MRoom Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 Nesmysl jménem stop-start: Věděli jste, že ničí autobaterie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Ahojte, prosím neví někdo o někom kdo umí zakázat start stop přes VAG pro fabii 3 ? Ideálně ostrava nebo poblíž. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 pokud by jsi dorazil 23.6.2018 do Sedliště (FM), bude tam takový srázek škodováckých příznivců Moravskoslezského kraje. Ač nejsem z tohoto drsného kraje, měl bych tam na 90% být a mohl bych ti to přes Caristu deaktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Ahojte, prináším další pár minut starý příklad hlouposti toho systęmu. Přijedu na parkoviště mírně skopečka, zhodnotím situaci že stačí popojet samospádem a trefit se mezi 2 auta. Povolím brzdu a chci otočit volantem. Ale ono to nejde, start stop již vypnul motor, ale já se rozjel samospádem bez spojky !! Už se nemůžu dočkat deaktivace, neboť ho občas zapomenu vypnout. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Vypni (resp. nastav tak ze se nikdy nezapne) ho pomoci Caristy a OBD2 adapteru, nic sloziteho. Carista je k sehnani tu na foru, OBD2 adapter bud sunnysoft (drahy ale jistota ze funguje) nebo Cina. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Jj už ho mam někde na lodi a čekám...a bude to první věc co si nastavím. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Ten krasny pocit stesti, kdyz se o to clovek nemusi starat a motor stale bezi...to jsme dopadli. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 jj, uvědomil jsem si to teď když jsem jel ve služebním čtyřočku oktávě a cestou zpět uvízl v koloně na státovce na semaforech. Jakmile to zhaslo, hned jsem si uvědomil, že to má vlastně S/S (já u sebe s vyplým jsem tomu už odvykl ) no nechal jsem to schválně chvíli zaplé a sledoval jak se to chová. Zaplá klima, takže než byla na semaforu zelená a my se posunuli o 20m, zhaslo a startovalo celkem 3x, protože to hlásilo vysokou vlhkost v kabině, tak aby mohla běžet klima, musel motor běžet (chvilku), pak jsem zjistil, že i přes zhaslý motor, šel volant lehce točit, jakmile jsem s ním zakvedlal 2cm vlevo, 2cm vrpavo, motor okamžitě naskočil. Pak, byť to bylo služební, jsem ten ensmysl vypl, protože toto trápení je mi vysloveně proti srsti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Tisoň Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Mě Carista sice ukáže že umí kódovat SS, ale po nakódování to stejně běží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 a zkoušel jsi obě varianty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Tisoň Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 volty nefungují, ta varianta B, tu nebere auto. Ostatní jako corner a drobnosti se světlama mi s mou konfigurací carista 3.6.6 a adaptér funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Hmm, zkus 3.6.5, ja to delal pres tuhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Nevíte někdo co přesně znamená hláška provozní teplota nedodržena a nebo co ji způsobuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Packo4 Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 @marsiano znamená to že motor nedosiahol pracovnú teplotu tak SS nieje aktívny pokiaľ motor nebude zohriaty. Pokiaľ kódovaním nemáš SS nastavené inak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Přes caristu vypnuto sice mám ještě trochu tik, že když dobržďuji do křižovatky, tak reflexivně sahám po tlačítku na vypnutí, ale snad mě to brzy přejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudasn Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Já si pořidil, podle příspěvku Čečuláka, na webu ISP shop modul dektivace Start Stop č. 100633. Funguje obráceně, to značí, že je stále vypnutý, ale když zmáčknu tlačítko S-S, normálně do vypnutí motoru nebo tlačítka Start Stop funguje. Bude s tím akorát práce a musím sehnat ještě konektory na připojení. Nechci to úplně kódováním zavrhnout, ale nechat si možnost zapnutí. Kódováním bych si chtěl nechat udělat hlavně jiné vylepšení, ale musím se na někoho obrátit, nemám potřebné znalosti nejen odborné, ale ani jazykové .... Vše k modulu deaktivace S-S dokládám v příloze. Start stop modul deaktivace Škoda Dacia Renault VW Peugeot atd.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Potvrzuji naprostou spokojenost s tímto zařízením. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudasn Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 @Čečulák Zdravím. Zatím jsem to neprováděl, mohl by jsi mi zhruba napsat, kam jsi to přesně zapojoval? Je mi jasné, že ty dva zelené na tlačítko S-S a ty krajní na plus a minus, ale kde přesně jsi to dával? V návodu je sice pojistka č. 15, ale na Fabii III je přístrojový štít pod poj. č. 16. Čili na 16-ku pojisttku, ale kde přesně a jak? Pokud by ti to nedělalo problémy, zkus mi to stručně popsat. Zkoušel jsem již oddělat bok u dveří, je tam prostor, ale jak se ke všemu dostat a co je nejlepší? Dík za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukitos Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 Zdravím, mám otázku ohledně deaktivace SS pomocí CARISTA jaký rozdíl je mezi metodou A / B. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 A je napěťová, B nevím, protože mám nastavnu A a funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Packo4 Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Pokiaľ ma pamäť neklame tak je to to isté skôr by som povedal že ak niekomu nefunguje verzia A bude mu fungovať verzia B. V podstate je to jedno lebo chyba stále zostáva na palubaku. A @Malta má pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 já bych neřekl chyba, jen informace, že S/S nemůže být spuštěn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Packo4 Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 V podstate hej len to tam svieti takže i to príde trošku otravné aj keď si to nevšímam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 nevím jak ostatním, mně se to objevuje na Boleru, takže to prakticky nevnímám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Packo4 Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 v bolere sa to objavuje aj mne ale skôr mi to vadí na maxidote v rohu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.