Exteriér
138 témat v tomto fóru
-
Ahoj rapiďáci, jsem zatím čekatel, ale chtěl jsem se optat jak máté uchycené SPZ , standartní ramečky se mi moc nelíbí reklamy a všeobecně ten rantl je takovej ohyzdnej... a vrtání do poznavačky se občas nelíbí policii mate nejaké osvěčené řešení?
-
-
- 97 odpovědí
- 36,7tis zobrazení
-
-
Jelikož příčníky jsou na nějakou tu přípravu. Tak jaké jdou na rapida? origo přímo na rapida jsem nenašel a za měsíc bych nějaké potřeboval koupit... Víte jaké tam jdou, popřípadě jaké byste koupily
-
-
- 88 odpovědí
- 42,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Kamarád kupoval Rapida 4 měsíce přede mnou. Dneska jsem s ním jel a on si stěžoval, že někde vzadu v autě slyší šplíchání vody. Předpokládal, že mu někam zapadla plastová láhev s pitím a to šplouchá. Když jsme zastavili, tak jsme zkusili tu láhev najít. Žádnou jsme nenašli, ale jaké bylo překvapení, když při zavírání pravých zadních dveří se to šplouchání ozvalo. Nevíme, kolik je ve dveřích vody (a jak se tam dostala, případně proč neodtekla), ale dle zvuku, které šplouchání vydává, není té vody ve dveřích málo. Tipujeme to na pár dcl. Kamarád nemůže teď s autem do servisu, odjíždí na cca týden pryč (před dvěma dny měl auto v servisu na kontrole po 30.000 km), ale jakmil…
-
-
- 227 odpovědí
- 105,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím. Chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte, kde je na Rapidu odvod kondenzátu. Mam 1,2 TSI 66kw rok 2016
-
-
- 3 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Mohl by mi někdo poradit jak vytáhnout motor stěraču předních pokud možno bez nutnosti sundávaní předního kdytu. Dělal už to někdo jestli ano poradte jak na to Díky
-
- 2 odpovědi
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Poradíte co koupit a jak provézd minimalizaci asi 1cm šrámu na zadních dveřích? Kamarádka ze sousedního auta nějak nedávala pozor při otvírání dveří. Nikdy jsem neměl auto kde bych toto musel řešit (čti: měl jsem jen starou rezavou kraksnu) až do teď. Je to první šrám na autě tak mě to zasáhlo až u srdce Děkuji
-
-
- 127 odpovědí
- 59tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Kolegové, máte někdo zkušenost se střešním nosičem na SB S+ (skleněná střecha)? Zatím jsem viděl nabídky nosičů na "normální střechu", o skleněné ani slovo. Předem děkuji za info.
-
- 3 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám Škodu Rapid liftback(2016) a při zavírání 5-tých dveří mi začalo "drhnout"gumové těsnění co je u horní hrany skla.Dřív to vůbec nedělalo a teď zhruba v půlce zavírání dveří se tam to těsnění jakoby šprajcuje a musím to překonat větší silou,pak už jde zase dovřít dveře lehce.Nesetkal se ..
-
- 2 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
-
-
Na aliexpress.com lze koupit přídavné těsnění spáry mezi předními a zadními dveřmi. Lze ho najít např. po názvem Universal Automobile B Column Type Sealing Strip Car Vehicle Door Noise Sound Insulation Anti-Wind Weather Seal Strip. Odkaz na stránku, kde jsem kupoval já https://www.aliexpress.com/item/Universal-Automobile-B-Column-Type-Sealing-Strip-Car-Vehicle-Door-Noise-Sound-Insulation-Anti-Wind-Weather/32774328991.html?shortkey=6vYjmIfQ&addresstype=600. Těsnění je narážecí typu Pirelli s těsnícím jazykem. Montáž je jednoduchá: - vycvaknout konec podokenní lišty - nasadit zkušebně těsnění, ale nedorážet - označit konec těsnění na hraně dve…
-
-
- 24 odpovědí
- 22,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Prosím máte, nějakou zkušenost s výměnou prutu anteny za žraločí ploutev? Nechci odstraňovat vše, jen odšroubovat prut anteny a nasadit-nalepit nějakou žraločí ploutev, s připojením na šroubek. Třeba něco jako toto : https://www.aliexpress.com/item/Skoda-Rapid-shark-fin-antenna-special-car-radio-aerials-shark-fin-auto-antenna-signal-Skoda-Rapid/32479399152.html Jen se obávám, že signál radia se výrazně zhorši. Díky za tip a zkušenosti. JB
-
-
- 16 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý den, prosím o radu při výměně levého předního světlometu xenon
-
- 3 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den, chtěl bych požádat o radu a zároveň uklidnění. Nevíte náhodou zda jdou u Rapida odklopit vnější zrcátka? U některých aut toto jde, z důvodu lepšího přístupu k zrcátku v případě výměny skla. Nepotřebuji měnit, ale stalo se mi při pohybu v garáži, že jsem dost nešikovně o zrcátko zavadil tělem a tlačil ho tedy ve směru od auta. Vypadá to, že se nic nestalo, ale vydalo to zajímavý zvuk. Kdyby bylo možné je odklápět, tak je jistota, takto nevím. Mám strach jestli v opačném případě nemohlo dojít přece jen k nějakému poškození vně zrcátka. Děkuji předem za případné reakce.
-
-
- 16 odpovědí
- 6,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim ludia neviete nahodou ci sa da zohnat resp kupit to lizatko co ma Rapid verzia monte carlo ?? + ktomu aj zadny difzor a tie bocne cierne prahy .... Mam zaujem aj o original Sportovy predny naraznik + zadny od Skoda auto na Rapid ale paci sa mi aj to ako to ma vyriesene Monte Carlo ..... Vdaka za kazdy postreh
-
-
- 6 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím pánové, lze nějak změnit směr trysek předních ostřikovačů? U spolujezdce mi to stříká nízko, tak že pravý stěrač mi horní polovinou ten bordel na skle jen rozšudlí. Rapid spaceback MR 2017
-
- 14 odpovědí
- 13,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, podařilo se mi světlem opřít o zídku a prorazit kus toho červeného plexi. Samostatně jen ta umělá vnější část asi koupit nejde a celé nové zatmavené světlo (2-3 tis.) se mi kvůli tomu zatím měnit nechce. Nevíte jak se to dá řešit? Kromě izolepy:) nebo tavící pistole, viděl jsem i nějaké návody s vyřezáváním a lepením z jiného světla... Díky za tipy Petr
-
- 8 odpovědí
- 11tis zobrazení
-
-
Máte někdo zkušenosti s plachtou proti kroupám? Např. touto: http://www.omnipuls.cz/12003-ochranna-plachta-proti-kroupam-xl-530177119cm.html Zajímá mě, ta vrchní výstelka není jen na parádu, ale aby to v případě větších krup něco sneslo. Jinak bych spíš uvažoval o obyč plachtě na auto a nechal bych si jí pošít u čalouníka nějakým silnějším filcem.
-
-
- 26 odpovědí
- 24tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahooj, rád bych zakoupil přímo od škodovky ten originální spoiler 5. dveří. Máte někdo zkušenosti s instalací? Jestli jsem to dobře pochopil, tak by se to mělo lepit. Není to trošku blbost? První projetí automatické myčky a spoiler je fuč. Prosím o radu. Dík
-
-
- 64 odpovědí
- 19,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Originální návody na instalaci předního spoileru a bočních prahů na Rapid Monte Carlo. 5JJ_071_609_Spoiler_predniho_narazniku.pdf Pro instalaci spoileru potřebujete: -šroub TP5x22-Q – N 91195501 – 4ks - rozpěrný nýt A-6x12 – N 0385012 - 4ks - montážní lepidlo na spoilery Elch Pro P1 1K-PU - 2x tuba 80 ml (https://www.tuningstyle.cz/montazni-lepidlo-na-spoilery-elch-pro-p1-1k-pu/) je to lepidlo, které Škodovka používá pod svým obj.č. HHA 381 014 - čistič Terostat 8550 - brusný papír P80 - papírová lepící maskovací páska 5JA_071 _685_Bocni_ prahove_ spoilery_Rapid.pdf Pro instalaci bočních prahů potřebujete: - a…
-
- 4 odpovědi
- 5,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mám na zimu tyto kryty kol https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/celoplosne-kryty-kol-costa-15/p/5JA071455A Hned první zimu jsem jeden lehce škrábnul. Zabarvil jsem to štětečkem pro opravu laku s barvou Škoda diamantová stříbrná (9102), ale není to stejný odstín. Chci to mít v naprostém pořádku. Sada krytů stojí 879Kč a za jedne kus chtějí 500Kč. No Škodovka no. Nevíte kód této barvy? Děkuji
-
- 3 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Ahoj chlapi, nemáte někdo náhodou foto, jak na autě vypadají??? Všude fotky jen samotných lapačů, ale nevím jak to vypadá namontované...
-
-
- 69 odpovědí
- 31,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, rad bych si nechal dat do rapida couvaci kameru. Nasel sem model, ktery je udelany jako madlo 5. dveri (otevirani kufru). Jedna se prodava napriklad tady. Madlo s kamerou by melo pasovat presne na misto puvodniho madla a vyrobce udava kompatibilitu s Oktavii, Fabii a Superbem. Zastavba je na dva sroubky do takoveho prolisu. Muze mi nekdo poradit s jakymi jinymi modely Skoda je to otevirani kufru kompatibilni ? Tady je fotka jak to nekdo daval do superbu vedle originalniho madla
-
-
- 37 odpovědí
- 22,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
co je standardní víčko nádrže? dává se na klíč ne? a měnit to podle mě nebudou
-
-
- 66 odpovědí
- 31,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, vlastnim jiz tyden rapida a zajimalo by mne, zda je nejaka moznost, pripadne zda ma nekdo zkusenost s "automatickym" oteviranim kufru. Jedna se mi o toto: Vim ze to lze mit i na O2, O3 combi/liftback.. Zkousel to tedy nekdo na rapidovi, pripadne jake pruziny pouzit? Diky moc
-
-
- 124 odpovědí
- 57,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj dnes som si vsimol ze z mojho rapida nieco tecie. Miesto po ktorym je mlaka je cca hned pod vodicom. Ked som sa zohol a skontroloval to, vyzeralo to ako voda (bez zapachu, konzistencia), a vyzeralo to ze to vykvapkava z nejakeho otvoru. Neviete co to moze byt? Je to normalne?
-
-
- 11 odpovědí
- 7,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, potřebaval bych poradit. Lze nějakým způsobem z předního mlhového světla sundat ono ochrané sklo? (akrylát) pokoušel jsem se pozvolna odchlipnout ty zámkya povytáhnout cele světlo jakoby ven, ale ani se nehne. po obvodu to vypadá, že je sem tam nějaka hmota (silikon). Děkuji moc za připadnou radu Lukas
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
-