Simply Clever Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Můj problém je ten,že se mi někde v levém prahu (vzadu) odpojila nebo přerušila hadička co vede k ostřikavači na kufru.Kapalina tak vytéká z prahu na zem.Potřeboval bych poradit jak se k ní nějakým nenásilným způsobem dostat.Nejspíš to půjde přes ten vnitřní plast co je na prahu,ale nevím jak ho mám oddělat tak aby mi ho kus nezůstal v ruce. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 malo by to isť nenasilne:-) stači dať dolu ten plast čo vedie k c stlpiku - su tam dve take plastove skrutky a potom len razne trhnuť:-) daj potom dole aj koberec nalavo v kufri a uvidiš tam spojku (alebo spätny ventil???) na obrazku je to na hrane koberca - neni to moc vidieť. inak vteka ti to dnu alebo von? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 (editace) kabelaž spod toho plastu inak ak ti to vyteka von, tak potom musiš do motoroveho priestoru, tam je tiež taka spojka ktora sa rada rozpojí:-) edit: inak prečo si to dal do elektriky? Editováno: 29. Říjen 2006, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simply Clever Vloženo 29. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Dík profor za foto. Vytéká to ven z dírky v levém prahu a do elektriky jsem to dal proto,protože nevím kam by se to líp hodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 To je zajimave, protoze doposud byl zpravidla problem se spojem vepredu. Pokud to prdne vzadu, nemuze to tam neco poskodit? Preci jen tam vede cela zadni kabelova soustava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikešek Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Zdravím všechny kolega má krátkou Fabii r.v. 2002 a nedávno mu přestal fungovat zadní ostřikovač, kdy jakmile ho použil tak voda tekla z tohoto ostřikovače do kufru. Ve Škodě mu řekli, že je tam ukroucená nějaká meděná tyčinka a že se to musí vyměnit i s celým motorkem což je asi 5.000,- Kč. Neví te zda se to dá opravit nebo nemátě někdo doma tento celý motor ve kterém je zabudovaný ostřikovač zadního skla. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikešek Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Díky za radu ale mu to teče až v samotném motorku sterače jak to tam prochází. Cestu k tomuto motorku má v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 nic jiného nepomůže než vyměnit celý motorek. Doporučuji sehnat tady na foru a vyměnit sám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikešek Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Díky moc za rady kolegovi to rád vyřídím a zkusím to sehnat tady na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Nemate nekdo ten motorek za dobrou cenu, mam ten samy problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Ahoj kluci. Tak jsem zjistil, že mi zadní ostřikovač nefunguje, ale v motorovém prostoru je hadička napojena a nikde mi kapalina nevytýká, přitom se z nádržky ztrácí, potřeboval bych vědět, kde jsou další spoje. Děkuji za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 (editace) no v kufri je další spoj ako je lavy C stlpik tak podnim, niekde som to tu postol ten obrazok tak hladaj.. viz. obrazek vyse Editováno: 21. Prosinec 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastien Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Pokud ti voda vytéké jakoby z pátých dveří zevnitř, tak je napojení vypadlé přímo u motorku stěrače. Stačí vzít za ten plast zevnitř 5tých dveří silou ale opatrně a celý ho tak vycvaknout z kovových klipsů. Je jich tam požehnaně. Žádné skryté šroby tam nejsou. Pokud ti voda po nějaké době stříkání vytéká z průduchu v prahu pod LZ dveřmi, je vypadlá spojka nad LZ blatníkem (vyndej sedadlo a demontuj z kufru boční koberec a plast - lem nad LZ blatníkem. Pokud ti voda teče ze předu (pod řídící jednotkou), demontuj vzduch filtr (dle motorizace) a ŘJ a tam to nasuň zpět. Doporučuju, když to budeš mít už někde rozdělaný, spoj opatřit ocelovým škrtítkem (špatně se schání ma malý průměr) nebo alespoň umělohmotnou stahovací spojkou na kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Právě že nikde nevytéká, takže někde zůstává a nemůžu najít kde. Zkusím se podívat do kufru pod tapec, za sedačky, snad to najdu a děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara2 Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 No dneska budu spravovat prasklou trubičku, která prochází oskou zadního stěrače. Sehnal jsem si v práci měděný trubičky tak uvidíme. Pak dám vědět jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Úplně stejný problém jsme řešili i na služební Fabce r.v. 2002. Trubička, která prochází osou motorku se přidřela a ukroutila. Zdá se, ře se asi nepovedla nějaká série. Sprivili jsme to kouskem měděné trubičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 já mám inší problém. špatně mi ostřikuje tryska tak jsem koupil novou - je to stejná fabie, Octavie combi ale netuším, jestli to stačí nějak vytáhnout a bnasunout novou, nebo musím rozkuchat celý motorek ? ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara2 Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 tak oprava proběhla bez větších problémů, místo původní mozazné trubičky jsem tam dal měděnou 4mm silnou ( vnější průměr ) rubičku, ktrou je nutné kvůli trysce převrtat průměrem vrtáku 2,7mm ( pak tam tryska drží jako v původní trubičce ). Nejhorší je odvrtat starou zarezlou a bordelem zacpanou trubičku, která zůstane v osce stěrače. Teď to snad vydrží dýl než od výroby ( celkem by mě zajímalo kterej inteligent tam dal mozaznou trubičku s tloušťkou stěny max. 1 mm. - to by ukroutilo i malý děcko ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Takže mam podobny problem ale na kombajnu. Když mam otevřený kufr tak mi z horní hrany dveři kabe ostřik kapalina do kufru. Bude asi taky něco z hadičkou na ostřikovači že?? - jak se tam k tomu dostanu co nejjednodušeji - musim sundavat vnitřek dveři anebo se da i zvanči sundat brzdové světlo. Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPAJAS Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 TO:brunoos Nejlepší a nejrychlejší máš sundat čalounění 5.dveří. .brzd.světlem se tam nedostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 (editace) Tak jsem to rozebral - problem v prasklem kolenu mezi hadičkou a tryskou - podle etky za něho chcou 90kč - což je nehorazne a tak sem to nějak polepil a přemyšlím co dál Editováno: 27. leden 2007, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Mě taky nefunguje zadní ostřikovač. Tak jsem to dneska nechal puštěný v garáži trochu dýl, jestli to někde nevyteče a teče to přímo pod motorem. Jsem zvědavej, jestli se tam k tomu dostanu a zjistim, čím to je.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) tak vidím, že trochu pohladám za Vás a vyvesím toto téma pretože je to dosť častá vada Ostřikovače http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18275 nefunkcne ostrekovanie, zadne okno http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3694 mierny OT ostřikovač zadního skla (5tých dveří), teda, snad je to jasné) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16964 Zadní ostřikovač, Moc se teda nepředvede http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5440 Ďalšie veci na túto tému a vlastne všetko o ostrekovačoch prosím píšte SEM ps: bubi mi odpustí za premenovanie jeho príspevku... Editováno: 9. Prosinec 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Tak to bylo rozpojený pod řídící jednotkou. Stačilo jí dát na stranu a rukou tam ty trubičky nasměrovat proti sobě a secvaknout. Šli do sebe hodně lehce,tak se ani nedivim,že to vyskakuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Jak lze co nejjednodušší cestou vyměnit motorek? Dle DP je potřeba sundat nárazník. Jde to třeba i jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.