Přejít na obsah

Nepřirozené zvuky - drnčení, vrzání, klepání


rogerer

Doporučené příspěvky

Na roomavi mi takisto vrzgali tesnenia dveri. Vymenili mi ich za nove a vydržalo to cca 3 mesiace. Mazal som to kadečím ale nepomahalo. Nakoniec som kupil ten ich zazrak za  35e a čuduj sa svete ono to funguje. Stači mi to namazat každe 2-3 mesiace a je klud. Pred tým som naozaj skusal kadečo ale nevydržalo to ani týžden....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se mi každé ráno cestou do práce (zajímavé že jen takhle ráno) projevuje výrazné klepání někde v přední části za A sloupkem. Dělá to jen na volnoběh, když přidam trochu otáček tak je ticho (viz video). V kaslíku to neni, jde to někde z pod kapoty z prava. Ještě jsem neměl čas se tím zabývat, jen jsem to dnes natočil. Neprojevovalo se vám takhle to klepání hadiček ostřikovače jak jste tu psali?

 

https://www.youtube.com/watch?v=ywb0HuIEArM

 

Díky

Editováno: , autor: ADAMzPRAHY
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Nejsem automechanik, ale vždyť to je ono ne? Jen to na Fabii/Roomsteru vypadá trochu jinak.

 

Ta hadička vpravo s tím "tlumičem" (na mé fotce) se hodně klepe a při určitý poloze rozklepala hadičku vlevo, která pak vydávala v interiéru ten zvuk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To vi d.novakd cekam az co z nej vyleze po case a objednam. Nikde jinde jsem to nesehnal. Zatim pouzivam silik olej s houbickou. Ale chci ted pockat a nemazat aby to pripadne zaclo vrzat az pujdu za 3tis km na servisni prohlidku tak abych mohl reklamovat.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kamaradi co se tyce reklamace - volal sem tam a ani si nevzpomely takze na to fakt s...u nemam na to cas a uz nervy. Jinak po prvnim namazani tou silikonovou vazelinou sem to zatim nemazal. X dni lijaky x krat vabka dnes parak auto na slunci- vysledek 150% ticho slysim uz jen travu rust takze dam za to ruku do ohne. Objednejte na netu i za cenu 3x drazsiho postovneho nez je samotna vazelyna. Na poprve sem vyplacal pul tuby na vsechny 4 dvere a dokonalej klid. K nezaplaceni - auto uz zas miluju [emoji2][emoji2]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne rezonujou na obou stranach ty vyskove stavitelne bazmeky bezp. pasu. v servisu mi rekli, ze to by museli rozdelat a jestli chci riskovat dalsi vrzani, pry poradne nafest domackli ty nacvakavaci packy, ikdyz to nema s tim stevecem pasu moc spolecne a nic vic pry ted neudelaji, at to testnu a pak kdyztak , ze muzem resit. samozrejme, ze to vubec nepomohlo, takze obcas rezonuju dal. nastesti to je vice od spolujezdce, takze to pri bezne jizde neni vzdy slyset.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Až ti začně vrzat těsnění dveří tak tohle ti bude znít jak rajská hudba, ovšem pokud to přes to vrzání těsnění uslyšíš.  Miklisek to onehdá myslím reklamoval taky na jedné straně a normálně mu to vytlumili nějakým nalepovacím filcem, on si to pak zdokonalil a udělal sám obě strany a má klid. Na jeho topicu má myslím i návod. To rezonování je častý problém, kdybych měl jen tento pazvuk v autě si pískám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...