem dospěl názoru, že ze středové konzole musí jít vyndat sekce s držáky nápojů a ta vyměnit za verzi s opěrkou. Díky za upřesnění, případně další stránky z očividně velmi chytré knížky
    • Jj, pokud nechceme měnit i disky, tak jsou ceny R16 pneu trochu (dost) kompromisní. Osobně jsem jsem si vytkl následující rozmezí. Ideál max l. 2.500Kč za kus, cenu přes 3.0000Kč už ani omylem. Zkusím aspoň kus letošní sezony ještě s Dunlopy protrpět a budu sledovat nabídky/ slevy a snad se mi poštěstí 🙂
    • Zdravím, riešil niekto niekedy prerábku 2 zónovej klímy na 3 zónovú klímu? Poprípade neviete kto by mi to mohol spraviť ? Ďakujem.
    • Neumí to ani v autorizovaných servisech. Po lakovaní dveří a pak po výměně zrcátka mi to tak také vrátili.   Když ten plast sundáš a prohlédneš si to, tak ti to bude jasné. Musíš začít s nasazováním nejdřív v té části, kde to odstává. A musíš ten plast při nasazování v tom místě jakoby pootočit/ohnout správným směrem. Blbě se to popisuje.... Pak už jen nacvakáš zbytek.   A doporučuji to dělat, až bude teplo. Ať nic neulomíš.
  • Vytvořit nový...