Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem Fus,

Ahoj tak mam dalsi problem prestalo ,mi behat osvetleni interieru kdyz otevru dvere ridice a ani to neukazuje na maxiku ze je mam otevreny. tyhle udaje se berou od zamku ve dverich ale nevim co stim a do servisu se mi s tim nechce protoze mi tam na to daj vzdycky nakyho manika kterej vsechno poskrabe sroubovakem.

• 22 odpovědí
    • 5,8tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Magous,

Dobrý den, mám problém s centrálním zamykáním. Před pár lety jsem si dodatečně do Fabie II 1.2 HTP nechal namontovat centrál od firmy tss group. Všechno fungovalo až poslední týden, když chci auto odemknout pomoci dálkového ovladače tak se auto odemkne ale ihned take hned zamkne. Takhle se to opakuje několikrát třeba i 5x až do doby kdy se auto odemkne a zůstane odemčené, nebo pokud rychle neotevřu dveře dokud se auto zase nezakmne. Zkoušel jsem dálkový ovladač znovu naprogramovat (5x zap/vyp zapalovaní, 5x bliknou směrovky a pak se má zmačknout tlacitko na ovladaci a je hotovo) dle přiloženého návodu ale chyba se stále vyskytuje. Nevím si rady, nesetkal se někdo s…

• 5 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  3. Dobrý večer, vlastním Fabii II, rok 2009, 1.6 16V. Před cca 3/4 rokem jsem měnil baterii za novou, je to baterie BOSCH. Až do nyní startovala krásně, ale v neděli jsme dojeli do města, za 2 hodiny se vrátili k autu, ujeli cca 3 km a zaparkovali u marketu. Po 10 minutách jsme dorazili k autu a už nenastartovalo. Je slyšet, že ve startéru jednou cvakne a dál se už nic nestane. Jako kdyby bya baterie vybitá. Tak mi jeden člověk startoval přes kabely, nenastartovalo ale hned. Musel to tůrovat tak dvě minuty a po asi 30ti zkouškách chytla. Je divné, že ani nezhasínaly kontrolky, jako tomu tak bývá, když je vybitá autobaterie. Startér prostě asi jen neměl dost šťávy. …

• 8 odpovědí
    • 29,5tis zobrazení
  4. FII 1,6 16V Elegance z ledna 2009, 45 000 km: Při přejezdu větší krátké ostré nerovnosti oběma předními koly se rozsvítí kontrolky ABS a ESP a skutečně je ABS mimo provoz, protože je přebržděný zadek vozu. V paměti závad je buď vysoký odpor na hydroagregátu ABS/ESP nebo nízké napětí baterie. Druhá možnost je odbočení z rovné silnice na vedlejší, kde jsou nějaké kostrbatosti nebo jen zlom mezi hlavní a vedlejší. Jakmile to bouchne, rozsvítí se kontrolka řízení a posilovač opravdu nefunguje. V paměti je zase nízké napětí na baterce nebo vysoký odpor. Baterie je v pořádku i její kontakty, vizuálně i kabeláž na baterii a pojistky na baterii, kabely od pojistek na bateri…

• 2 odpovědi
    • 5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem eskoRS,

Zdravím. Mám Fabiu 2 1.4 TDI 59 kw Ambiente r.v. 2008.Chcel by som vedieť, či sa dá vymeniť panel ovládania kúrenia za panel, ktorý je v nových Fábiách 2010 - 2014. V mojej Fábii sú na paneli ovládania kúrenia dva veľké a jeden menší gombík, ktoré vyzerajú ako štople od Coca coly, a tie mi vadia. A v nových Fábiách sú tie ovládače krajšie. Neviete niekto, či sa dá ten panel bez problémov len vymeniť, či je rozmerovo, a to vnútro a zadok tých panelov je rovnaký ? Alebo je to už iné. Mne vadia len tie gombíky. Čos tým ? Poradte.

• 9 odpovědí
    • 12,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem csbot,

Ahoj, urval se mi jeden kabel co je napojen na spinac zpatecky.Nevim, ale jak vyndat ten kolik abych ho mohl napajet znova.Nechci nic znicit tak se radsi zeptam jak ho vyndat.Hlavne jsou ty kabely celkem kratke (nevim, ktery chytrak to vymyslel).

• 1 odpověď
    • 1,4tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Weitr,

Ahoj mám Fabku 1.9Tdi 77kw rv.09 a asi před měsícem se mi rozsvítila olejnička:( Oleje v motoru podle měrky mám správně na rysce mezi minimem a maximem to mám zhruba uprostřed. Vyměnil jsem senzor stavu oleje,ale olejnička stále svítí Někdo mi poradil, že to muže být čidlo kapoty co je přímo v zámku je to možné? Díky za každou radu když na to nepřijdu sám hodím když tak auto eletrikáři. PS: Servisní prohlídku už mám smázlou.

• Pozitivní
    • 30 odpovědí
    • 23,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem vindus1,

Dobrý den. chtěl bych se zeptat mám fabii II 1.4 16V r. vyroby 2008. Po výměně pravého ložiska v předním kole se po ujetí 16 - 20 kilometrů rozsvítí ESP. Vozidlo bylo u autoelektrikáře zatím na nic nepřišel. Na počitači mu to píše nevěrohodný snímač, tuším že říkal nastavení úhlu kol. Po správném nastavení se to po ujetí udávaných kilometrů opět rozsvítí. Nemáte s tím někdo zkušenost ? nebo radu Díky.

• 0 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem misha83,

Zdravím vespolek Prosím o radu co se kolem toho týče. Při každém startu mi bimbá závada na airbagu a ve výpisu závad je toto: Seat Belt Tensioner Igniter; Driver Side (N153) 32-10 - Resistance too High - Intermittent Máte s tím někdo již zkušenost? Díl bude na výměnu? Znáte někdo cenu? Děkuji

• 1 odpověď
    • 2,3tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem .Honza.,

Při kontrole motoru mne překvapilo, že na řídící jednotce nelze udržet ruku - teplota povrchu byla tedy přes 60°C. Kolik asi bylo uvnitř na součástkách ? U PC se řeší každý stupeň a jeho vliv na životnost jednotlivých komponentů. Nikde na fóru však nemohu najít, že by někdo řešil přehřátí řídící jednotky. Je tedy teplotně tak předimenzovaná ?

• 2 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem petajs,

Ahoj Roomsteraci ! Jelikoz obcas jezdim do ciziny a i po Cesku uvazuji o koupi navigace. V aute mam hotovou pripravu pro navigaci ViaMichelin. Kdyz cestuji tak jako route planer pouzivam vyhradne viamichelin na Internetu a z vlastni zkusenosti musim rici, ze neznam nic lepsiho. Proto i vazne uvazuji o navigaci, kterou cca za 16000,- Kc nabizi Skoda (od ViaMIchelinu). Bohuzel nikde jsem tuto navigaci v realu nevidel a ani autorizovani prodejci nemaji zadne informace krom obrazku v katalogu. Muzete nekdo prilozit fotografie a pripadne popsat svoje zkusenosti ? Co vse s navigaci dostavate (jake mapy), jaka je aktualizace, dopravni zpravodajstvi, obsluha, vydrz, obsluha, …

• Pozitivní
    • 89 odpovědí
    • 33,7tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem bluetango,

Ahoj. Nějak divně mi funguje regulace topení. Postupně se objevily dva problémy: 1. Při jízdě, po zahřátí motoru, nastavím regulátor teploty topení do určité polohy, kdy je teplota foukaného vzduchu "akorát" a už s ním nehýbu. Při další jízdě (druhý den) po zahřátí motoru fouká vzduch o hodně teplejší i když je regulátor stále ve stejné poloze. V této situaci obvykle pomůže, když regulátor na chvíli úplně vypnu a když po tomto "resetu" vrátím regulátor do původní polohy, je teplota vzduchu stejná, jako při předchozí jízdě. Máte někdo stejnou zkušenost? 2. Dnes se mi stalo, že "reset" nepomáhal a i při nastavení regulátoru na první "zoubek" () foukal vzduch dost teplý.…

13. Zahájeno uživatelem sumerian,

Zakoupil jsem si další hračku https://eud.dx.com/product/heacent-908-quad-band-obd-gps-gsm-gprs-car-positioning-anti-theft-alarm-tracker-844223929#.VVSHVvntlBc . GPS se tedy zapne do OBD konektoru a tam se nechá jak je. Zajímalo by mě, co se stane když vypnu motor a vytáhnu klíček ze zapalování, zda je tento konektor dále pod proudem a žere baterii. S autem příliš nejezdím, takže bych se jednoho rána nerado dočkal situace, že bude baterka v tahu.... Za druhé bych se zeptal kde nejlépe seženu další kryt, který musím vyloupnout abych se dostal právě k tomu konektoru. Vyříznul bych do něj díru abych nemusel pořád kryt sundávat a nandávat při použití té GPS hračky. Děkuji za…

• Pozitivní
    • 12 odpovědí
    • 7,2tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Lkn,

Nefunguje mi stahovani oken pomoci DO. Nejsem si hlavne jisty jestli to vubec nekdy slo ale kdyby ne jde nejak zaridit aby to fungovalo?

15. Zahájeno uživatelem PcGamer,

zdarec, auto mi malo chladilo tak jsem nechal doplnit chladivo, ale pri plneni zjistili, ze uchazi v chladici. Chci se zeptat zda vymenu zvladnu sam nebo to mam radej nechat na servis. Diky

16. Zahájeno uživatelem Peter750,

Zdravím, potrebujem vymeniť motorček na klapke vnut. okruhu na Climatronicu. Neviem ako sa k tomu dostať. Cez odkladaciu skrinku to asi nepojde. Nerobíl to už niekto pri FII alebo Roomster???

• 3 odpovědi
    • 1,5tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem lomcovnik,

Zdravím. Čas od času se mi při jízdě v mé fabii II rožnou kontrolky ABS, ruční brzdy a posilovačů řízení a ještě se k tomu ozve několikrát pípnutí z palubní desky. Nedávno jsem byl v servisu na pravidelné prohlídce a na anylýze se nic nenašlo. Nevíte náhodou někdo co by to mohlo být? Děkuju za odpovědi.

• 6 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem hatatitla,

Zdravim - mam take dva mensie problemy... mam 1.2 HTP Fabiu II, 2008 Posledne tyzdne sa stava ze z nicoho nic vypne denne svietenie. Denne svietenie je tovarenske - na klasicke tlmene svetla - zapina sa vypinacom v poistkovej skrinke. Z nicoho nic to pocas jazdy vypne - ale predtym to niekte v pristrojovke zdrnci, zabzuci... ? neviem ten zvuk popisat... Po chvilke to nabehne naspat... Netusim co za problem to moze byt... Liezt s tym do servisu u nas kym neviem o co ide znamena vyhodit kopec penazi za "porucha sa neprejavila" Ked budem vediet co to je, spravim to navyse aj sam No a druhe - v hlavne v zime - vo vlhku mi tiez nekontrolovatelne zap…

• 7 odpovědí
    • 6,7tis zobrazení
  19. Zdravím, před časem nám přestalo svítit světlo v kufru, proto jsme zkusili vyměnit žárovku, bohužel se problém nevyřešil. Nejenže nesvítí světlo v kufru, dále při odemčení celého auta, poté otevření kufru se celé auto po chvíli zamkne a po zavření kufru i kufr. Další chybou je, když je zamčené celé auto a odemknu a otevřu kufr, tak po zavření kufru zůstane kufr odemčený. Poté mi známý poradil, že bude možná závada v zámku kufru, proto jsem si půčil na zkoušku jiné (možná mi jen příjde, že poslední číslo je místo B 0, ale mělo by se jednat o stejný typ), bohužel i toto nepomohlo. Na různých fórech jsem jen našel další řešení v podobě různých úprav v zámku kufru, upilován…

• 9 odpovědí
    • 5,2tis zobrazení
  20. Zdravím, bohužel až mrazy a delší doba náběhu topení u TSI mě přinutily zamyslet se nad dodatečnou montáží neoriginálního vytápění sedaček.Toto vytápění je 3-stupňové.Velmi lituji toho,že jsem si nepřiplatil hned při objednání nového auta.Nevím,jak je náročné sundání potahu sedaček a hlavně pak jejich zpětná montáž.Jak je to třeba s airbagy v sedačkách?.Máte s tím prosím někdo zkušenosti?.Díky

• Pozitivní
    • 64 odpovědí
    • 21,2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Sorca,

Ahoj, Mel bych jeden dotaz k ukazateli teploty oleje v maxidotu u Roomstera. Mám rok výroby 2012 a nyní jsem byl na servisní kontrole při 45000 km v autorizovaným servisu na výměnu oleje. Před tímto servisem mi maxidot teplotu oleje ukazoval bez problémů, ale po navratu ze servisu jsem později zjistil,ze mi tam chybí :-( Je možné,ze mi při nastavování servisních intervalu mi toto čidlo z maxidotu smazali? Nebo jak se toto může stát? Jak moc je náročné nastavení zpět? Možná se to může zdát jako prkotina,ale tato informace o vozidle me zajímá:-) Samozřejmě se budu snažit kontaktovat servis a zadat vysvětlení. Díky za radu.

22. Zahájeno uživatelem CelsiusFahrenheit,

Zdravim, zistil som ze mi na Fabii 1.2 TSI 2012 nefunguju svetla, denne su v poriadku no po otoceni prepinaca do nocneho rezimu sa nerozsvietia hlavne svetla. Zatial som sa docital ze to pravdepodobne bude prepinacom, tak asi najskor objednam novy a skusim vymenit. Moze to ale byt nieco ine, zavaznejsie v kabelazi? Vopred dakujem za rady

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem tibi,

Začnem trochu obšírnejšie. V minulosti som z auatmi robil. Ešte v rokoch 60-90 minulom storočí. Keď však prišli nové technológie počítačové, prestalo ma to baviť, nakoľko som počítač nemal a ani som kupovať nemienil. V roku 2005 som si kúpil fábiu 1,2 HTP, kde som mal ABS, ASR, kontrolu žiaroviek, kontrolu náplne v ostrekovači a rôzne iné "méble".Podotýkam, že to nebolo zvlášť objednávaná výbava. V roku 2013 som kúpil novú fábiu 1,2 TSI v domienke, že tieto veci tam budu, dokonca ešte viac, nakoľko doba pokročila. V novom voze som však nemal ani palubný počítač. Preto som si ho dal dorobiť. Určite je ích viac druhov a verzií. Predpokladal som , že aspoň to, čo bolo v…

• 3 odpovědi
    • 4,7tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem mcmartin,

Ahoj,včera jsem jel z olomouce domů a při otočení klíčku se mi nerozsvítil palubák na přístrojovce,respektive nic neukazoval,byl jsem s toho celkem v šoku a nečekám,že tam bude nějaká finta,ale počítám s tím,že nejspíš odešel,protože auto je měsíc po záruce a začínám věřit na tzv. "kurvítka" chci se jen zeptat co se stím dá dělat a zdali je někdo v okolí ostravy co si s tím poradí?děkuji.... jedná se o tyto budíky...

• 2 odpovědi
    • 4,7tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Capri,

Zdravím všechny, Mám takovej menčí problém s elektrikou v Roomster 1.2Tsi 2010 FL Pokud jedu a rychle škubnu volantem tak se mi vypnou a zase zapnou budíky. Pokud stojím na místě tak se to neděje děje se to pouze při jízdě. Zde jsem to i natočil https://youtu.be/r0hzFE-7G3A Díky za rady

• 10 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.