KyAeRtOiQ Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Dnes po nastartování hláška Po okliknutí ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 A dál ? :) Nic neobvyklého, loni 3x letos 1x ....a třeba budou i další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Přes co se ty aktualizace stahují? Přes Škoda Connect? U mě ještě nikdy žádná neproběhla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JustinTest Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 (editace) U mňa na columbuse mr2021 to prišlo minulý týždeň. Áno cez Škoda connect. Ale aj tak sa mi stáva taká vec, že niekedy po štarte mi nejde žiadny zvuk, ani audio, ani senzory. Auto mám od septembra a stalo sa mi to asi 3x. Musím zamknut auto nechať chvíľu pauzu a potom nabehne Editováno: 28. leden 2021, autor: JustinTest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Jako Windows restart 👍. MR21 se stahuje pres virtualni simku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 28. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Ta hláška se mi tam objevovala tak 10 dní, ale po odklinutí to vždy zmizelo až dnes se to stáhlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 jj mě to dělalo to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Taky se vám pořád zobrazuje? (zapamatování mam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Také to stále prudilo a někde jsem to vypl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 14. Únor 2021 Sdílet Vloženo 14. Únor 2021 Tohle nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 V 13. 2. 2021 na 10:06, Mit napsal: Taky se vám pořád zobrazuje? (zapamatování mam) Když zadáváš ten S-PIN, tak je tam někde pod tím políčko (čtvereček) na zaškrtnutí "zapamatovat S-PIN" . Pak už to po tobě chtít nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 V 18. 3. 2021 na 13:01, Capucino napsal: Když zadáváš ten S-PIN, tak je tam někde pod tím políčko (čtvereček) na zaškrtnutí "zapamatovat S-PIN" . Pak už to po tobě chtít nebude. To jsem dal a nepomohlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rikula Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 Zdravím a omlouvám se mám jen dotaz, jsem nový uživatel Karoqa 2021 a z blbosti a i díky youtube přidržel menu cca 5 vteřin páč jsem chtěl vidět verzi nicméně mi tam naskočili červené řádky na rebooot atp a nejde z toho ven. nevíte někdo co s tím. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Vloženo 9. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2023 Bolero- zajímavý bug. V autě MR2023 mám v USB-C flashku a skladba je zastavená (pauzlá). Pokud se nechá na displeji MENU a vypne se zapalování a zamkne se auto, tak po odemknutí a zapnutí zapalování se pokaždé na chvíli hudba spustí a hned zase vypne. Lze to eliminovat jen ztlumením hlasitosti na nulu. Stejný nesmysl je při puštěné navigaci Waze otočením hlasitosti na displeji se sama spustí pauznutá hudba z flashky To auto mě nepřestává překvapovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.