VojtěchPraha Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Ahoj, chci se jako budoucí majitel prvního auta zeptat ohledně pojištění, jako máte zkušenost. Mě včera nabídli primo v prodejně pojištění (i havarijní) přímo od Škody a díky tomu, že jde o první auto, tak se mi při zobrazení roční pojistné částky malém protočily oči zpět. Prosím o vyhnutí flamu - roční částka dělala 19 300,- a sice vůbec nemám přehled, ale přijde mi to hrozně moc. Co myslíte? Máte rady jak vyřešit pojištění? Zkušenosti? Bohužel nikdo v rodině nechce být pojistitel, takže je vše na mě (24let). Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Ještě doplním, že jde o combi v benzínu s 81kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Bohužel, mě je 23 a znám to. U nového auta v každém případě havarijní pojištění si dej a v tomhle případě se budeš pohybovat stále kolem 15-20 tisíc za rok. Jinač výkon auta je v podstatě jedno jaký máš jde hlavně o obsah a to je 1.0 nebo 1.2, takže buď rád, že nemáš "dvoulitr". Jinač pojišťovna ti může každý rok přehodnotit pojistku, takže pokud nebudeš bourat, tak ti může každý rok pojistka klesnout až o nějakých 10% se mi zdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Dovolím si přispět, když jsem z oboru... Povinné ručení ovlivňuje - věk držitele, místo bydliště, výkon motoru, bonusy pojistníka Havarijní pojištění ovlivňuje - cena vozu, druh vozidla, bonusy pojistníka, spoluúčast Mladí řidiči bez bonusu z města mají nejdražší pojistné... za první rok se povinné ručení může zlevnit u řidiče bez bonusů asi o 15 %... Budete-li mít dotazy, pište... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 (editace) Vyzkoušej nějaký netový srovnávač,je pravda,že jsem poměrně stár a z vesnice,za roomstera platím necelé 4000 s havárkou,začínal jsem na 4900.Při koupi mi vypočítaly u prodejce 9000,hezky jsem poděkoval a odmítl. Editováno: 22. Květen 2015, autor: standavfr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 odhaduji, že absence bonusů pojistku prodraží o +/- 3000 Kč. Zbytek jde na vrub hlavně pořizovací ceny, ze které se vypočítává havarijko. Za kolik to vlastně kupuješ? +/- 400 tis? Můžeš zkusit oslovit jiné pojišťovny a rovnou jim řekni, že to chceš za míň. Ale zásadnější úsporu od toho nečekej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Samozřejmě se dá ušetřit na provizi za sjednání,to je asi jediná pohyblivá položka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Dík za příspěvky. Jde o první auto, mám bydliště v Praze a auto po odečtení zálohy vyjde na 365 000. Už jsem mluvil s Allianz a nabídli mi víceméně tu samou částku (19700), s možností snížení o 20% každý rok. Takže asi si moc nevyberu a budu to muset zkousnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 (editace) Ridic bez bonusu, bydliste Praha, cena vozu. Dle me ta castka odpovida. Ja mam cenu vozu o 100tis min, bonus snad 55% a k tomu nejakou tu propojestnost a i tak mam rocni pojistku 12tis. Od Skofinu mi to vychazelo +- stejne. Jinak doporucuji GAP, v cene neni takovy rozdil a 3roky budes mit relativni klid. Editováno: 22. Květen 2015, autor: flacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkoBeny Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Cau, jsem na to +/- stejne Vojto. První auto, absolutně bez bonusů (historie), město Brno, věk 29, stejná verze auta i cena Protože hradím menší část auta přes Škofin tak mám PV za 1.- Kč a HV vyšlo na 9800,- Kč (Alianz). Zkoušel jsem i srovnávače a cena stejná. Bohužel jednou začít musíme a jsme nejrizikovější skupina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardaptak Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Je mi 32, ve 24 jsem měl svoje první auto a teď v roce 2015 mám novou Fabii, cena 240 000, 1.0 44 kw a platím komplet pojištění (povinné ručení, komplet havariiní pojištění spoluúčast 5 %) 6000 Kč za rok...pojišťovna česká podnikatelská, nabídnuto přímo v Havex Auto...a pokud budu servisovat jenom v Havex, tak je to bez spoluúčasti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 25. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Joo, za pár let mi to taky klesne. Jaký máte zkušenosti s pojišťovnama Koop, Triglav, Česká podnikatelská pojišťovna? Tyhle tři mi nabídli povinný + havarijní za 13 - 15 000 Kč, ale nerad bych, aby byl někde nějaký háček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Triglav bych vynechal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 U ČPP jsem byl ca 10let a nikdy žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 26. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 OK, Triglav škrtám. Mám účet u ČSOB a nabídli mi komplet povinný+ havarijní za 16 800 Kč, jak je na tom ČSOB? Na netu jsem po rychlým hledání narazil na ne příliš pozitivní reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Já jsem u Generalli a jsem spokojen,řešil jsem s nimi nějaké šrámy z parkoviště a za 14 dnů vše vyřízeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furyan Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Já jsem si teď pojistil u ČP novou fabii za cca 341000 s povinný exclusive max + havarijní allrisk za 9886, ale je pravda, že využívam bonusy v rámci rodiny(čili jsem dostal nějaké bonusy od taty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Zkus nějakého makléře, dokážou se dostat ke slušným slevám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoox Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Vzhledem k tomu, že pracuji jako makléř pro víc pojišťoven přikláním se k Reeshanekovi, máme větší možnosti oproti klasickým obchoďákům, kteří jsou vázáni pouze k jedné pojišťovně a to hlavně co se slev týká, ale u řidičů, kteří nemají vyjetý alespoň nějaký bonus a ještě k tomu jsou mladí a z velkých měst, tak tam je to těžký a někdy skoro nemožný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korgamorga Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Podle mě je nejlepší oběhat toho co nejvíce. Ať už po pobočkách, po makléřích, tak i po srovnávačích. A z toho nejlepšího si pak vybrat. Při používání kalkulaček povinného ručení bych dával přednost zejména těm, které nevyžadují kontaktní udaje pro počítání. Vyhnete se tak otravování. S makléřem mám pouze jednu zkušenost a ta nebyla dobrá, protože se mě snažil lámat na všemožná pojištění a když neuspěl u mě, tak chtěl pojišťovat i zbytek moji rodiny. Ale nezavrhuji je. Chce to prostě být hodně asertivní a neustupovat, když něco opravdu nechci. Pak už je to jen na Vás, kdo na kom vydělá víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Začátkem Února budu přebírat novou Fabii a pořád nejsem rozhodnutý s pojištěním. Zatím se spíš přikláním k pojistce přímo od Škody. Je sice trochu dražší. Vychází 13 800 Kč na rok, ale zase je tam všechno. 1% spoluúčast, GAP, pojištění skel, živelní pojistka, přímá likvidace, náhradní auto, ... Když zkouším na internetu jiné pojištovny tak se třeba dostanu na částku o 2 tisíce levněji za rok, ale pořád tam není všechno co je v té pojistce od Škody. A 2 tisíce ročně není už závratný rozdíl. Jaké máte vy pojištění a co by jste doporučily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 (editace) Mám stejnou zkušenost, pojištění od Škody vyšlo nejlaciněji, Kooperativu jsem opustil, i když s ní nebyly problémy. Editováno: 19. leden 2016, autor: dodge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 internet nevede k nejnižším cenám. Jestli znáš nějakého pojišťováka, tak ho zkus oslovit přímo s tvojí představou o pojistce. Také funguje předložení kalkulace z jedné pojišťovny, s tím že chceš minimálně totéž za méně peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 (editace) mam pojistku od CPP, domovsky autosalon, delali mi ju primo v porsche brno, mam pojistene vse +havarijni , do 5000kc platim ja, od 5000kc skody plati vse pojistovna.. vyzkouseno minuly rok v listopadu.. mnou zavineny tukanec, skoda 57000kc+4 dny pujcena nova fabia.. neplatil jsem ani korunu.. pri 50procentnim bonusu za bezeskodne obdobi platim rocne 6400kc vcetne povinneho ruceni na motor 1.4 63kW.. mam fabii 2 combi, cena auta byla 270t kc. Pokud budes kupovat nove auto poptej se v autosalonu co nabizeji za pojistku ja mam v pojistce 10 000kc skla, auto az na 30 dni, zivel, zver, vandalismus, nehoda atd... EDIT-ano, rocne.. sorry Editováno: 20. leden 2016, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 ...platim mesicne 6400kc...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.